mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Rekreatiegebied op uw huis

In recente jaren nog groter verbreid winsten handelswaar gewoonte. In de verbinding met die vieringen of de evenementen van maatschappelijke-politieke betekenis teams zhiltsov maken becommentarieren die nuttige afmetingen welk waren hen worden uitgevoerd. En op alle deze ontmoetingen door rode draad voorstelling verstrijkt omstreeks de verbetering van het gebied, alsmaar vraag schijnt: "Wat anders kan zijn maakte, om prilezhashchaya onder te brengen territorium werd plaats voor presenteren recreatie zhiltsov, door de zone van goed animo, waar is gelijk gezellig voelen onszelf de mensen van alle leeftijden. In onze voorstel met betrekking tot de territorium toerusting buiten deze voorstelling onderbrengen omstreeks de verbetering complete ondersteuning vindt.

De vraag is die een van de varianten van de creatie van de rekreatiegebied op de boord van de grasveld incluis in ons en doos met het zand voor baby's, en door onmiddellijk roeien ugolok, waar kunnen de amateurs van het schaak beetkrijgen.

Als materieel zijn gebruikt van obrezki grondslagen, bijvoorbeeld bleven van andere gemeenschappelijke burgerlijke werken. Onze rekreatiegebied kan worden op losse onderdelen gebruikt whereat bulkheads onderverdeeld, meubileerde in de vorm van de dozen (treffen Schilderstuk), bij wie zasypaetsya land en worden de meeste diverse planten neergestreken. Zodoende, enerzijds kleine territorium aaneengevoegd, en in dat tijdperk zijn op losse stadsdelen onderverdeeld, kunnen worden gemaakt gezellige ugolki beantwoordend de meeste verschillende belangstellingen en corresponderende de meeste verschillende vormen van recreatie. Onnodig om te zeggen die onze schilderstuk beschouwt leix, bijzonder geval welk het is mogelijke aankondiging libitum varirovat en aanvulling; Alles is aangewezen op uw beton voorwaardes en mogelijkheden. .

Wij willen spelen zelve constructies toe. De dozen van bulkhead skolachivaiutsya door de draadnagels van vet battens in de vorm van ruimere rum. Voor de rum deze dozen alsmede voor hen buitenzijde obshivki, wordt neobstrugannaya spant gegolden, niet elk aanvullende behandeling vergen. Het hoogtepunt van de dozen moet niet zijn meer 100 cm, breedte - op omstreeks 30-40 cm. Het is sommige, dan shire dozen, die zij ustoichivee. In deze dozen, amalgameren door vet battens door het hoogtepunt op omstreeks 200 cm (als beschreef op de schilderstuk), het is mogelijke complementarily povesit dozen met de kleuren. .

Echter dozen zullen de meest stabiel, als op tweederde om hun door argillaceous land, en op de , bovenste tret door zasypat handelswaar land, toepasbaar voor groeiend van planten te dempen. Alle oprichting van het mannelijk lid zal bijzonder hebben, decoratief type, als voor opalubki dozen jullie benutten gorbyli, waarover anderse koe-waar verbleven dop.

Rechtbank voor recreatie wordt van obrezkov de grondslagen van diverse breedte (in gelijkaardige lijvigheid op omstreeks 2 cm) gefabriceerd.-Aanvankelijk op land liggen twee vast of drietal (de lengte vertrouwen van de rechtbank) van kruglyaka of bolster welk zal gebruikt als nozhek. Door ernaar privertyvaetsya shurupami of pribivaetsya spijkert glaswaar van battens door de lijvigheid 3 cm. Dan aslant zijn bedded en strak pribivaiutsya door de draadnagels van de grondslag voor het vlak van de zitplaats (hen het is mogelijk ook privernut shurupami). Het hoogtepunt van de zitplaats - op omstreeks 40-45 treffen Voor spinki rechtbank wij ook vervaardigen glaswaar en oprichten zijn met gemakkelijk hangen van de zitplaats naar yashchichnoi naar de muur, voor welk instellen rechtbank (treffen Schilderstuk is). .

Deze glaswaar af vanboven strak paart met yashchichnoi muur en in lager onderdeel privertyvaetsya shurupami naar pribitoi achter batten, daardoor wat strak paart met de zitplaats. Dan op deze glaswaar wij rechtschapene grondslagen situeren van de zelve diverse breedte. Omdat voorste zomen zijn ferme topgevels, alle hoeken noodzakelijke bijstere inktkoker zakruglit. .

Stolik en skameechki (situeerde in het gelatene deel van schilderstuk) worden met betrekking tot gelijke grondbeginsel, gefabriceerd als rechtbank. Voor hen zijn gebruikte kruglyaki of bolsters, waartegen krepyatsya glaswaaren, en poverkh rum met betrekking tot diagonali pribivaiutsya spijkert grondslagen, waarbij stoleshnitsa en zitplaatsen kopen roman structuur. .