mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

"Zebra" in prikhozhei

Hal altijd er is een begeerte om roman te regelen. In onze voorstellen en kandidatenlijsten toespraak principieel gaat de varianten van om als vroeg als dikwijls getroffene eerdere fundamentele bevruchtingen, ja en hallen ook verschillen door van de elkander de afmeting. In onze hoofdstuk wij willen geval beschouwen, wanneer obshivaetsya onderdeel prikhozhei met de ramingen. Het is zo, zijnde verschuldigd naar specifiek perebivke (die hereto behulpzaam is gebruikt) ook lange hal zal veel kleiner schijnen.

In onze voorbeeld wij voortkomen uit wat obshivaetsya het bepaalde deel van een kant van de muur begin van de invoer deur, en dan ernaar filieert protrusive op juiste hoeken veshalka af. Afmeting worden door de algemene afmeting van de huisvesting vastgesteld.

Van de schilderstuk uitstekend die wij hebben hier ertoe doen met bijzonder type obshivki; Zijnend verschuldigd naar horizontale knippatroon het hoe muur bespant, maakt duidelijk zijn shire. Deze indruk evermore verhevigt en door de zelve materieel van en podcherkivaniem het structuur. .

Voor obshivki wij nemen zogenaamd gorbyl of obapol. Deze grondslag, op beide leden welk anders verbleef best deel van de boom dop. Zodanig materieel niet waarschijnlijk kan worden in gespecialiseerde winkels gekocht. Niettemin in landelijk gebied dit door het -product van otkhodov in de fabricage van grondslagen om veel eenvoudiger te verwerven. Het is belangrijk die gorbyl directe zoom heeft, daarvandaan grondslagen paren met elkaar dicht, zonder de openingen. De specifieke structuur van het materieel misschien vooral is enchanced anders en wat waar op de zomen schishcheny alle residuen van de dop, zomen kunnen worden morilkoi vergast of door de verf, poosje de middelmaat deel van grondslag wordt door slechts achromatic vernis gedekt. .

Nu willen spelen oprichting van het mannelijk lid onze veshalki in prikhozhei toe. Wij nemen battens door de lijvigheid op omstreeks van g cm en op een afstand versmaat van elkaar ingestellen hen rechtopstaand en krepim op van tevoren geintroduceerd in de muur shkantakh, door en dan pribivaem ernaar spijkert of privertyvaem shurupami onze transversal grondslagen. Niettemin aanvankelijk lager alsmede vverkhnikh grondslagen tvloeit prosverlit openingen (door de diameter op omstreeks 1,5 cm) door gelijkaardige intervallen (op omstreeks 20-30 cm) voor, om tussen muur en grondslagen konden op vrije voeten lucht circuleren. .

Protrusive naar binnen huisvesting nishu wij maken van de rum, naar overeenkomstige gegevene afmeting. Deze glaswaaren strak paren tussen elkaar in het hoofd door transversal plank, en op de bodem en vanboven paren met de seks en plafond met behulp van shtyrei. Tevens ab extra op juiste hoeken (op de schilderstuk wordt niet geindiceerd) kan worden plank voor de hoofdletter begiftigd en hoeden welk op gelijke tijdperk zal prochnosti onze constructie bijdragen.

De glaswaar van onze raming van buiten obshivaetsya gorbylem, en door ab intra oblitsovyvaetsya firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP). Veshalku kan worden zanaveskoi gesloten. Boel en schikking kriuchkov voor de kleren wordt door praktische noodzakelijkheid vastgesteld. .

In overeenkomstige gunstige opheldering kunnen worden shurupami naar de muur (met diverse intervallen) klein yashchichki voor de kleuren gefabriceerd van gelijk materieel geschroefd en om hen groene planten in gorshkakh een aanvang te nemen. .

Als wij behandelen lang, maar vergelijkenderwijs laag prikhozhei, het is mogelijk ook (middelen die in ons bestaan van gorbyli overeenkomstige lengte) om grondslagen rechtopstaand te situeren. De waarheid in dit geval van batten het zal noodzakelijk krepit horizontaal.

Ocobый koнtрact пo otнoшeнhю k obшhtoй goрbылem cteнe прedctacляюt coboй maлeньkhe пaлohkh, cdeлaнныe c chde ящhkoc. Ccohmh hetkhmh фoрmamh h рacнomeрныmh kрackamh oнh coзdaюt feлaemую пeрebhckу нecпokoйных пoлoc "зebры".
Bijzonder contrast betreffende obshitoi gorbylem muur heden gering palochki maakte in de vorm van de dozen. Door de afzonderlijk vormen en eenvormige schildert zij ontwikkelen wensten van perebivku de van niet kalme schrappen van "de zebra" toe.