mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Winkel in de corridor

Leix op enkel magisters - van amateurs er is in de kelder eigen winkel, waar kan worden de interessante stolyarnye voorstellingen geactualiseerd, niet vervagen appartement en niet zasoryaya zijn door de chip en opilkami.

Niettemin en hier kan worden uitgang gevonden, advisably gebruikte de mogelijkheden van uw appartement en hen in de verdisstes vervormd. Wij offreren, onder andere, om winkel in de corridor uit te rusten.

Met het dit draaien op uitzicht gebruik nishu door de breedte op omstreeks door 70 cm en hoogtepunt 200 cm uit. Strak maakte glaswaar houder legt voor de plooi-back dverki en aan het werk tafel voor. Als in lager onderdeel nishi ligt single toonbank vast, het voortvloeit oblitsevat voor hem op het hoogtepunt, op omstreeks, 80 cm glaswaar van battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 6 cm toegerust. Gesloten door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP), ze dient op gelijke tijdperk plank van de afdeling voor de instrumenten in onze nishe. Beneden transversal glaswaar voortvloeit om deur van pressshpana lijvigheid 2 cm uit te rusten en om zijn royalnoi door de lus te meubileren. Ruimer stadsdeel nishi sluit plooi-back dverka, in lager onderdeel zette op transversal glaswaar vast. In verzuimd type ze dient aan het werk tafel. Met het dit uitdraaien op uitzicht dverka eronder opent half (als merkte op de schilderstuk) en zal vandaar dat drager formeren. Afmeting plooi-back dverki moet van tret breedte lagere dverki, anders alle constructie wil shatkoi niet overtreffen. .

De hoogte van de zoom lager dverki en het vlak van de seks worden in de correspondentie met behulp van krepezhnogo apparaat van het metaal gepresenteerd of spant, en hoogte van de plooi-back dverki en oppere zoom lager dverki - met behulp van brusochka, op welk prorezana speciale cannelure, reglementaire gegevene positie stelen lager dverki open. Dit brusochek is op gelijke tijdperk handelen voor de plooi-back dverki, en daarvandaan het typen, terzijde van anderen, moet prachtig zijn. Dverki en plooi-back dverku kan zijn maakte een gebeten vooruitstekend en om kleurig houding vergeleken met begrenzend naar hun glaswaaren te onderscheiden door. Dan onze winkel zal en overeenkomstige esthetische vereisten antwoorden. Als wij willen bolster boven materieel trakteerden op onze improvizirovannom aan het werk tafel met behulp van rechtbank-nietjes, wij moeten, sommige, steken beneden schroeven van hout doellatten tuigeren dverki van de verwondingen. .

Naar inner toerusting onze minie-winkel voortvloeit om bijzondere aandacht te betalen; Omdat laten wij op betreffende de kamer geschikt om naar de grotste uitgebreidheid mogelijk van de instrumenten en materielen te stellen beschikbaar. Onze kandidatenlijst presenteerde op oppere schilderstuk, zal leix een van mogelijke varianten uitlenen. In het lagere deel van gelatene half wij suggereren om elektrooborudovanie (bijvoorbeeld, op onze schilderstuk handmatig drel met overeenkomstige toebehorens voor verwerkend van de spant) te stellen beschikbaar. .

Tevens op de zijdelings en opkweken muren kunnen worden krepezhnye apparaten voor verschillende instrumenten gesteld beschikbaar, bijvoorbeeld, voor rubanka, stameski, van de hamer, diverse dronken en t. D. Onnodig om te zeggen die op welke wijze het is mogelijke nader naar onze winkel moet zetelen overeenkomstig shtepselnaya rozetka staand zonder udlinitelya worden naar elektrisch net gekoppeld. Tevens voor de beste opheldering van de werkplek naar ons noodzakelijk om aan het werk lamp te hebben. Het is better om zijn op inner kant bovenste dverki op te richten; Wegens deze lamp kan worden overgeboekt. .

Juist half beschikbaar in onze beschikking van de kamer sluit in ons eigen gedeelte samengestelde uit meerdere planken in. Gedeelte moet niet verreweg dieper 20 cm zijn. Afdeling zijn is aangewezen op gezind, van het materieel en handmatig instrument. Het is in elk geval noodzakelijke om meerdere de dozen van diverse afmeting, incluis voor adapterend van de draadnagels, van shurupov en andere ondiepe materielen in te schuiven. Losse dozen moeten worden zodoende toegerust, om alles bevond zich erin reliably en viel niet. .

Ha рhcунke cлeca hзobрafeнo boльшoe kрeпefнoe уctрoйctco c chde руhkh, рacпoлofeннoe нa otkhdнoй dceрke. Cлedуet уdeлhtь cнhmaнhe takfe нhfнemу fectkomу kрeплeнhю dceрkh у пoлa.
Op de schilderstuk op de gelatene wordt ruim krepezhnoe apparaat in de vorm van de hengsel gesituerd op de plooi-back dverke geportretteerd. Voortvloeit te geven overweging te ook verlagen onbuigzaam striemend dverki op de seks.