mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Werkplek in "De spiegel hal"

In oude constructies, odnokvartirnykh of half-alleenstaande huizen, alsmede in enkel, zogenaamde "nieuwe huizen op oude knul" bestaan bijstere inktkoker zolderkamers bestelden. In ideaal geval hier zelfs klein lateraal venster bestaan. Het is niettemin, doorgaans, het is noodzakelijk dovolstvovatsya door dormer. En toch zhal te benutten deze huisvesting hoe kamer schommelen voor de slaand van alle manier van de ongerijmdheid. Zodanig huisvesting tvloeit pereoborudovat in aan het werk kamer voor, waar niemand zullen school-jongen niet stremmen of student moet thuis opdracht maken of schikkingen te maken voor vinding crediteren, en misschien zelfs jonge uitvinders zullen hier de eerst ontdekking maken. En hoewel in ieder geval jullie hebben zullen aanvullende kamer schijnen, allereerst voor uw oudere kinderen die, bijvoorbeeld, wil kan hier met de vrienden treffen.

De gesuggereerde ons afscheiding van de huisvesting is leix otpravnoi aanwijzen om jullie zijn bezete re-toerusting met de vergoeding voor betonnene voorwaardes. Om de deur wij suggereren te funderen stellazh van de grondslagen door de breedte 2O-25 treffen Overheen de deur (dit onderdeel stellazha het is aanbevelenswaardig te sluiten zanaveskoi) wordt plaats voor klein archief gevonden. Op het elk meere brede deel van muur buiten de deur kan worden veshalku toegerust. In elk meere smal onderdeel stellazha, tussen deur en lager onderlegger (nader plafond wordt gezind), kan worden boeken gesteld beschikbaar of om oude telefoon met directe bedrading in het appartement in te stellen. Het is overigens, die weet, misschien dit pererastet straks in uvlechenie uw zoon door de technologie. .

Ugolok recreatie beneden gezind plafond en dormer, kan worden door vergelijkenderwijs eenvoudig direct toegankelijk toegerust. Hier kan worden takhtu en meubeltje voor de zitplaats ingestellen. Tussen muur en takhtoi kan de laagte vastliggen, niet overtreffen zitplaats taburetki, plank. .

Belangrijkste aandacht noodzakelijk om muur te betalen aan, naar het tegengestelde dormer welk volbrengt decoratieve taken en hoe neemt huisvesting toe. Niettemin niet minder aandacht voortvloeit om uit te keren en situeerde tegen de deur naar het lager onderlegger welk kan worden toegerust, en, better om te zeggen, pereoborudovat en om zijn op gelijke tijdperk op welke wijze bureau te benutten, van-plank boeken, en plaats, waarin het is mogelijke ongedeeld posidet en poboltat. .

Aanvankelijk betreffende de muur toerusting. Optische uitwerking wat huisvesting werd shire, wordt zeer eenvoudig bereikt. Wij nemen meerdere spiegels (in houskeeping van hen, misschien, nabralos is aanzienlijk, en alle zij, sommige, anders in uitstekende toestand) en hangen hen zo op, om zij vast vlak vormden in alle breedte van de muur. Op het kant gericht op deur, deze spiegel vlak moet dokhodit tot toe seks en hoogtepunt hebben op om. 170 cm. (Sprekend van zodanig huisvestingen, wij uitmaken dat algemene hun hoogtepunt stileert op omstreeks 200 cm.) Spiegels krepyatsya op plankakh welk vooraf privertyvaiutsya naar de muur (op ingebouwd erin plastisch shkanty) volgens de waarde van de spiegels. Het overblijfsel van het vlak van de muur okleivaetsya decoratief oboyami. Voor het deel van onze muur, niet door drukke spiegels, rusten planken uit, waarover kunnen worden boeken, suveniry en t gesteld beschikbaar. D. .

Nu accepterend voor de onderlegger. Na onze werk ze het ziet er dus naar uit van neravnomerno rastushchego de boom van het leven, op welke wijze wij werden wenden om het op de tijdschema's statistikov te zien. In lagere afdeling rusten stoleshnitsu (met het hoogtepunt op omstreeks 75 cm) toe. Breedte stoleshnitsy - op omstreeks 105 cm en diepte - 75 cm. Propily in de onderlegger (en dit betr naar alle geconsolideerde erop planken) moeten ondiep zijn, om zij negatieve afbeelding werden niet gezegd naar op zijn belangrijkste benaming - te onderlegger dragen.

Om tafel was stabiel, beneden stoleshnitsei vbivaiut draadnagels in de onderlegger van batten lijvigheid 3 cm. Kan worden beneden de tafel en korobchatuiu houder ingestellen. Als houder voor de planken zijn gebruikte vette doellatten vast om de onderlegger en (volgens de lengte van de planken) langs de muur. .