mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Stavni op het windows van de bungalow

Als vroeg als in de zomer van noodzakelijk om na te denken die, op welke wijze jullie zullen op winterachtige uw sadovyi cabine sluiten. Niet in laatste wachtrij hier betr en probleem, hoe betrouwbaar om windows te sluiten. Niettemin stavni noodzakelijk te maken niet enkel met het dit draaien op uitzicht uit. Zij kunnen dat zelve punt ten IK" in de laatste compositie van uw bungalow zijn maar ook kan sosluzhit aardige aanwending en in de zomer van verdedigende jullie van de zonnestraalen. In dit hoofdstuk naar uw aandacht worden van vier variant gesuggereerd, in de basis welk wordt een en gelijke grondbeginsel gestoken. Als hoofdgebouw basis wij in ieder geval gelden zijn glaswaar, afmeting welk, sommige, aangewezen op de afmeting van het windows. .

Van kan zijn maakte odnostvorchatymi en bivalve. Indien bivalve staven voortvloeit om te beschouwen en overeenkomstig waybills van batten welk moet rond de middelmaat van dicht en betrouwbaare dichtbegroeid. In elk geval voor de aanleidingen van de voorzichtigheid voortvloeit om ab intra schuifslot op te richten. In de eerst plaats wij willen worden met belangrijkste glaswaar betrokken. Materieel bestaaatt uit battens door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid door 2 cm en breedte 8-12 cm. In de gebruikelijke afmeting van het venster willen nemen twee rechtopstaand en drietal transversal battens. Onervaren begin thuis magisters de einden koppelen van onderdelen vnakhlestku. Het is niettemin better om prorezanie proushin in vier einden te maken of vrezanie in de breeuwen van de middelmaat onderdelen.

Principled moment is wat glaswaar wordt kleefstof koude otverzhdeniya aangeplakt, omdat ze wordt de meeste diversified atmosferische invloeden aangedaan. Voorafgaand aan om grondslagen of battens, zomen nachisto ostrugivaiutsya rubankom toe te brengen. Voor eerst variant naar ons noodzakelijke grondslagen door de breedte, op omstreeks, 10-12sm welk wij pribivaem naar belangrijkste glaswaar door de draadnagels of privertyvaem shurupami. Op oppere zomen zij nauwelijks skruglyaiutsya. Whereat onderkende styki zal specifieke knippatroon vormen. Als materieel wij benutten met het dit draaien op uitzicht grondslagen van sosnovoi uit en elovoi spant welk moet niet dikker 1,5 cm zijn, anders stavni zal ook zwaar. .

In tweede variant wij plaken, pribivaem door de draadnagels of privertyvaem shurupami van inner kant firma drevesnovoloknistye borden TDVP (door strijken kant buiten) uit. Zodoende, wordt de glaswaar vergelijkbaarheid met filenkoi gewonnen.

Van het gezichtspunt laatste compositie de meeste stuwing wil, misschien, derde variant, echter het en zal ruimere professionele deskundigheid in de aanmaak vergen. Waarheid, het heeft anderse en seconde voordeel. Zijnend verschuldigd naar wat battens op de glaswaar rassredotocheny, kamer zelfs in geslotene stavnyakh wil niet helemaal zatemnena. .

Transversal battens welk bijster nou uitstekend op de schilderstuk, hebben lijvigheid 2,5 cm en breedte 3-4 cm. Zij komen verticaal bokoviny glaswaaren op de half van de lijvigheid binnen. Voor de glaswaar agglutination erin vydalblivaiutsya noodzakelijke openingen. Echter zij kunnen en asquint zapilivatsya lobzikom, en dan van boven en met bokov vydalblivatsya stameskoi. .

Seconde vorm dit obshivki lijkend op naar de jaloezie, wordt volbracht van op de hoek ingestellen battens breedte 4-5 treffen In dit geval om razmetku uit te voeren en vydalblivanie meerdere meer moeilijk, en noodzakelijk te hebben met het dit draaien op uitzicht verreweg meer tijdperk uit. In beide gevallen wij plaken battens door plaken koude otverzhdeniya en complementarily backstop met behulp van draadnagels welk utaplivaiutsya.

Kwart variant memoreert eerst, echter grondslagen in dit geval zijn bedded op de hoek, om te bijzondere schilderstuk ontvangen. Niettemin in deze variant wil meer otkhodov. .

Pрedctacлeнныe зdecь ctacнh otлhhaюtcя ocoboй прohнoctью, bлagodaря ocнocнoй рame. Odнako dockh, улofeнныe, kak hзobрafeнo нa ceрхнem рhcунke cпрaca, нa пeрedнюю, cootcetctceннo зadнюю ctoрoну, mofнo coedhнhtь dcуmя-tрemя пoпeрehныmh dockamh, c рeзульtate hego пoлуhaюtcя ctacнh, хotь h boлee toнkhe пo toлщhнe, odнako cпoлнe прhgodныe dля hcпoльзocaнhя.
Presenteerde hier stavni verschillen bijzonder prochnostiu, zijnde verschuldigd naar belangrijkste glaswaar. Echter grondslag bedded, hoe wordt op oppere schilderstuk aan de rechterzijde geportretteerd, op voorste, consistent met de achterk kant, kan worden door twee-drietal transversal grondslagen gekoppeld, daardoor wat worden stavni, khot en elk meer doordringend met betrekking tot lijvigheid, niettemin totaliter toepasbaar voor het gebruik gewonnen.