mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer in het verblijf komt kleinzoon

Wanneer in het verblijf komt kleinzoon, het zinnen iets om te doen, zinnen om te bespelen. Wat misschien uvlekatelnee, dan kleine spoorweg? Maar plaatsen voor de om haar niet, en zijn ontvangen doos gelegenheids, met betrekking tot vieringen. Natuurlijk adapteert op de grootvader werkelijk niet zo reeds behoorlijk wat, toch klein ugolok in de zelve kamer van dedushkinoi appartement kan overeenstemmend toebereid naar gelukkige borrel met de kleinzoon zijn.

In andere tijdperk kamer is gebruikt de meest in de normale weg, en ugolok welk grootvader zal voor de wedstrijd met de kleinzoon koken, niets zull zal niet worden onderkennen op generaal back-knarste en zal niet generaal op last van beschadigen. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om specifieke hoekige kleerkast van de seks tot toe plafond te bouwen, bij wie het is mogelijk zal porolonovye podushki voor het bed gering blijvende stellen beschikbaar, beddegoed, van de speelbal, van het boek en plooi-back huik, waarover ligt de speelbal elektrische spoorweg vast. In vorig hoofdstuk werd verteld, hoe kan zijn hoekige kleerkast maakte voor de verkaveling porolonovykh podushek. Deze adviezen en handleiding kan gebruikt en in dit geval zijn. .

Het is allereerst noodzakelijk om de belangrijkste afmeting van de kleerkast vast te stellen. Het moet in ons van twee rum inhouden. (Battens moet in sechenii 4x4 cm) zijn. Deze glaswaaren bestaanan uit lange en kleine intervallen, poosje nummer klein is aangewezen op het aantal van tussenpersoon planken dragende de constructie stabiliteit. In onze geval lagere plank resideert op omstreeks in 50 cm van de seks, en bovenste op de oppere zoom van ingebouwde plooi-back huik met de spoorweg op het hoogtepunt op omstreeks 170 cm. Zodoende het hoogtepunt van de plooi-back huik op omstreeks 120 cm. Tussen deze beide planken met transversal verbinding ligt de verticaal bulkhead palende glaswaar vast, bij wie voldoening loopt met aangebouwd het spoorweg binnen. Met betrekking tot ander kant van het dit bulkhead bevinden zich planken, incluis met remiseer, bij wie kunnen worden de meeste verschillende dingen gehouden. In de kleerkast hoofd worden twee gesteld beschikbaar of drietal porolonovykh podushki, van welk het is mogelijk levend vlees soorudit bed voor de kleinzoon. De lagere afdeling van de glaswaar oblitsovyvaetsya door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP), en zijn voorafgaande dichtbegroeiden door de plooi-back huik. Met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk uit, om tussen beide glaswaaren werd stabilising batten begiftigd, waarover bevonden zich vstavnaya plank en, op gelijke tijdperk, om huik met royalnymi lussen konden otkidyvatsya. .

Voldoening voor de speelbal spoorweg ook moet worden gefabriceerd van de glaswaar welk zou dichtbij door ab extra firma drevesnovoloknistoi bord, en waartegen van boven het het is mogelijk privernut shurupami ook ferm drevesnovoloknistuiu bord met strak ingestellen erop spoor landschap. Het voordeel van deze constructie houdt in in wat alle noodzakelijke bedradingen kunnen bedded tussen deze twee borden zijn. Om de plooi-back huik wordt yashchichnaya glaswaar van de triplex door de lijvigheid op omstreeks 0.8 cm toegerust. Het voorste kant van deze glaswaar in recht overeind staande positie op gelijke tijdperk supercedes het voorste kant van de kleerkast. De afmeting van de kleerkast en voorwaardelijke deze breedte van de plooi-back huik worden bereid porolonovymi podushkami, t vastgesteld.Door hem. Breedte watte meer 6o cm en diepte wat meer 90 cm. .

In otkinutom toestand onze spoorweg beren op klein nachtkastje welk is gebruikt voor de kamer toerusting. .

Ze wordt rolikami toegerust en, wegens het dit, (zelfs gedownload) kan vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid worden van de plaats op de plaats overgeboekt. Op de bodem op de huik van de spoorweg nakleivaetsya foto met het landschap, zodat wanneer huik wordt getild, in de kamer andere decoratieve basis schijnt. Voortvloeit bijzonder om anders op te maken kenbaar wat ieder deel van spoorweg en omringend zijn landschap krepitsya zo, om in uplift en verlaging nichto niet sdvigalos. .

Hahboлee ceлecoobрaзнo, ecлh c oпoрнoй tуmbohke (kak пokaзaнo нa ceрхнem рhcунke) odнocрemeннo рaзmeщaюtcя нeobхodhmoe рacпрedeлhteльнoe уctрoйctco h mateрhaл dля mhнh-feлeзнoй doрogh. Oboзнaheнныe нa рhcунke элektрhheckhe coedhнeнhя нh c koeй meрe нe cлedуet рaccmatрhcatь kak teхнhheckoe руkocodctco пo ocущectcлeнhю элektрoпрocodkh; cпechaлhctы doлfны пodуmatь, kak эto deйctchteльнo нadлefht cdeлatь.
Het is de meest aanbevelenswaardig, als in staand nachtkastje (als merkte op oppere schilderstuk) op gelijke tijdperk worden van node distributief apparaat en materieel voor minie-ijzer rijweg gesteld beschikbaar. Stempelden op de schilderstuk elektrische verbindingen evenmin in de koei afmeting voortvloeit niet om hoe technische leiding met betrekking tot uitvoering elektroprovodki te beschouwen; Deskundigen moeten denken, hoe dit werkelijk wegens maken.