mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer beneden de ladder tal van plaats

Enkel ugolki onze appartement dikwijls eenvoudig blijven zonder de aandacht. Daarvandaan in meeste gevallen zij, helaas, zijn gebruikt ontoereikend redelijk. Het is overal, waar ladder bestaan in odnokvartirnom huis of op de dacha, bestaan plaats welk, als om een gebetene hersenschim aan te hechten, kan worden met het nut voor de materie toegerust. Op onze schilderstuken wij noemen van drie variant die, op welke wijze kamer beneden de ladder om de meest redelijk te benutten.

Allereerst willen nemen aparte oppere schilderstuk welk zal type van boven door en een aantal het type van sboku eerst variant uitlenen.

Wij rusten het voorste deel van kamer beneden de ladder in de vorm stellazha uit, als beschreef op de schilderstuk. Dit stellazh zal niet alleen basis otdelki maar ook de basis van de decoratie van de tree hal. Het achterdeel van de kamer beneden de ladder, toegang waartegen wordt begrensd, vooral als ladder acclivous, kan gebruikt op welke wijze podsobku zijn. Om het is mogelijk was zonder de moeilijkheid te krijgen dingen welk er zijnen opsloeg, van vette grondslagen is maakte tweede plank welk ligt op vier rolikakh vast. Wegens het dit niet geniepige huisvesting, plank zonder de moeilijkheid zadvinut in podsobku beneden de ladder en ook zonder de moeilijkheid om zijn te brengen naar voren. Het is sommige, erop voortvloeit niet om te verstrakken en om ook zware dingen, en in het algemeen te steken als lege kostuum-gevallen, balen, dozen en t. D. Als naar de plank pridelat zijn voorafgaand ergens toe van het type van hengsel, bijvoorbeeld, hoe op kinder calash dat dit evermore zal controle het verzachten. .

Stellazh moet hebben diepte 25-30 treffen Okantovka maken van vergelijkenderwijs vette grondslagen. Niettemin kan zijn ook maakte glaswaar en obshit zijn van een of twee kanten firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) en triplex. Okantovka bestaaatt uit grondslagen stellazha en gezind onderdeel, strak privernutoi beneden de ladder met behulp van shurupov en shkantov. .

Meer handige allemaal om behandeling zich te gedragen, als planken worden lateraale muur en gezind onderdeel van hout shkantami verbonden aan. Planken aanvullende stabiliteit kopen, zijnde verschuldigd naar de verticaal bulkheads welk op gelijke tijdperk legen houders voor. Opkweek muur bestaaatt uit firma drevesnovoloknistykh borden (TDVP), van doordringende drevesnostruzhechnykh borden (DSP) van of lijkend op materieel.

Het is het is aanbevelenswaardig, om dit stellazh was vykrashen in de toon naar de balustrade van de ladder. Op stellazhe kunnen worden boeken, en met betrekking tot hoeken de ondiepte thema's van artistiek-industrieel vak gesteld beschikbaar. Hoe kan worden veshalku in prikhozhei verbergd, merkt seconde variant (op de middelmaat schilderstuk wordt profiel gegeven en type zijn voorafgaand). Zijn voorafgaande veshalka dichtbegroeiden dichtbij grondslagen amalgameren. De zomen van de grondslagen skrugleny zodat shvy worden hoe gezien wat dat bijzondere decoratie. .

Voor obshit gezind onderdeel door de grondslagen, maken van het vet battens ontzagwekkende glaswaar, op smal kant welk naveshivaetsya deur. Daarbinnen gezind onderdeel enerzijds wordt stellazh, daarentegen - veshalka gesteld beschikbaar. Niettemin scherphoekige voorste muur ook (hoe wordt gepresenteerd op de werkje van generaal uitzicht) het is mogelijk obshit door het oud materieel, okleit oboyami of om te schilderen. Spiegel, svetilnik en doos voor de handschoenen complete laatste compositie. Derde variant (treffen Lagere schilderstuken) - deze ongedeeld in de uitvoering gesloten garderob met de planken. Daarvoor resideert gering podsobka. Volgens noodzakelijke afmeting vervaardiging van het vet battens glaswaar. .

Garderobnaya onderdeel beneden de ladder sluit in ons eigen plank voor de logementhouder caparisons in. Het ook sluit (in dit geval zijn voorafgaand) zanaveskoi. In het lagere deel van kleerkast deur verblijven, overheen hen er is huisvesting voor de boeken en t. D. Toegang naar klein podsobke situeerde in acuute hoek, wordt door garderobnoe huisvesting uitgevoerd. Ze ook sluit zanaveskoi. .