mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer roepen om op te bellen

Niet altijd opbellen bedrading beeindigt waar dat onderwerp bewoont van het meubeltje bestempelde als voor de telefoon installatie. Maar niemand hindert niet naar ons moeten meubeltje er instellen, waar ligt de telefoon vast. Wij bieden aan uw aandacht van drie kandidaat oplossing van dit probleem aan.

De meeste eenvoudige beslissing is gering nastennaya plank (op de schilderstuk op de gelaten). Zijn afmeting worden door de afmeting van de telefoon vastgesteld. Voor de plank aanmaak worden genodigd hebben: Nastennaya grondslag, amalgameren met haar horizontale plank meerdere ruimere grootte en plank, waarover eigen en wordt telefoon gesteld beschikbaar. Alle onderdelen strak paren tussen elkaar van hout shkantami of shurupami, zavinchivaiushchimisya in horizontaal polochki van de overzijde nastennoi grondslagen. Zo. Podstavok tussen planken kunnen gebruikt twee gebeiteld nozhki van oude kleerkast zijn; Preliminarily door alle middelen voortvloeit om te checken, niet vergalden hen arboraceous zhuchok. . Voor deze doelen kan zijn gebruikt smal hoog etazherku (treffen Schilderstuk is aan de rechterzijde). .

Als materieel kan gebruikte zijn spant van het oud, bijstere inktkoker hield meubeltje of drevesnostruzhechnye borden (DSP), door de lijvigheid op omstreeks 2 cm. Voor nozhek willen nemen kruglyak, tussen haakjes kunnen gebruikte, bijvoorbeeld, staafjes van metel zijn. In de borden van prosverlivaem opening, tamelijk is verre van zomen, om spant geven niet kranig. Openingen moeten het staafje diameter corresponderen. In drie lagere planken maken skvoznye openingen. Tenslotte van lagere planken opening is maakte op de half van de lijvigheid van de plank. Op kleine plank verblijvende erover, opening ook prodelyvaetsya van boven op de lijvigheid half; Op de zelve oppere plank opening prodelyvaetsya ook op de half van de lijvigheid van de plank, maar onder. Planken moeten exacte corresponderen deze openingen. .

Als houders voor de planken wordt om metaal shtifty gesuggereerd, dokhodyashchie tot toe het midden van de planken en protrusive buiten door rond 2sm te benutten. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan worden vette lange draadnagels van genomen en podpilit hen piloi voor de hekje metaal tot toe lengte vergde. Schikking shtiftov wordt middelmaat schilderstuk aan de rechterzijde aangewezen. In bemantelend aanvankelijk zabivaetsya lager shtift, en dan erop is bedded grondslag. In zelfde opeenvolging liggen het overblijfsel van de planken vast. Voor ruimere stabiliteit paardenstal worden met de planken aangeplakt. .

In derd geval (treffen Middelmaat schilderstuk op de gelaten) bemantelend wordt ook verricht, als in vorige constructie, en zelve constructie onderscheidt van vorig leix met betrekking tot vorm. Deze variant wordt in die gevallen aangeraad, wanneer er gelijke overvloedige kamer en de inhebban deel van oppere plank kan gebruikt op welke wijze podstavku voor de kleuren zijn.

Thuis magister altijd moet van de aanbevelenswaardig benuttend van de residuen van de spant denken, omdat van de residuen kan zijn maakte diversified nuttige gering wijziging.

Op lagere schilderstuk wordt voorbeeld gepresenteerd, hoe kan gebruikte de residuen van de spant zijn. Van om battens in verschillende werken de doellatten verblijven van diverse lengte, bijvoorbeeld, wanneer besnoeien tot toe de noodzakelijke lengte van het staafje van lopat en metel of veranderen oud broken staafje op nieuwe. Kunnen gebruikte hier ook staken zijn en suchia bleven in obrezke plodovykh bomen of ongedeeld selecteerde in het woud. Waarheid in dit geval spant van node anders naargelang bereiden om toe, t te werken.Door hem. Om dop af te doen en om het vlak te vergasten.  .

Als beschreven op de schilderstuk, van de residuen van om de spant kunnen zijn maakten, bijvoorbeeld, podstavku voor kuritelnykh thema's. 5 obrezkov spant komponuiutsya zodoende, om het is mogelijke was strakke om hen, tussen elkaar aan te plakken. Voor die noodzakelijk om de losse delen van deze constructie voor te bereiden. Met het dit uitdraaien op uitzicht wordt prosverlit van boven de openingen van diverse diepte genodigd hebben. Erin worden ershiki voor prochistki tabakspijpen, zazhigalka, huisvesting voor nabivki tabakspijpen geadapteerd. Openingen, prosverlennye sboku, dienen voor adapterend van de tabakspijpen. Echter het is mogelijke ook, stelen beschikbaar hen zo, als merkten op lagere schilderstuk. .

Ecлh otdeльныe hacth пodctackh плaнhруetcя obрabotatь moрhлkoй hлh пokрachtь c рaзныe cceta, рekomeнdуetcя deлatь эto пeрed ckлehcaнhem. Ecлh пodctackу пoddeрfhcaet пoлka hз toнkoй фaнeры, нemнogo cыctупaющaя зa kрaя, эto eщe boльшe пocышaet уhtoйhhcoctь cceй koнctруkchh.
Als losse onderdelen podstavki wordt geplannen om morilkoi te vergasten of om in verschillende kleuren te schilderen, is aanraadden aan dit maken voor agglutination. Als podstavku plank handhaaft van doordringende triplex, een gebetene stimulerende boorden, dit evermore brengt uchtoichivost alle constructie op.