mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer ustaiut voeten

Dikwijls derft namelijk 15 of 20 santimetrov menselijk wasdom, om dotyanutsya tot toe de oppere boord van mebelnoi muur, om de gering verstellend van de lamp of proteret de oppere hoek van de achterk muur van de kamer te maken. Om te ondervangen dit helemaal kleine afstand, het is noodzakelijk ook om toestand, telkens vestigende ladder - stremyanku, of winnend van de timmerhout kamer elk gering lesenki, podstavki en dat lijkend op te compliceren. En in dat tijdperk anders oeroud bestond (ja en nu bestaat) vrode helemaal onmerkbaare, de kleine onderwerp van het meubeltje - skameechka voor de voeten. Ze zeer goed komt boven niet enkel voor vysheopisannykh doelen. In de klok van recreatie herdenken omstreeks zijn belangrijkste benaming (verdacht rekening houdende zijn titel), en suitably situeren erop voeten. En die herinnert zich niet, wat genoegen naar ons, wanneer wij waren kinderen, aangedragen dit de meeste rechtbank voor de voeten. Ze was voor ons speelbal, taburetkoi, tafel, ladder - dan ugodno. Waarom eigen wij vandaag moeten onze kinderen in dit genoegen wraken?

In dit hoofdstuk wij zouden vinden aardig om jullie meerdere varianten te presenteren, met behulp van welk en in de helemaal kleine onkost van materieel (hereto deels van otkhodov spant) het is mogelijke zelve vervaardiging skameechku voor de voeten. Principiele grondbeginsel welk wij moeten hier observeren, zegt: Skameechka moet ontzagwekkende zijn, paardenstal en moeten niet overturn - anders voor de bijstand ze zal naar jullie van de hinder apporteren. .

Eerst skameechka die wij suggereren naar uw aandacht, bestaaatt uit vier nozhek en glaswaaren. Totaliter kan gebruikt voor zijn fabricerende de ontzagwekkende delen van oude stoel (allereerst voor nozhek) zijn. Lijvigheid nozhek - op omstreeks 5 x 5 cm, en lengte beretsya met de vergoeding voor wat alle hoogtepunt van de rechtbank moet 20 cm niet overtreffen. Glaswaar van battens door de breedte 5 cm en lijvigheid 2sm eenheden met betrekking tot hoeken vnakhlestku en strak wordt aangeplakt, na wat wij privertyvaem zijn shurupami (kleinst mogelijke hoeveelheid twee asquint dirigeerde shurupa voor ieder nozhki) naar nozhkam. Van boven het bed tichel - huik, door de lijvigheid niet kleiner 1,5 cm welk strak wordt met de glaswaar, privertyvaetsya ernaar shurupami of pribivaetsya draadnagels aangeplakt. .

Huik kan leix op een gebeten gekomen voorwaarts overheen nozhkami, om te noodzakelijke stabiliteit bevoorraden. (Dit overigens betr en naar alle ander presenteerde hier varianten.) Voor het gerief van het gebruik skameechkoi tvloeit prodelat in de huik longitudinal opening voor. Met het dit uitdraaien op uitzicht omlaag van de boord door rond 8 cm gesteund, prosverlim in de huik van de opening door de diameter op omstreeks 2,5 cm en willen hen koppelen met de elkander geschrappen rashpilem toegeefl zijnen voor spant. .

Voor de seconde skameechki willen twee liberale grondslagen nemen voor nozhek (door de lijvigheid 2-3 cm) welk op de bodem (voor beste verschijning) asquint srezhem naar binnen (treffen Middelmaat schilderstuk is op de gelaten). Ontzagwekkende verbinding wordt met behulp van batten door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 4 x 4 cm welk van boven vkleivaetsya in overeenkomstige waarde cannelure bereikt. Op de huik welk krepitsya van boven, whereat variant wordt niet genodigd hebben om opening te maken, omdat middelmaat lager batten resideert rechter beneden de huik.

Derde skameechka bestaaatt uit drie grondslagen welk in de plaatsen van de verbinding van vypileny half hun hoogtepunt in de grondslag lijvigheid. Vandaar dat hen kunnen worden vriend in vriend ingeschoven en strak om tussen elkaar aan te plakken. Deze rechtbank is is vooral ontzagwekkend. .

Kwart variant skameechki zal vooral handig voor de grootmoeder. Vier nozhki, skolochennaya door de draadnagels yashchichnaya glaswaar, strak amalgameren met nozhkami, en huik door de lijvigheid op omstreeks 1 cm welk daarbinnen verloven overheen nozhkami (als merkten op de schilderstuk), zullen belangrijkste constructie vormen. In gevormde zodoende holle kamer bed nabivochnyi materieel en obtyagivaem alle constructie door aanvankelijk dicht doek of flodderend, en dan obshivaem iznosoustoichivoi mebelnoi obivkoi. .

Misschien niet enkel varirovat tussen elkaar presenteerde hier varianten skameechek. Met betrekking tot deze grondbeginsel het is mogelijke soorudit gering podstavki voor de kleuren.