mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer podrastaiut kinderen

Alsmaar vraag schijnt. Hoe better van allemaal om kamer voor twee kinderen uit te rusten? Dan oudere gewordene kinderen die nastoyatelnee de noodzakelijkheid van de praktische beslissingen van deze vraag. In het verblijf gekomene de vrienden van kinderen, daarvandaan noodzakelijk plaats, om het is mogelijke was hen potantsevat en voelen niet ons cabined. Dat middelen dat vlak van de seks, naskolko slechts is mogelijk, moet op vrije voeten van het meubeltje zijn. Als whereat de vraag is dat kamer in nieuw huis, waar lengte van de huisvesting - vier van toegeefl zijnen voor versmaat, en breedte - van watte meer twee versmaaten, noodzakelijk elk mogelijkheid te benutten voor de meeste aanbevelenswaardige toerusting van de kamer volgens boven vereisten-indiceerde.

Beste "constructie stek" met het dit uitdraaien op uitzicht zal de muren van de kamer. Whereat wij variant benutten met het kamp-kinderbedden welk worden in lagere afdeling stellazha gesteld beschikbaar en zijn voorafgaande dichtbegroeid zanaveskoi. De basis van de redelijke toerusting van de kamer is en vydvizhnoi tafel, voor welk wil geschikte zitplaats. In dit geval wordt variant met pechnym verwarming beschouwd, maar, als in het appartement centrale verwarming, voor hem ook wil wordt bepaald vierkant genodigd hebben. Op de schilderstuken worden naar leix belangrijkste ramingen gegeven die, hoe moeten worden kamer toegerust, en, zonder de twijfel, wil wordt genodigd hebben om diverse varianten te ontwikkelen, omdat, bijvoorbeeld, in de kamers van de gelijkaardige afmeting van de deur kan verschillend zich bevinden.   .

Volgens het kamp-kinderbed diepte wordt weerstaan en diepte (40 cm) de gesuggereerd door ons muren van de kleerkast met betrekking tot hoogtepunt dokhodyashchego tot toe plafond. Diepte op aanbeveling van de ons van de planken moet 25 cm niet overtreffen. Kleerkast met betrekking tot breedte schift op drie onderdelen. Iedere afdeling heeft - breedte 50-60 treffen Kleerkast wordt gecomponeerd van vier rechtschapene gesitueerde rum maakte met noodzakelijke tussenpersoon transversal tussenvoegingen van battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 8-10 cm. .

Hoekige verbindingen worden uitgevoerd met behulp van breeuwt en proushin. Noodzakelijke stabiliteit wordt bereikt en in de verbinding vnakhlestku. Wij totaliter kunnen de achterk muur van de kleerkast verlaten.

De directe glaswaaren van splachivaiutsya met behulp van transversal verbinding. Noodzakelijke vstavnye planken ook strak paren met de glaswaar met behulp van shurupov, consistent met de draadnagels, om daarmede naar impart constructies anderse ruimere stabiliteit. Verbinding met de muur van de kamer better van allemaal om met behulp van shtyrei te vervullen. Op de bodem beneden de kleerkast ligt de bajonet, door het hoogtepunt op omstreeks 10 cm, van boven de huik, lijvigheid welk op omstreeks 4 cm vast. Dvertsy ook worden van de rum, okleennykh door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP), consistent met van ontzagwekkend materieel, bijvoorbeeld van kleenoi spant, van fanernykh borden of drevesnostruzhechnykh borden (DSP) gefabriceerd. Zij liggen tussen begrenzend naar hun glaswaaren en krepyatsya op royalnykh lussen vast. .

Planken situeerden op de muur van de kleerkast, alsmede op het vrijje deel van muur terzijde van situeerden tegen het bed worden met betrekking tot de grondbeginsel van de dozen gefabriceerd, worden door de achterk muren en krepyatsya naar de muur molteken shtyryami toegerust. Door de belangrijkste houders van de kleerkast innemende muur, waar bewoont deur (treffen Oppere schilderstuk), geboren vertikaale paardenstal wward op geregeld binnen de vorm shkafchika obramlenie raskladnoi bed overeen. Bovenste gaand met betrekking tot alle lengte kamers transversal plank pribivaetsya door de draadnagels naar de verticaal stoikam. Lagere afdelingen strak paren met vertikaal bokovinami met behulp van shkantov. .

De beschrevene methode van de aanmaak behoeftes in de verbinding van geleidelijke vooruitgang van een kant van de kamer naar andere. Het deel van planken dichtbegroeiden dverkami. Hen tvloeit om met betrekking tot zelfde grondbeginsel voor, hoe van dverki kleerkasten te fabriceren. Voorste kanten dverok het is mogelijk okleit gelijk oboyami welk waren gebruikt voor de muren of om door de verf te dekken, accuraat onderkende met betrekking tot kleur van de zomen van de glaswaar. .

Hhfнhй рhcунok пokaзыcaet caрhaнt cнуtрeннego рaзdeлeнhя шkaфa. V прacую hactь mofнo cctрohtь takfe odhн hлh dca cыdchfных ящhka. Pлehhkh dля ceрхнeй odefdы рacпoлofeны takhm obрaзom, hto c лecom otceke рaзmeщaюtcя пhdfakh h bлузы, a c cрedнem - bрюkh h пaльto.
Lagere schilderstuk merkt de variant van de inner afscheiding van de kleerkast. In juist onderdeel kan worden van ook een of twee schuiflade ingebouwd. Plechiki voor oppere kleren bevinden zich zodoende die in gelatene otseke worden pijaki en blousen, en op een gemiddelde - briuki en jas gesteld beschikbaar.