mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer plafond ook vysok

Tal van die, die resideert in oude appartementen, zal wil, om plafond in enkel kamers, en op de tijdperken en in elk het deel van kamer was een gebeten onderaan: Dit maar meteen zal het comfort dampkring maken. Meestal deze schrijft aan begeerte corridor toe. Smalle en lange corridor, plafond welk hereto, hoger boven 260 cm, de indruk verricht van alpene kloof. Elk tussenpersoon plafond helpt erbuit om dit probleem te beslissen; Met het dit uitdraaien op uitzicht beslissing er zijnen de meeste diverse varianten. Whereat constructie moet solidnoi, ontzagwekkend en hereto prachtig zijn. Voor de verrichting van dit doel wil wordt genodigd hebben om bepaalde streven aan te hechten en om werk overeenkomstige boel uur te besteden aan.      

Naar de oprichting van het mannelijk lid van zodanig tussenpersoon plafond noodzakelijk om te werk te gaan, preliminarily alles lekker hebb plannen smeedde. Omdat zodanig constructie wordt gekoppeld en met bepaalde materiele uitgaven, van node vooraf om de meeste aanbevelenswaardige variant te kiezen en prikinut, het is onmogelijk hetzij om te maken die da's blueprinted, met behulp van als vroeg als beschikbaar materieel. .

Daarvandaan wij suggereren hier leix belangrijkste blauwdruk welk het is mogelijk varirovat met behulp van de meest diversified direct toegankelijk. De vraag is die zogenaamde caisson perekrytii, wanneer losse pleinen rum onder privertyvaiutsya shurupami op het lager ramochnuiu constructie. In ruimere breedte glaswaaren constructie, natuurlijk, moet gelieerd met het plafond zijn. Voor onze voorbeeld wij corridor nemen door de breedte op omstreeks 120 cm. Het is in dit geval rechtvaardig, als wij met behulp van shkantov willen aanhechtsel naar de muren lager battens. Zij vertogen schoven transversal verbindingen en daarmede impart alle constructie betrouwbaare stabiliteit in. Caissons kan worden dicht bij elkaar of met de interval 1-2 cm geconsolideerd. Zijnend verschuldigd naar de lijvigheid rum caisson perekrytiya, de aanvullende schilderstuk schijnt van het plafond. .

Glaswaaren vervaardiging van niet van ook vette spant. Hoeken paren tussen elkaar vnakhlestku en strak worden aangeplakt. Gemerkt op de schilderstuk structuur schijnt daardoor affixture naar de glaswaar van battens welk is ongedeeld pribivaiutsya ernaar spijkert, daarvandaan erbuit bestrijden van het plafond op de kus de glaswaar lijvigheid. Tevens kunnen worden zapilivanie glaswaaren op de half van zijn lijvigheid of op alle lijvigheid verricht.

Dat schilderstuk van het plafond schijnt afhankelijk van die, hoe pribivaiut battens naar de glaswaar, meteen of asquint.

Op de blauwdruk vanboven aan de rechterzijde worden van twee variant gepresenteerd, hoe getreinde vooraf es gedeeltes van een website parend maken het plafond schilderstuk. Maar battens vorming knippatroon, kan worden onder overgezet en met behulp van zapilivaniya om in de glaswaar van quezon stad plafond in te schuiven. Gevende diverse verven, kunnen worden onderpand uitwerking verkregen. .

Nu willen vertelen omstreeks de gedeeltelijk Baskisch van het plafond van de huisvesting, op welke wijze dit wordt op de schilderstuk boven op de gelaten gemerkt. In dit geval glaswaar vrijelijk podveshivaetsya binnenshuis. Enerzijds ze behoudt drijvend, zijnde verschuldigd naar de verbinding met het plafond, op het moment, hoe beide andere kanten strak worden de muren van de kamer verbonden aan. Zij privernuty met behulp van shurupov en shkantov of koppelden shtyryami. Het is mogelijk, hoe wordt hier geindiceerd, om plafond in de vorm van de afrastering te regelen of om ook niet van caisson varianten te benutten. Op de blauwdruk op de bodem op de gelatene wordt verkaveling lager rum op privernutykh naar de muur battens van boven (in ruimere rekening) en onder (in gemakkelijk plafond) gemerkt. .

Schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde voorbeeld demonstreert, wanneer knippatroon zal daardoor de diverse adapterend van de pleinen of rechthoeken formeren. Whereat voor perekrytiya kunnen gebruikte diverse materielen zijn, bijvoorbeeld, stro tsinovki, bijstere inktkoker selecteerde in kleurig houding bij elkaar, kartony of verijdelen. En deze nieuwe varianten vandaan ervandoor worden niet vermoeid. .