mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wat moet materieel weten over

Skilful magister kan fantastische dingen van elk materieel maken. Pro zodanig spreken die het mirakels maakt. De maar hoofd veroorzaken van deze mirakels is deskundigheid is een deskundigheid om te werken en deskundigheid correct om beschikbaar materieel te benutten.

In meeste gevallen is gebruikt hoewel van kracht materiele - grondslagen, de delen van borden en t. D. Om materieel werd correct vergast, en was maakte ervan ding kon prosluzhit dolgoe tijdperk, te vlakken niet-ingewijde van node hebben enkel cognitions betreffende de eigenschappen van de spant en de mogelijkheden van zijn toepassing. De positieve kwaliteiten van de spant, bijvoorbeeld, de eenvoud van de behandeling en de varieteit van de mogelijkheden van zijn toepassing, hebben en de tenevuiu kant: Spant trekt. Ze reageert op de wijziging van de temperatuur, op de vochtigheid, vspuchivaetsya, zal inkrimping, usykhaet, door het woord deformiruetsya uitlenen. Dit noodzakelijk om te weten, om te geven naar protivodeistvie deze "slechte" kwaliteiten van de spant weer.

Deskundigen zodanig besefen nuanceren, op welke wijze zoom en de topgevel van de spant. De spant topgevel zal formeren in de stengel gedeelte kruisen. Whereat uitstekend (vooral duidelijk op zachte spant) jaarlijkse beugels. Zij schijnen vanwege de diverse onderrichting van de spant in de gedeeld tijdperken van jaar. Herfst spant plotnee, prochnee en heeft elk meere donker schilderstuk, dan poreus vesennyaya. Zijnend verschuldigd naar jaarlijkse beugels, in de longitudinal gleuf respectievelijk de uitstekende structuur dammen van de spant in. Wanneer stengel snijden op de werkbladen van doordringende triplex, deze structuur zal formeren op nieuwsgierige knippatroon timt. .

Spant met smalle jaarlijkse beugels krepche en prochnee, dan spant is met brede beugels. Voor stolyarnykh werken in het thuis voorwaardes zijn gebruikte de meestal volgende types van spant; Pikhta (spant albescent tot toe ontsteken barnsteen, zacht, met nauwelijks elk pek), el (spant gelig-wit of roodachtig-wit, zacht, meere pek vormt, dan pikhta), pijnboom (spant geel-rood en rood-bruin, zacht, vormt vele pek) en beuk (spant roodachtige of puce, firma en verend) attendent naar de firma rassen van de spant, alsmede, bijvoorbeeld, eik en vyaz. .

Niettemin meestal voor stolyarnykh werken is gebruikte zachte spant van eli en pijnboom. Namelijk zachte spant wordt in gespecialiseerde winkels, hoe materieel voor de meeste verschillende doelen, in de eerst plaats in de vorm van de versterkte borden, van kleenoi triplex en drevesnostruzhechnykh borden (DSP) verkocht. Op deze drie types van materieel de achterstanden van de spant (koroblenie, inkrimping, vspuchivanie) groot zaken of helemaal worden geliquideerd. .

Om bord, zij zeggen 'niet deskundigen, cyclo", zijn versterking. Versterkend houdt in in wat grondslagen onderdeel op battens door de breedte 3-5 treffen Die dan mengsel tussen elkaar en van beide leden vystrugivaiut. Kreeg daardoor dit bord oblitsovyvaiut door de stratum van de triplex - shponom, door de lijvigheid 2-3 mm welk nakleivaetsya door de structuur aslant battens.

Borden bestempelden als voor het meubeltje, tevens, oblitsovyvaiut van de buitenzijde kant de doordringend stratum van shpona waarde rassen of imiteerden beneden de spant van waarde rassen texturnoi decoratieve film, poosje structuur in beide gevallen moet in de richting van volokon battens zijn. Beschuttingen van kleenoi triplex vervaardiging, nakleivaya vriend op vriend meerdere de strata van de triplex kruisen-nakrest en alterneren elk meere vet en elk meer doordringend strata. .

Het meeste winstgevende materieel zijn drevesnostruzhechnye borden (DSP). Dit vergastte DSP kun niet niettemin atmosferische invloeden ondergaan, daarvandaan hen kunnen gebruikt maar voor de thema's van de toerusting gesituerd in geslotene huisvestingen zijn. .