mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Ok en beneden de hand

Kranten en dagbladen eenvoudig gelezen, en dan verschuiven niet, om sdat in de flard krant of om met betrekking tot economie te benutten. Het is misschien, nog iemand als vroeg als snijden erbuit dat artikel, om te weerhouden zijn wegens wat ze is belangrijk of vooral interessant. Informatie bevatte in deze clausules, van node naar ons voor de meeste verschillende doelen, misschien, voor bepaalde lessen op school, misschien, voor pionerskikh of komsomolskikh materies of voor ergens toe ander. Het is tevens elk aangestrekene ingenomen, kosten om zichzelf te maken, zodoende, klein archief welk met de tijdperk kan en ruimer worden. Niettemin de meeste handelswaar podborka zal naar ons van de profijt niet weergeven, als materieel erin zal niet worden gezwicht corresponderend orde, om, als noodzakelijk, het is mogelijke was gezwind om te vernemen wat naar ons noodzakelijk. Vandaar in ons bestaan adviezen en voorstellen welk moeten jullie helpen.

Eerst advies wordt de toerusting van de afdeling van de kleerkast gesloten met behulp van plooi-back dverki verbonden aan. Met het dit uitdraaien op uitzicht eenvoudiger alles om toe te rusten als vroeg als beschikbaar, geschikt voor onze doel, kleerkast. Grondbeginsel houdt in in wat in ieder gesloten zijn voorafgaande, de afdeling van de kleerkast wij kunnen in bepaalde orde op vstavnykh planken diverse directory's, pakketten en t stellen beschikbaar. D. Met archival materielen, en wat kunnen stipt worden genodigd hebben, aan te brengen zashchelkoi om-back dverke te plooien. Met het dit uitdraaien op uitzicht willen dichtbij de bepaalde afdeling van de kleerkast door de plooi-back dverkoi lijvigheid, op omstreeks, 2 cm. запчасти nsk .

Voor dverki totaliter kan materieel van benutten wat-nibud de oude onderwerp van het meubeltje. Zal en homp fanernoi borden of glaswaar met overeenkomstige transversal verbindingen, van beide leden obshitaya door de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) naderen. Op de schilderstuken (op de gelaten boven en op de bodem) wordt gemerkt, hoe wordt zodanig dverka toegerust. In de ontluiken toestand dverka zal op gelijke tijdperk gering stolik formeren, waarover geschikt om geselecteerd materieel door te bladeren. Voor de bracer van de werkbladen kan gebruikte nietje van het oud kantselyarskoi directory zijn. .

Plooi-back dvertsa behoudt drijvend in oppere positie met behulp van magnetische zashchelki of gering stopornogo van het apparaat (treffen Schilderstuken zijn op de gelaten boven en op de bodem). De aswenteling as moet boom binnenlopen van beide leden kleinst mogelijke hoeveelheid op 4-5 treffen In de toerusting van zodanig afdeling wordt aangeraad aan achterw laten deze as door de muren en ab extra om door decoratieve hoofdletter door te lichten. .

Kamer gesloten dverkoi, kan worden door de meeste diversified afbeelding, van napodobie planken sekretera toegerust. Voor de slaand van de kaarten van het bestand of lijkend op materieel bijster nou hebben gelijk voor de dozen van diverse afmeting, van de gering tot toe ruimere een of anders. De tweede variant van de slaand van de materielen wordt verbonden aan de constructie van het type stolika (treffen Schilderstuk is aan de rechterzijde boven). Ernaar pridelyvaiutsya vier plooi-back dverki bracht met overeenkomstige zazhimnymi huisvestingen onder. Onder dverki krepyatsya met behulp van sharnirnykh lussen. Zodanig apparaat wordt, natuurlijk, in de eerst plaats voor collectieve toepassing in molodezhnykh klaveren of scholen uitgerekend. Afhankelijk van afmeting dit stolika onbuigzaame constructie, kan in de bepaalde orde van complete podborku kranten en dagbladen voor bepaald tijdvak zich bevinden. .

In geschikte ugolke wij kunnen roman stoiku voor het dagblad, sootv uitrusten. Weekblad periodiki. Hiertoe, als gemerkt op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde, ligt vast en onbuigzaam wordt op overeenkomstige tafel metaal of plastische kern geadapteerd. Dan van otkhodov plastische tabakspijpen nietwaar van gebruikte meere kartonnene tabakspijpen sooruzhaem onze apparaat. Met het dit draaien op uitzicht tabakspijpen rond de middelmaat van prosverlivaiutsya en natykaiutsya op de kern uit. Tussen kern en tabakspijp wordt van hout sluitring of van hout blob bevoorradende constructies woeligheid geadapteerd. .

Verblijf om alle door lichtende verven te schilderen en nakleit voor ostensiveness de gesneden erbuit titelen van de krant, en onze roman apparaat is gereed, naar dagelijks gebruik.