mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer van otkhody spant appartement versieren

Naar melocham die altijd bijster nou worden gezien, zonder de twijfel houden podstavki voor de boeken stand. Handig en praktichna doshchechka voor de oplossingen welk of wordt in nishe verbergd, of, als decoratie, wordt in de corridor opgeknoopt. En tenslotte ander ding wezen zeer effektnym decoratieve basis, willen roep zijn van hout izraztsom, ding welk komt in het appartement specifieke roman ornement binnen.

Alle deze thema's hebben ergens toe generaal, namelijk wat alle zij, alles behalve geheel zijn maakten van otkhodov spant.

Voor podstavok beneden het boek naar ons worden genodigd hebben de vette doellatten van de spant (treffen Schilderstuk is op de bodem op de gelaten) betrouwbaare houder bevoorraden. Daarvandaan lijvigheid van de spant moet niet kleiner 3 cm zijn. Vertikaale grondslagen moeten breedte op omstreeks 12 cm en hoogtepunt - 15 cm, horizontale lengte op omstreeks 10 cm hebben. Zij strak worden tussen elkaar aangeplakt, in dit geval anders en paren met behulp van shurupov. (Onnodig om te zeggen die shurupy wij utaplivaem, als niet te om de boekbanden van de boeken te benadelen.) Leveringen voor de boeken kunnen worden geschilderd, maar het is mogelijk en onthaal morilkoi, om door de vernis of vyzhech erop te dekken wat-nibud knippatroon. .

Voor doshchechki beneden de oplossingen tvloeit otkolot de homp van kruglyasha overeenkomstige lengte (bijvoorbeeld, de aftakking van plodovogo boom) voor. Lijvigheid planki ook stelen zelve een of anders vast. Dan willen uitstrijken kant welk zal muur gericht worden op, en willen onthaal voorst onze planki (met behulp van stameski) zodoende, om te de ruwwe structuur benadrukken van de spant. Dan willen vlak deken door achromatic vernis en privernem overeenkomstig kriuchki. .

Voor onze van hout vensterraam met kusochkami van de tichel doel volgende orde van het werk: Wij de gekuiste homp nemen van de grondslag (door de lijvigheid op omstreeks 2sm) en nakleivaem erop otkhody van de battens van diverse lijvigheid en lengtes. Het is mogelijk ook nakleit (als merkte op de middelmaat schilderstuk aan de rechterzijde) van otkolotye kusochki spant. De boom structuur wordt gebenadrukt door overeenkomstig verwerkend van het vlak van back-knarste. Meerdere zodanig izraztsov situeerde op de muur door de toerbeurt met de elkander of met diverse intervallen, buitengewoone decoratieve uitwerking maken. .

Tkomend uit wat wij suggereren - dit eenvoudig van hout glaswaar welk misschien gebruikt voor de schilderstuk of spiegels (treffen Oppere schilderstuk is op de gelaten). Met het dit uitdraaien op uitzicht wij benutten battens door de breedte 3-5 cm en lijvigheid 1.5-2 cm (afmeting zijn aangewezen op de blueprinted waarde van aankomende glaswaar). Als gemerkt op de schilderstuk, battens in de plaatsen van de kruising hebben vyrezy op de half van hun lijvigheid, toen zij vydalblivaiutsya stameskoi en worden vriend in vriend ingeschoven. De plaatsen van de kruising kunnen zijn anders complementarily benadrukten, vbiv protrusive buiten decoratieve draadnagels of in prosverlennye openingen van hout kolyshki (of van hout draadnagels) ingeschoven. Als houder voor de schilderstuk of spiegel nakleivaetsya en krepitsya op shtifty batten welk komt voorwaarts voorwaarts op de half van zijn lijvigheid. Ander half resideert op de inner kant van de glaswaar. Na chistovoi shlifovki glaswaar zijn volgt om morilkoi, veeleer te vergasten dan lakirovat. .

Het karkateristieke detail van de kookgelegenheden is doos voor het archief met betrekking tot economie. Het bestaaatt uit belangrijkste grondslag, van drie doellatten van battens (op de bodem en met betrekking tot de kanten van de doos) van en voorste muur. Op welke wijze te maken het om, uitstekend van de schilderstuk (op de bodem aan de rechterzijde). Deze kleine onderwerp overeenstemmende ruimere bijstand in economische materies (inkopen en t. D.), Het is mogelijke vneshne zeer roman ordenen (met behulp van verf of vyzhiganiem met betrekking tot boom), om te ontwikkelen in de kookgelegenheid prettige kleurig stip. .

En laatst die wij zouden te om vinden aardig, - dit demurrage podnos te maken. Met allen van smalle kanten ervan belangrijkste bord worden met betrekking tot twee brusochka, waartegen shurupami privertyvaetsya batten aangebracht. Waarna, hoe alle onderdelen lekker worden tussen elkaar aangeplakt of worden shurupami getuigeerd, wij winnen ontzagwekkend podnos voor posudy die zal de plaats in houskeeping vinden.