mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De muur van multigoal benaming in dachnoi kamer

Alles behalve in iedere sadovom cabine er is kleinst mogelijke hoeveelheid twee huisvestingen: Kookgelegenheid en bed-huiskamer wezen op gelijke tijdperk en slaapkamer. Zo als vroeg als povelos die naar de dacha perekochevyvaet alle wat bezet plaats in stedelijk appartement welk otsluzhilo de eeuw of als vroeg als wijkt naar de vereisten van de mode geproduceerd naar het appartement af. Alsdan voortvloeit niet om zich te verwonderen wat enkel "plaatsen van recreatie in de uitgaansdagen vervulen, zacht zeggende, antediluviale indruk. Whereat wij in geen geval inzamelen om dat nuttige te zeggen en bijstere inktkoker meubeltje hield van het appartement betaamt niet voor de bungalow. Echter alles moet harmonische te verrichten combine en in elk hoogten om moderne indruk.

Onze voorstel voor het bed-huiskamer in sadovom cabine moet veroorzaker moet overdenken, hoe met minimale materiele uitgaven om gezellige dampkring te maken, bij wie dat onderwerp van oud meubeltje kan ergens toe roman binnenkomen en aanbevelenswaardig (misschien zelfs ergens toe overeenkomstige verven) benadrukt. In onderhavig door ons voorbeeld (wezen, hoe in het algemeen een van varianten welk, afhankelijk van indigeen voorwaardes, het is mogelijke, aankondiging libitum, wijziging) de vraag is die aanbevelenswaardige en solidnom de laatste compositie van de muur. Onze doel houdt in in die, om in de kamer om naar de grotste uitgebreidheid mogelijke te stellen beschikbaar, bijvoorbeeld, kleren, veldfles linnen, posudu, boeken, misschien, ook speelballen en obuv - binnen het woord alles die kan ponadobitsya zolang van verblijf continueerde op de dacha. .

De gesuggereerde beslissing verbonden aan gecombineerde kleerkast (de combinatie van de cabine en planken), tkomt uit boven-geindiceerde vereisten voor. In onze voorbeeld de breedte van de kamer stileert 250 cm, en hoogtepunt - op omstreeks 230 cm. Constructie de toerusting beschouwt van de cabine van de kleerkast samengestelde uit ramnoi muur (door ab extra obshitoi firma drevesnovoloknistoi bord TDVP) welk wordt de muur van huis (ab intra, namelijk van boven en onder op shtyryakh) met behulp van drie planken en van boven met behulp van batten verbonden aan. Op oppere batten en middelmaat planken vastliggen voorafgaand zijn in staat kozyrki door de breedte op omstreeks 6 cm. Aanvullend versterkend doellat bevoorraadt voor de kleren. De breedte van deze kleerkast - op omstreeks 70 cm en diepte - 60 cm. .

Zelfde diepte lagere planken hebben. Hun breedte wordt door geblevene kamer vastgesteld. Stoleshnitsa in deze constructie misschien fabriceerde van de glaswaar, pokrytoi TDVP. (Niettemin whereat poperechiny glaswaaren moeten worden met kleine intervallen ingeschoven, om te tamelijk ontzagwekkende stichting bevoorraden voor oppere planken vorming nadstavku.) Zijn voorafgaand stoleshnitsa ook heeft kozyrek lichtende houder voor zanaveski een van afdelingen (treffen Oppere schilderstuk is op de gelaten). In de begeerte, het is mogelijke povesit en seconde zanavesku voor de afdeling welk wij lieten een of anders open.

Als tussenpersoon houder wordt de muur homp ingeschoven. Daarmede wij op gelijke tijdperk verkrijgen succesrijke optische afscheiding en noodzakelijke houder voor de verticaal lager battens van oppere plank. Transversal planken van beide leden beer op het lager battens. .

Nadstavka heeft diepte leix op omstreeks 30 cm. Vertikaale houders hebben lijvigheid 3-4-cm en breedte 5-8 cm Grondslag en houder vypilivaiutsya van beide leden zodoende die opkweken vertikaale paardenstal na de verbinding zal met de muur een lijn formeren. Niettemin voorste, hoe decoratieve komt basis, voorwaarts voorwaarts door rond de half van de breedte van batten. .

Alle verbindingen van de spant wij voor de betrouwbaarheid consolideren met behulp van shurupov, voor de vertikaale houders van de kleine plank tamelijk van de kleefstof. Tussenpersoon muur in lagere plank strak paart met stoleshnitsei met behulp van shkantov.

De muur van multigoal benaming het is aanbevelenswaardig om door witte buttery verf te schilderen, en leix verticaal paardenstal nadstavki, misschien, kosten om door andere kleur te onderkennen. Als noodzakelijke, nadstavku kan worden tot toe de zelve plafond van de huisvesting uitgebreid. .

Xtobы cdeлatь hнteрecнee oфoрmлeнhe пeрedнeй ctoрoны cooруfeнhя, mofнo пeрed ceрthkaльнo рacпoлofeнныmh элemeнtamh koнctруkchh (kabhнa шkaфa h нhfняя oпoрa c лecoй hacth) пomecthtь toнkhe, нo шhрokhe рeйkh c kahectce koзырьkoc. Cхema cлeca пoяcняet прhнchп cooруfeнhя нadctackh.
Om te maken interesnee de laatste compositie van het voorste kant van de oprichting van het mannelijk lid, het bevindt zich mogelijk voor de rechtopstaand eerste beginselen constructies (de cabine van de kleerkast en lagere houder in gelaten onderdeel) begiftigen doordringend, maar monding battens als kozyrkov. Blauwdruk op de gelatene exemplifies de grondbeginsel van de oprichting van het mannelijk lid nadstavki.