mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Hal met betrekking tot eigen smaakvermogen

De hallen van de appartementen dikwijls worden zodoende geplannen die gebruikelijk meubeltje wordt erin met ruimere arbeid gesteld beschikbaar. Daarvandaan dikwijls het is noodzakelijke om er planken op te richten en te bekokstoven andere zelve constructies-aaakten. Whereat voorkeur blijken te zijn die beslissingen welk wil niet enkel zonder de moeilijkheid om uit te voeren, maar welk, hereto zijn moderne, roman maar ook praktische waarde hebben. Het is bijvoorbeeld, jongeling prefereert verbergen niet intens in de kleerkasten en blokkeren niet op het kasteel van het ding welk worden dagblad genodigd hebben, en omgekeerd om hen op uitstekende plaats te steken, om zij alle mee waren beneden de hand. Niettemin alle die moet behoorlijk lijken en geen indrukken verrichten van openstelen kamer schommelen.

Rekening houdende alle deze waarnemingen, willen beginnen met wat willen afmeting hal, om, op te richten welk plein resideert in onze beschikking, en wat onderdeel ervan misschien gebruikt voor re-toerusting. Het is als is gekant, dit deel van appartement niet brengt tijdperk ook ruim door, en, als kan worden gegarandeerd die daardoor alle perestroek zal ongehinderde rijstrook door de hal verblijven, kosten om na te denken die, hoe door de meeste verstandelijk rasporyaditsya het overblijfsel van de kamer. .

Karkas van battens presenteerde op onze schilderstuk, moet impuls voor de magisters-amateurs voorleggen, gewillig om taak te beslissen, een-twee-drie het is mogelijk zonder bijzondere complicaties bouwen prikhozhei gebruikte alle kamer van het plafond tot toe seks in. De lijvigheid van battens is aangewezen op de waarde van constructie plande. Dan meere huisvesting welk is in de vooruitzicht naar supercede, van de thema's dikker moet zijn battens bestempelde als met het dit draaien op uitzicht uit. Als wordt geplannen om op de planken zware thema's te stellen beschikbaar, dit consistent met mocht worden in de rekening in de oprichting van het mannelijk lid van de planken genomen. In onze geval wij tkomen uit wat de lijvigheid van battens op omstreeks 4 x 6 cm voor. Battens bevinden zich zodoende dat oprichting van het mannelijk lid wordt naskvoz doorgekeken. In smalle hallen sensatie uzosti prikhozhei wordt verslapt. .

In onze voorbeeld bestaan twee verticaal bokoviny en twee poperechiny. Een van poperechin bevindt zich zo veel hoog overheen de seks die geschikt om eronder obuv (better in de dozen met de kleur nakleikami op voorste kant) te verstrakken, andere bevindt zich op zodanig hoogtepunt welk kan zonder de moeilijkheid gekregen erbij allemaal zijn die noodzakelijk, en op gelijke tijdperk, wat wordt erop gesteld beschikbaar, moet redelijk in beslag nemen plank tot toe plafond. In dat adapteert, waar battens worden gekruist (treffen Lagere schilderstuk), wordt boring op overeenkomstige diepte verricht. Als oprichting van het mannelijk lid wordt geplannen voor ontginning continueerde, in prosverlennye openingen worden shkanty geintroduceerd, maar ook battens in de plaatsen van de kruising worden met elkaar aangeplakt. .

Als wij zamelen nu in en opnieuw om onze constructie te vernieuwen, variruya zijn, wordt aangeraad (hoe grafisch wordt op de schilderstuk) gemerkt, om in de opening ijzer prut te introduceren, op ieder eind welk er is bonnet, en op ander vintovaya narezka, waarover wij podkladnuiu sluitring aangekleed, navinchivaem noot en zodoende strak onze karkas koppelen. Deze oprichting van het mannelijk lid verhuurt om erin van diverse breedte otseki en afdelingen te beschouwen; Planken het is mogelijk protyanut op elk lengte. (Tvloeit niettemin om in de rekening kamer buiten de deur voor, nishi en t te nemen. D.). Doorlopende constructie aslant op juiste hoeken, kan worden ook interessante en redelijke varianten verzonnen. .

Afstand tussen vertikaale bokovinami, met andere woorden, tussen staande eerste beginselen, moet zijn niet meer dan 100-120 treffen Dit afhangt, sommige, daaruit legen ten laste. Als is blueprinted om heel lang planken te maken, kan worden boven geverduidelijkt, van die battens van zodanig lengte niet tijdperk brengt in de verkoop door. Dan is aanraadden aan koppelen battens vnakhlestku of om sverkhdlinnykh planken zich te verlaten. .

In onze voorbeeld middelmaat afdeling wordt beneden veshalku toegerust en bracht met de doellat onder. Voor prochnosti constructie achter complementarily wordt een andere grondslag beschouwd.