mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer nutteloze hoek wordt nuttig

Alle appartement rust overeenkomstig de smaakvermogen uit. Dat middelen ook die worden in de rekening vereisten en de belangstellingen van alle gezin genomen. Nu steeds meer wordt door aardige traditie communicatie met de indiogeen en vertrouwd. Wij elkaar, gekomene en bedragene elkander bezoeken in het verblijf, poosje verblijf in gasten niet enkel op meerdere uur, maar dikwijls en op meerdere dagen. Persoonlijk motor transport en verbond zich aan hem gerief en snelheid in de "zwenk van de plaats'en" door essentiele afbeelding de ontwikkeling dragen van onze communicatie bij. Niettemin dikwijls en in vele appartementen derft plaats, om passend om de dingen van gasten te stellen beschikbaar. Kleerkasten, doorgaans, staan bol; De meest van de kleerkasten dokhodit tot toe plafond, beduidt en van boven niets erop zal niet uitdrukken. Wat om alsdan te maken? Onze kandidatenlijst beschouwt algemene variant welk moet worden correspondentie met het beton behuizing voorwaardes gezwicht.

Wij voortkomen uit wat ruimere muur leent in het bed-huiskamer niet alle plein van de muur, en tussen het en muur, waarover bevindt zich venster, er is anderse kamer, waar niet evenmin een onderwerp loopt van het meubeltje, overeenkomstig met betrekking tot afmeting naar de muur binnen. Het is er, in dit specifieke nishu wij en willen bouwen onze oprichting van het mannelijk lid in. .

Zijn voorafgaand dit, zo advisably gebruikte constructie, dichtbegroeiden bespannen doorreis de hoek van de kamer lambrekenom. Met het dit uitdraaien op uitzicht karniz voor het windows gardiny continueert op juiste hoeken, dokhodit tot toe muur en nacijfeert het (treffen Oppere schilderstuk is). Het is aanbevelenswaardig whereat, om laatste compositie alle karniza en planki verstrijkend overheen de muur, was gemeenschappelijk. .

De algemene constructie van de oprichting van het mannelijk lid gesituerd in de hoek, wordt vastgesteld wat is blueprinted erin om te stellen beschikbaar. Het is doorgaans, er dozen verblijven voor de linnen en gelijkaardige dingen, lager otsek, bij wie kan worden obuv, de pakketten van de linnen aangeduid naar stirke, balen en doellat, waarover op plechikakh razveshivaetsya kleren gesteld beschikbaar. Doellat moet op zodanig hoogtepunt zich bevinden, om overheen lagere afdeling het is mogelijke was suitably povesit blousen, kofty en pijaki, en toerbeurt elk meere lange dingen, bijvoorbeeld, briuki en jas. .

Vooral praktichno zou zijnen om in de constructie plaats omhoog te beschouwen, waarin het is mogelijke zou zijnen om kostuum-gevallen te plooien. In lager eenzaam otseke kan worden ook remiseer toegerust of om een van afdelingen dverkoi of door de plooi-back huik te sluiten. Op een van lateraale muren is maakte apparaat (beschikbaar en in de verkoop) voor de verkaveling galstukov en t. D.

Als materieel het is aanbevelenswaardig om de oude muren van de kleerkast (sommige te benutten, als zij bestaan voorradig). Als van zodanig materieel niet, wordt soorudit glaswaaren van battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 5-6sm aangeraad. En naar bolster boven hun door tussenpersoon battens. Glaswaar tvloeit dan obit door de firma drevesnostruzhechnymi borden (TDVP) voor. Whereat aanbevelenswaardig om TDVP op inner kanten rum te stellen beschikbaar, om uitstrijken vlakken ontpopten zich daarbinnen. .

Vstavnye planken zijn maakten op dezelfde manier, of op vast ab intra op lateraale muren lager battens eenvoudig steken stroganye grondslagen (hen geen moetanan word tussen elkaar) aanplakken. Lager doellat misschien metalliek, en misschien maakte is ongedeeld van het staafje homp van de bezem.

Krepezhnoe apparaat voor de om haar moet ontzagwekkend zijn, omdat te versperren hoe-door geen middelen het is noodzakelijk om het tamelijk behoorlijk gewicht van de kleren te verzetten. Lagere afdeling (treffen Lagere schilderstuk) is maakte in de vorm van de doos welk kan aankondiging libitum gebruikte zijn en aankondiging libitum om zich te verroeren, en misschien rustte door lateraale ontzagwekkende muur met overeenkomstige verbinding met de muur - door de kleerkast toe. Beneden de constructie van onze nieuwe kleerkast is aanraadde aan ontzagwekkende bajonet begiftigen door het hoogtepunt niet kleiner 5 cm. .

Pockoльkу dля эtoй koнctруkchh mы рacпoлagaem cлhшkom нeboльшhm прoctрaнctcom, dceрью oboруdocatь нeceлecoobрaзнo, da h нeуdobнo. Poэtomу прedлagaetcя cmecto нee oboруdocatь mefdу cteнkamh нocogo шkaфa узkую шtoрkу c зaщeлkoй. Dля togo, htobы нe bрocaлocь c gлaзa, kak пeрedchgaetcя шtoрka, k пeрedнhm kрomkam cteнokшkaфa прhkрeпляюtcя плaнkh. Odнako cocce нe obязateльнo oboруdocatь шtoрkу, пockoльkу шkaф cce рacнo нaхodhtcя зa зaнaceckoй.
Omdat voor deze constructie wij situeren door ook nog kamer, deur om netselesoobrazno, ja en ongelegen toe te rusten. Daarvandaan wordt gesuggereerd voor het het om tussen de muren van nieuwe kleerkast smal shtorku met zashchelkoi toe te rusten. Als niet naar deksels in de ogen, hoe wordt shtorka verhaald, naar voorste zomen stenokshkafa worden planki aangebracht. Niettemin vovse niet door alle middelen om shtorku toe te rusten, omdat kleerkast alle gelijk resideert voor zanaveskoi.