mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Nuttige kleine wijziging

Om ergens toe smasterit, altijd van node de meeste verschillende voorstellingen. Het is bijvoorbeeld, door de populariteit gebruik nu kandelaars in elk varianten. Door materieel voor hen kunnen dienen obrezki spant bleef van uw stolyarnykh werken en dikwijls verkwist. Wij willen offreren jullie van 5 varianten van de kandelaars.

Voor de ongedeeld chetyrekhugolnogo stoyachego kandelaar (schilderstuk op de gelaten rond de middelmaat van) willen de homp nemen van de grondslag door de grootte 12kh door 12 cm lijvigheid 1,5 cm x 2 cm. Als stichting willen moet aanhechtsel onder de homp van de grondslag (met behulp van kleefstof of shurupov), poosje deze homp kleinst mogelijke hoeveelheid op 0.5 cm tonshe voorgaand en op 1,5 cm - 2sm rondom kleiner het met betrekking tot afmeting zijn. Ene-derd welk wordt van boven aangebracht, en is, eigen, kandelaar. Voor de om haar wij benutten doshchechku door de lijvigheid op omstreeks door 1 cm en grootte 6x6 cm. In het midden wij vobem onder naskvoz draadnagel welk en zal kaarsstandaard houden. De zomen van de kandelaar kunnen worden, vyzhigaya erop knippatroonen versierd. Andere kandelaar welk het is mogelijk povesit op de muur (treffen Schilderstuk boven aan de rechterzijde), bestaaatt uit grondslag gehecht ernaar op juiste hoeken eigen kandelaar met podstavkoi. Grondslag kegelvormige vorm heeft boven en voorwaarts. Afmeting kunnen op uw beleefdheid kiezen, niettemin afstand van de kaarsstandaard van nastennoi grondslag moet tamelijk ruimer zijn, om, als ponadobitsya om de vlam van de kaarsstandaard, het niet perekinulos op de grondslag boom uit te blussen. In het hoofd van nastennoi grondslag prosverlivaetsya opening voor podveshivaniya kandelaar. .

Stoyachii kandelaar voor drie kaarsstandaard (treffen Schilderstuk op de gelaten boven) bestaaatt uit belangrijkste doellat door de breedte 4 cm, door het hoogtepunt 3 cm en lengte 35 cm. Erop met eenvormige intervallen worden plein plastiny door de grootte 6 kh 6 cm aangebracht en lijvigheid 1,5 cm welk kaarsstandaarden houden. Onder worden doellatten portie door de stichting en lijvigheid 2 cm, breedte 3 cm en lengte 6 cm geplakt. Van boven de doellatten zakruglyaiutsya.

Voor volgende variant (treffen Schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde) wij benutten de van hout tichel van elk grootte (is aangewezen op de boel gestelde beschikbaar erop kaarsstandaard). De tichel lijvigheid moet niet kleiner 2sm zijn. Op het deel van bovenaards, door rond twee de thirds van de lijvigheid van de tichel, prosverlivaiutsya openingen, bij wie toen vtykaiutsya kaarsstandaarden. De diameter van deze openingen is aangewezen op beschouwde afmeting door de kaarsstandaard. Als wordt beschouwd om meerdere kaarsstandaard in te stellen, noodzakelijk" te kiezen met het dit draaien op uitzicht doordringende kaarsstandaarden uit. Dan de diameter van prosverlivaemykh openingen moeten niet meer 1-1, 5 cm zijn. Voortvloeit ook om naar op te letten die, om intervallen tussen kaarsstandaarden waren tamelijk ruimere, anders zo kaarsstandaarden, vanwege deftige warmte, wil razmyagchat elkander. .

Gebruikelijk churbachok (treffen Schilderstuk op de bodem op de gelaten) als kandelaar kan zeer decoratief lijken. Met het dit draaien op uitzicht beretsya de homp van de spant door de grootte op omstreeks 8 kh door 8 cm en lijvigheid 3 cm, bij wie prodelyvaetsya om de opening met de diameter 4-5 cm door rond de half van de lijvigheid van materieel uit. Vier hoek groot zakruglyaiut, en zomen nauwelijks vergasten nazhdachnoi door papieren. Onder zabivaetsya de draadnagel van overeenkomstige lengte welk kaarsstandaard houdt. Whereat zabivat draadnagel moet met de voorzichtigheid (het is aanbevelenswaardige preliminarily prosverlit opening), om spant chipte niet. .

Het is sommige, behalve de kandelaars bestaan en andere nuttige kleine wijziging welk kan worden van de residuen van het materieel, bijvoorbeeld, podstavki van meerdere doellatten gemaakt. Voor podstavki beneden kofeinik kan zijn maakte pleinen grootte 10-15 treffen Doellatten moeten breedte op over 2 cm en lijvigheid 0.5-1 cm gaan. .

De meest eenvoudig podstavka is maakte in de volgende weg: Behoorlijk fatsoeneerde nazhdachnoi door de krant, nauwelijks skruglennye op de zomen, battens vorm door de toerbeurt met de elkander op buckram, zachte plastik of leder (plein bezet door battens, en plein podlozhki moet) meegaan. Ander podstavku kunnen zijn maakten met betrekking tot grondbeginsel afrasteringen, poosje interval tussen battens moet 0.8-1 cm zijn. .