mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Om te benutten en later

Ine het algemeen verloven enige tijd, poosje molodozheny pereedut van ouderlijk huis in het eigen behuizing. Maar ook op dit "voorlopige" tijdvak zij, natuurlijk, zullen de kamer gezellig maken. Meubeltje welk zij inkoop op ditmaal, moet boven en in aankomend appartement komen. Het is door alle middelen hetzij, niettemin om obresti nekuiu onafhankelijkheid, maar meteen om in mebelnyi winkel te gaan en om ruimere inkopen te maken. Naar de beginneling van het gezin leven vovse zal niet schaden, als zelve om omstreeks pilu te verstrakken, hamer en rubanok en da's gesproken "in okhotku", om het hands ergens toe praktichnoe te maken die kan gebruikt zijn als vroeg als nu.

Hiertoe wordt gesuggereerd de pakket te maken van diverse nachtkastjes welk voor een tijdvak levens in ouderlijk huis kunnen worden in smalle mebelnuiu muur ingezameld. Belated, in cooperatief appartement, zijn kan worden in tweeen voor zapolneniya kamer genomen en om, bijvoorbeeld, door het gevolg van de zetels aan te vullen. .

InZamelde muur bestaaatt uit zes onderdelen deelden met betrekking tot drietal in en instellen op ander (treffen Oppere schilderstuk is). Het basisprincipe van de constructie - planken, poosje enkel onderdelen zijn voorafgaand worden dverkami gesloten. (Voor hen het is mogelijke navesit en plooi-back dverki). Met betrekking tot otdelnosti zes constituenten worden in de volgende weg rondgedeeld: Drie ruimer, door de breedte met betrekking tot 90 cm en drietal gering, door de breedte met betrekking tot 45 cm. Diepte - 40sm. In ieder onderdeel distantieren tussen lagere zoom en eerst plank-15 cm, alle navolgende, elk meere brede hiaaten hebben hoogtepunt 30 cm. Als materieel zijn toegepaste agglutineren grondslagen of fanernye borden. Het is tevens, kan gebruikt en (zijn als bestaan) oud, maar anderse bijstere inktkoker weerhield dvernye kantelt of de lateraale muren van de kleerkast. .

Allen van vier lager, consistent met de middelmaat onderdelen heeft hoogtepunt 75 cm. Beide hoofd hoogtepunt hebben met betrekking tot 45 cm. Zodoende, wordt gewonnen die componeerde muur heeft breedte 135 cm en hoogtepunt 195 cm. Belated, wanneer muur zal in tweeen op de constituenten - nachtkastjes, zij totaliter prachtig vpishutsya in moderne residentiele huisvesting genomen worden. Het is tevens, zijnde verschuldigd naar hun diverse hoogtepunt zijn mogelijke de verschillende varianten van hen rasstanovki. .

De verbinding van de planken met de muren wordt met behulp van shkantov uitgevoerd. Hen het is mogelijk ook door skolotit draadnagels, op welke wijze dozen, niettemin van bonnet van de draadnagels tvloeit utopit voor, en vormden daardoor deze opening-zashpaklevat en in de conclusie voorzichtig om vlakken nazhdachnoi door papieren te fatsoeneren.

Nachtkastjes kunnen zijn maakten zonder de achterk muren (behalve onderdelen, gesloten dverkami), niettemin Better, als zij zullen in van tevoren geoefend pazy of pribity achter de draadnagels ingeschoven worden. Als materieel met het dit draaien op te benutten uitzicht moleno om doordringende firma drevesnovoloknistye borden (TDVP) uit, consistent met de triplex. .

Dverki (samengesteld uit materieel door de lijvigheid 2 cm, net zo alle het overblijfsel van de, onderdelen) moleno om van gelijk materieel, te maken als muren, of van de rum, obshitykh TDVP. Wanneer wij zullen podgonyat hen tussen lateraale muren, voortvloeit om in de rekening te nemen die planken, waarover de zij opiraiutsya, moeten erbuit back op overeenkomstige lijvigheid bestrijden.

Omdat onze zelve-maakte nachtkastjes en in nieuw appartement moet behoren alsmede verblindt, van oboyami en obshivkoi zetels, is aanraadden aan kiezen voor schilderende neutrale toonen welk konden later elk ander rijmen.

Stel vriend op de vriend van het nachtkastje in, zal onbuigzaame constructie, zijnde verschuldigd naar de verbinding (met behulp van privernutykh shurupami metaal planken) op de achterk muur vormen. .

Op lagere schilderstuk wordt een van de varianten van de installatie van genomene aparte muur geportretteerd. Whereat, sommige, het is mogelijk pristraivat naar de nachtkastjes nieuwe, aanvullende onderdelen. Betreffende lage nachtkastjes het is mogelijk, in de begeerte, nadstraivat benuttend bevatten in dit boek adviezen en kandidatenlijsten met betrekking tot de toerusting van de kleerkasten en planken.