mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Alomvattend amerikaans voetbal veld

Is aanzienlijk van de constructies en installaties toegerust in de yard, wordt toegedacht die, om te vermaak lenen naar kinderen uit. Dozen met het zand voor de kinderspellen en gelijkaardige constructies van de staal in de yards door als vroeg als gebruikelijk verschijnsel. Niettemin met behulp van hersenschim kan en verreweg nadere zijn weg. In het appartement wij gewillig benutten, zogenaamd, het meubeltje van multigoal benaming. Waarom wij zijn onbekwaam om zoiets op de stek voor de wedstrijden te ontwikkelen? Wij koppelen elk amerikaanse voetbal poort met Zweedse muur, kukolnym toneel en kleine opene scene.

Deze alomvattende oprichting van het mannelijk lid better van allemaal om zodoende te situeren, om daarvoor muur verbleef zonder het windows. Kan zijn het haalde en op luchtige toestand, als naar de slagboom door hoog rooster.

Zelve amerikaans voetbal poort zijn maakte hen twee van hout rum (treffen Oppere schilderstuk is). Afmeting rum at om corresponderen de poort van verkort amerikaans voetbal veld. Op een afstand 150 cm van elkaar aandrang in in land zijdelings paardenstal. Als materieel zijn gebruikt brusia (in poperechnike 15 kh 15 cm) met betrekking tot twee verticaal en met betrekking tot transversal. .

Hoekige verbindingen worden vnakhlestku uitgevoerd of met behulp van breeuwt. Ontzagwekkende oppere verbinding tussen beide kostende vriend achter andere glaswaaren ook wordt met behulp van de doellatten van gelijkaardige lijvigheid uitgevoerd. Volgende poort als vroeg als kan gebruikt voor de wedstrijd in amerikaans voetbal beneden de termen van zijn die zij tamelijk intens vkopany in land. De delen van spant verblijvend in land, moeten zijn preliminarily invetten of doornate composities, naar het afschrikmiddel verroten. .

De achterk zoom van de poort moet worden van de blancoe muur van het gebouw of barriere geschrappen, met betrekking tot minder afmeting, op 150 cm, om constructie, indien nadobnosti, was benadering achterop. Om, wanneer in amerikaans voetbal bespelen niet, bereid kon polazat met betrekking tot muur, poort worden in de volgende weg toegerust: Op beide smalle kanten consolideren transversal planki, afstand tussen welk als op gebruikelijke ladders-stremyanok. Echter zij moeten bolstered boven betrouwbaar zijn, om kinderen konden lazit met betrekking tot het zonder de toevalligheid worden bemoeilijkt. Better alle, als gebruikt voor stupenek vet battens zal vrezany op de half van hun lijvigheid in vertikaale doellatten. Alle zomen moeten nauwelijks skrugleny zijn, om en hier toe verwondingen ontwijken. .

In benuttend van onze constructie voor de toerusting van kukolnogo toneel maken, allereerst, transversal afscheiding op de achterk zomen van voorste stoek poort. Whereat bolster doorreis alle breedte van de poort, vypilivaetsya op de einden zodoende die het kan worden elk stupenki afhankelijk van noodzakelijk hoogtepunt geactiveerd. Kreeg zodoende het karkas van de scene van onze kukolnogo toneel dichtbij door bedspread (treffen Middelmaat schilderstuk is). Opkweek back-knarste zal formeren brindledly schilderde kulisa van het doek of karton. En als wij willen zin pereoborudovat alle in opene scene, kweken muur obtyagivaetsya door het doek of flodderend op. Het is zijn voorafgaand, met betrekking tot de kanten van de voorste glaswaar van de poort kan worden getrokken bokoviny van de lijkend op materieel welk krepyatsya op vrytykh in land verspert. Wegens het dit, scene is optische ontluikenen. Als noodzakelijk, op land kan worden van hout afrastering geputten of om kleine verheffing uit te rusten. .

En andere toegift. Als met betrekking tot enkel aanleidingen onze constructie op de muur van huis niet langer ponadobitsya voor de wedstrijden, kan worden hier wild vinograd welk, na enige tijd, obovet poort beplant. Zodoende, wordt verdedigd van de zon schaduwrijk ugolok gekregen, waarbinnen hartelijke dagen wel eens zullen posidet oudere mensen verlangen. .