mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De eenheid van de opmeting - dolgoigraiushchaya plastinka

De kleine planken van alomvattende benaming de meeste wijde toepassing vinden, incluis zelfs als schenkingen. Voor de afmeting van zodanig kleine plank, omstreeks welk wij naar jullie willen vertelen in dit hoofdstuk, wij willen nemen meerdere de eigenaardige eenheid van de opmeting - afmeting gebruikelijk dolgoigraiushchei plastinki, meer precies zeggend van het dek plastinki.

De standaarde afmeting van zodanig prachtige dek 31 x Z1 cm, niettemin willen nemen voor alle drie varianten van de planken 65 x 65 cm, rekening houdend razgranichitelnye battens, omstreeks welk toespraak zal onderaan gaan.

Eigen zeggende, dolgoigraiushchaya plastinka is de opmeting eenheid in het echte besef van het woord leix in derde variant. Naar overeenkomstige deze variant plank dient voor de verkaveling vier, eenvormig van verstrok groeperingen plastinok. .

Niettegenstaande gelijke afmeting, wordt gemaakt indruk welk openstelen shkafchik voor de knapheid cultuur rechthoek presenteert, bespannen met betrekking tot vertikali, en shkafchik met pripravami - rechthoek, bespannen met betrekking tot omlijning.

Belangrijkste bord totaliter drie gevallen de rol volbrengt van kweken muur op. Lijvigheid zijn moet met betrekking tot minder afmeting 1,5 cm zijn. Met betrekking tot alle vier hoeken ze wordt van de boord geschrappen en wordt ondergebracht met de openingen welk dienen belated voor beukend naar de muur op van tevoren geadapteerd erin shchkantakh. .

Wij willen beginnen met de aanmaak shkafchika voor pryanostei (op lagere schilderstuk aan de rechterzijde). Whereat variant om muur privertyvaiutsya door shurupami of pribivaiutsya draadnagels met betrekking tot boorden aan de rechterzijde en op de gelatene grondslagen door de breedte 8-10 cm en lijvigheid 1.5-2 cm te telen. Indien nadobnosti, worden tussenpersoon planken ingeschoven. Voor onze voorbeeld wij namen vier planken welk, niettemin, vovse moeten niet door alle middelen zijn symmetrisch.

Planken tbewegen zich 1 - 1,5 cm back voor bokovinami voor en paren ermee shurupami, door de draadnagels of shkantami. .

Doordringend battens (door de lijvigheid op omstreeks 1 cm) consolideren op voorste zoom als decoratie en voor de bescherming verblijvend op de planken van de thema's, namelijk op zodanig afstand daaruit tussenpersoon plank, om te tuigeren van de drop stellen erop banochki met pripravami, niet blanking erbuit hen in.

In tweede variant (op lagere schilderstuk op de gelaten) wij draaien ons maar juist constructie beschreven op 90° zo, om bokoviny ontpopten zich boven en op de bodem. Planken draaien zich in vertikaale paardenstal gesituerd in dit geval symmetrisch. Indien nadobnosti, shkafchik wordt klein transversal aangevullen

Mi door de planken. In onze voorbeeld in alle achterk muur ligt de spiegel vast. Niettemin kan worden getroffen en ovale spiegel. Zijdelings verticaal paardenstal, een gebeten povernutye in naar binnen, maken constructie anders "stroinee". .

In derde variant (treffen Oppere schilderstuk) wij kunnen blij behoorlijk wat dolgoigraiushchikh plastinok stellen beschikbaar. De belangrijkste delen van deze constructie opnieuw zijn achterk muur, van bovenste en lagere grondslag. Met betrekking tot bokam aanhechtsel ab extrae grondslagen door de breedte op omstreeks 5 cm, in het midden de kruis voegen van-nakrest grondslag door de breedte 12x15 cm in. Zijn voorafgaande worden de doellatten van de grondslagen door de breedte op omstreeks 8-iu cm aangebracht, om inschoven plastinki vielen niet. Rond de middelmaat van preventief doshchechka meerdere shire. .

Volgens de diverse doelen van de benaming, de kleur van onze constructies ook zal diverse. Voor plastinok het is mogelijk zal glaswaar in afschilderen wat-nibud neutrale kleur, omdat dekken plastinok zelve zal bepaald kleurig gammu binnenkomen. Planken met pripravami moeten met betrekking tot samenvoeging kleuren met wat resideert in de kookgelegenheid, daarvandaan meestal hen krasyat in witte kleur of dek door achromatic vernis, om te onderkennen de boom Bill van de kavels. Het is tevens, het is mogelijk vyzhech erop wat-nibud knippatroonen. Gelijkaardige afbeelding wordt shkafchik voor de knapheid cultuur geordend, of beretsya verf welk in de badkamer is belangrijkste.