mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kleine wijziging in de badkamer

In de badkamer dikwijls problematiek schijnen met de linnen bakkend. Wij ine het algemeen wij toewensen te stellen beschikbaar naar de grotste uitgebreidheid mogelijk van de linnen whereat vergelijkenderwijs een gebetene plaatsen beziggehouden ons, en whereat alle razvesit zodoende, om water kon stekat zonder de verhinderingen. Eigen zeggend, met het dit uitdraaien op uitzicht slechts ene geschikte plaats bestaan, namelijk adapteren overheen de badkamer.

Apparaat voor de linnen bakkend om zeer eenvoudig te maken. Volgens vnutrennoi de lengte van de badkamer willen nemen twee dik battens of twee vet om de staafjes en prosverlim van beide beeindigt van de opening of willen maken diep nasechki. Wij willen koppelen beide battens door ontzagwekkende touwen, poosje afstand tussen battens is aangewezen op de huisvesting hoogtepunt. Op beide battens zijn maakte van boven nadrezy piloi, om poveshennye dan erop plechiki niet soskalzyvali. Touwen worden van boven door de knooppunt verbonden of worden naar ontzagwekkende beugels gegrendeld. Toen hen het is mogelijk zonder de moeilijkheid podvesit naar het plafond voor speciaal kriuchia, vvernutye in preliminarily adapteerde in het plafond shkanty. Voor battens kan gebruikt ook beschikbaar in het staafje verkoop voor sadovykh instrumenten zijn. .

Whereat voortvloeit om aankondiging te nemen, om materieel was zonder suchkov, omdat rekening van natte linnen schijnt tamelijk ruimer. Om het bad kan zijn maakte anders aanzienlijk van nuttige apparaten en bracht. Onze eerst voorstel vandaar toerusting beschouwt buiten de kranen van het bad van specifiek bulkhead welk verdedigt seks en muren van bryzg. De afmeting van het dit bulkhead zijn aangewezen op de voorwaardes van de huisvesting. Ze bestaaatt uit van hout vensterraam, voor welk zijn gebruikt battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 6 cm verenigd met betrekking tot hoeken vnakhlestku. Voor de verbinding telkens is gebruikte kleefstof koud otverzhdeniya, omdat het heeft vodoottalkivaiushchie eigenschappen. Vensterraam obtyagivaetsya door de film op het deel van bad of is tas maakte van de film, bij wie wordt vensterraam ingeschoven. .

Onze bulkhead wordt naar de muur door middel van sharnirnykh lussen aangebracht, poosje zodoende, om dan, wanneer ze niet noodzakelijk, zijn het is mogelijk zou otodvinut naar de muur zijnen. In deze positie ze wordt op de muur met behulp van kriuchkov geadapteerd. Als derft plaats, om otodvinut bulkhead naar de muur, voortvloeit om zodanig lussen in te stellen, om het is mogelijke was om ermee bulkhead, op welke wijze deur los te branden. .

Volgend voorstel. In enkel badkamer, in het bed-hoofd of nozhnoi het deel van bad, tussen badkamer en muur er is enkel kamer. In deze kamer totaliter kan nachtkastje zich bevinden, van gelijkaardig hoogtepunt met de badkamer, als beschreef op de schilderstuk (op de bodem aan de rechterzijde). Nachtkastje skolachivaetsya napodobie van de doos, whereat is aanraadde aan beschouwen erin vertikaal otsek, bij wie het is mogelijke zou om zijnen, bijvoorbeeld, emmer te bijhouden. Om dit nachtkastje, als noodzakelijk, het is mogelijk was zonder de moeilijkheid peredvinut, ernaar tvloeit onder pridelat roliki voor. Alle constructie moet zeer ontzagwekkend zijn. Van boven shurupami wordt huik van de grondslagen door de lijvigheid op omstreeks g cm aangebracht, waarover kan zitplaats, bijvoorbeeld, kleine kinderen. .

In het nachtkastje kan worden diverse toiletries opgeslagen. Complementarily naar het nachtkastje of voor het het kan worden op het bad afrastering - nastil (rond de middelmaat van nuzhnego schilderstuk) toegerust. Deze afrastering, doorgaans, bestaaatt uit twee transversal grondslagen, strak soedinenykh met de grondslagen steken poverkh hen. Whereat wordt genomen in de rekening dat afrastering moet worden op de boorden van het bad achtergehouden. Deze eenvoudige constructie in overeenkomstig prochnosti de meeste verschillende toepassing vindt: Erop kan seated zijn, erop kan worden waterbekken met de linnen en t ingestellen. D. Alle thema's van het meubeltje aangeduid voor de badkamer, tvloeit preliminarily proolifit voor, en dan om vodoottalkivaiushchei door de verf of vernis te dekken. .