mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Bomen in prikhozhei

Wanneer lopen appartement binnen, door eerst materie slaan hal. Hal in gewetene graad is de bezoekende kaart van onze huis. Het is daarvandaan begrijpelijk die er is een begeerte om zijn te ordenen, met betrekking tot mogelijkheid, roman, om te dragen genoegen zichzelf en te hebben mogelijkheid iets om gasten te verbluffen. Wij suggereren om prikhozhei ugolok te onderscheiden door en om het te regelen als vandaan buiten niet dikwijls kunnen worden ergens gezien. Tussen de natuur - zodanig onze leuze implicerend die als het materieel van laatste compositie wij benutten boom welk willen nemen voor de behandeling erin alles behalve pervozdannom type. Op onze schilderstuk (boven) veshalka in prikhozhei wordt volbracht hoe de huisvesting bulkhead is. Met behulp van dit bulkhead kan zijn maakte zo, om lange hal scheen als vroeg als, en plein kan worden door de meeste redelijke afbeelding onderverdeeld en over het algemeen om interessant interer te ontwikkelen. Deze constructie wij willen maken tot toe plafond (in dit geval de vraag is dat nieuwe appartement, het hoogtepunt van de plafonds welk op omstreeks 260 cm, niettemin bulkhead misschien en onderaan, als in onze voorbeeld, op omstreeks 180 cm. .

Het belangrijkste deel van onze decoratief bulkhead welk volbrengt functies veshalki, bestaaatt uit vet suchev welk kun niet toepassing wegens de ruim vetvistosti vinden. Zodoende de is vraag die het loof van de bomen of vet suchiakh, tussen haakjes dit misschien en kososloinaya spant door de diameter niet boven 8 cm. Er is in staat dit uitdraaien op uitzicht bijstere inktkoker om de spant van fruktovykh bomen (van de herfst te benutten of vesennyaya obrezka bomen zal uitlenen met het dit draaien op uitzicht handelswaar materieel) uit of sosnovye vertakkingen bleven na rubki woud. Materieel helemaal wordt van de dop gekuist, suchki worden niet compleet gesneden, om hun residuen (als beschreven op de blauwdruk op de gelaten op de bodem) kwam voorwaarts van de glaswaar onze toekomst veshalki hoe kriuchki, waarover kan worden kleren opgeknoopt. .

In de eerst plaats wij ontzagwekkende glaswaar maken. Voor de aanmaak zijn gebruikt van batten door de lijvigheid niet minder door 3-4 cm en breedte 8-10 treffen Lengte wordt vastgesteld vertrouwend afmeting prikhozhei. Wij maken in battens breeuwt en proushiny, dicht verbinden ons aan elkander en strak plaken. Twee doellat hieruit materieel (door het hoogtepunt 10-15 cm) worden beneden de glaswaar aangebracht en dienen specifiek nozhkami alle veshalki. .

Volgende doellatten van de stengels of vet suchia liggen rechtschapen naar binnen glaswaar vast. AanWees schilderstuk variant van vier stengels is leix approximatief. Afhankelijk van beton voorwaardes constructie het is mogelijke varirovat aankondiging libitum. Puilend in alle kanten suchki kan perepletatsya die imparts naar alle oprichting van het mannelijk lid zelfs meere roman type. Het is boven, op de bodem en totaliter adapteert van de verbinding suchev tussen elkaar, alsmede met de glaswaar veshalki noodzakelijk naar bolster verbinding verhogen met behulp van shurupov. In lager onderdeel, waarin diameter van suchev en de doellatten van de stengels grootst, noodzakelijk om de plaatsen van de verbinding kleinst mogelijke hoeveelheid twee shurupami te bepalen. Omdat wegens de afmeting zodanig veshalki moeilijk om de rigidness van de constructie te verkrijgen, voor de uitbouwing zijn prochnosti voortvloeit te benutten elk meer doordringend suchia hen met betrekking tot diagonali ingestellen of horizontaal, en shurupami met de verticaal eerste beginselen, en, gekoppeld indien mogelijkheden, en met de glaswaar. .

Wordt niet uitgesloten die zelfde stabiliteit kan worden verkregen, als wij (als merkten op oppere schilderstuk) met betrekking tot beide leden veshalki willen verhandelen om srezy stengels. Deze platen door de lijvigheid op omstreeks 2 cm en verschillende waarde nauwelijks worden vergast en dan assimetrichno pribivaiutsya om door doordringende anjers in te damt. .

Ha cteнe зa ceшaлkoй mofнo пocechtь нeboльшую пoлohkу h пomecthtь cыcokoe узkoe зeрkaлo, coctacлeннoe hз нeckoльkhх зeрkaл.
Op de muur voor veshalkoi het is mogelijke povesit gering polochku en begiftigen hoge smalle spiegel gecomponeerd van meerdere spiegels.