mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Tafel voor alle een of anders

Opstelt het is mogelijke varirovat aankondiging libitum. Zij kunnen hoge of laagte, lang en smal, langwerpig, om of ovaal zijn. Aan het werk tafels met betrekking tot de vorm principieel behoudend. Niettemin onderscheidt van tafel geportretteerd op onze schilderstuk, meerdere traditioneel aan het werk tafels. Onze tafel voor onderwijze besprekingen of verlovingen tijdens recreatie heeft tal van eigenaardigheden welk kunnen alle onmiddellijke gezin benutten.

De gesuggereerde afmeting van de tafel zijn absolute approximatief en zijn moet de afmeting van de huisvesting naar beschikbaar voorradig materieel corresponderen maar ook, sommige, naar speciale vereisten welk worden geproduceerd om op te stelt. .

Het hoogtepunt van de tafel - 75-78 cm, lengte stoleshnitsy - 120-140 cm, breedte 60-70 treffen Andere afmeting berutsya volgens de gekozene proporties van de schilderstuk.

In de fabricage van tafel, met betrekking tot de minder afmeting van van je welste aantal van het details totaliter kunnen gebruikt materieel van oud meubeltje zijn. Als jullie hebben geen gerede stoleshnitsy noodzakelijke afmeting, kunnen worden glaswaar (rond de middelmaat van niet minder twee poperechin) en nakleit erop ferm drevesnovoloknistuiu bord (TDVP) gefabriceerd. Als jullie hebben er is elk meere doordringend stoleshnitsa, zijn het is mogelijke narastit tot toe noodzakelijke lijvigheid, podkleiv onder battens. .

De fabricage van het karkas van de tafel voor stolyara-amateur, zelfs niet erop houden ruimere ervaring na, van bijzondere arbeid niet eigentijds. Allereerst met het dit uitdraaien op uitzicht worden vier nozhki (met betrekking tot twee diverse lengte) secheniem 4 x 6 cm genodigd hebben. In voorste, van kleinere nozhkakh tafel voortvloeit om zapil op de half van hun breedte te maken, consistent met op de half van de lijvigheid stoleshnitsy zo, om het is mogelijk was om zijn op gevormd cannelure gestoken. Opkweek nozhki tafel moet van zodanig lengte zijn, om te komen voorwaarts op noodzakelijk hoogtepunt (op omstreeks 50 cm) overheen stoleshnitsei en om houder voor de plank voor te leggen. Op opkweken nozhek is maakte zapil op half ieder nozhki (op de lijvigheid stoleshnitsy) van en zelfde diepte zapil in stoleshnitse (op ramochnykh borden voortvloeit om ramochnye de battens van overeenkomstige breedte) te gelden. Zodoende stoleshnitsa en nozhki dicht paren vriend lopen in vriend binnen, en vertoeft de anders voldoende stratum van de spant, om te stijven noodzakelijke prochnost constructie. Betrouwbaare houder tafel inkopen, zijnde verschuldigd naar geschroefd shurupami naar nozhkam de battens van het type tsarg. Zij liggen (vast als het is duidelijk van de schilderstuk) op smalle kanten van boven en onder, alsmede achter door alle breedte van de tafel. Alle onderdelen worden tussen elkaar aangeplakt en paren shurupami. .

Aan de rechterzijde van de buitenzijde kant wordt doos gesteld beschikbaar, bij wie kan worden geputten, bijvoorbeeld, scholen summier-geval of rugzak, alsmede scholen toebehorens welk op elk tijdperk moet beneden de hand zijn. Deze doos bodem heeft, kweken muur en hogere voorste muur, alsmede twee koppelende kleine transversal muren op. Aanvullend lager planka van nozhki naar nozhke stijft de noodzakelijk rigidness van de doos, zelfs wanneer het wordt gedownload.

Beneden de tafel kan worden gesteld beschikbaar poddony voor fotoproyavitelya welk zal slechts gebruikt op welke wijze remiseer. Worden fort zij met betrekking tot monding battens ingestellen. .

Plank is maakte in de vorm van de doos voor de kleuren. Benuttende diverse grondslagen, kunnen worden zijn van uw uit eigene beweging toegerust. Plooi-back dvertsy of gering vydvizhnye yashchichki succesrijk vullen plank aan en niet enkel impart naar haar roman vorm maar ook dragen zijn de meest efficient aan het werk bij. Geportretteerd op de schilderstuk gering vydvizhnye yashchichki kan worden van de triplex gemaakt. Whereat om zij waren elk meere ontzagwekkende, wordt aangeraad splachivat kanten op direct breeuwt. .

Om yashchichki zonder de moeilijkheid werden fort ingestellen, noodzakelijk om naar dvertsam hengsels te lijmen. Kan ook gebruikt een of meerdere yashchichkov van oud meubeltje zijn. In dit geval de afmeting van de plank zijn aangewezen op de grootte beschikbaar yashchichkov.

Eщe odнo уkaзaнhe, kacaющeecя пoddoнoc dля прoяchteля, hcпoльзующhхcя c kahectce boльшhх cыdchfных ящhkoc. Ha рacпoлofeннoй ряdom cхeme пokaзaнo, kak oнh рaзmeщaюtcя пod ctoлom. Shрokhe рeйkh, пo kotoрыm пeрedchgaюtcя пoddoны, ckлehcaюtcя c узkhmh (cootcetccующhmh toлщhнe kрaec пoddoнoc). Eto coedhнeнhe прhchнhhcaetcя зatem cнhзу шурупamh (c нeobхodhmыmh hнteрcaлamh) k ctoлeшнhce.
Andere aanwijzing toucheerde poddonov voor proyavitelya gebruikt als ruimer remiseer. Op gesituerd door de toerbeurt naar de blauwdruk wordt gemerkt, op welke wijze zij worden beneden de tafel gesteld beschikbaar. Breed battens, met betrekking tot welk worden poddony verhaald, worden met smal (naar sootvetsvuiushchimi de lijvigheid van de boorden poddonov) aangeplakt. Deze verbinding wordt dan onder shurupami (met noodzakelijke intervallen) naar stoleshnitse geschroefd.