mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Solntsezashchitnyi awning op groen karpet

Tuin is een welkome plaats van recreatie voor persoon. Het moet helpen persoon moet verslappen en op gelijke tijdperk moet worden praktichno en geschikt toegerust. Daarvandaan in dit hoofdstuk toespraak zal actieve toepassing een van de stadsdelen van de grasveld, creatie erop van de rekreatiegebied, poosje zonder enkel beduidende materiele uitgaven, en in dat tijdperk konfijtend het omgaan.

Plodovye bomen kunan niet tenue lommer maken, daarvandaan kun niet aanbieden aan ontwikkelen zijn kunstmatige direct toegankelijk garanderend dat gras van het geslotene stadsdeel van de grasveld zal als voor de brink en prachtig. Kleinere zeggende, de vraag is die de toerusting van solntsezashchitnogo awning, waaronder kan worden ruime tafel met handige zomer zetels, en shezlongami ingestellen. .

Het belangrijkste karkas van awning bestaaatt uit vier onderleggers of - hoe wordt onze variant - van de colonnes door de diameter op omstreeks 15 cm gezwicht. Hoogtepunt in hel, zij zeggen deskundigen, stileert 200-220 treffen Afmeting zijn aangewezen daarover vierkant welk laten wij om awning te sluiten, niettemin afstand tussen vertikaal stoikami moet niet zijn meer 3-3, 5 m. De glaswaar verbinding in de rechthoek wordt door de onderleggers (15 x 15 cm) in poperechnike uitgevoerd. Dak wordt van krovelnykh battens gecomponeerd, afstand welk van de elkander is aangewezen op de breedte van tsinovok awning. .

Wanneer wij zamelen in een plaats materieel voor de behandeling in en, volgens gegevene afmeting, het snijden, in de eerst plaats wordt de verbinding van de details van de spant met elkaar uitgevoerd. In koppelende onderleggers worden gesneden erbuit breeuwt, en in de colonnes vydalblivaiutsya proushiny. Krovelnye battens op dezelfde manier paren op breeuwen met transversal onderleggers of pribivaiutsya ab extra skvoz onderleggers door ruimere draadnagels in de topgevels (whereat noodzakelijk om toe te schouwen die, om spant chipte niet).

Waarna, hoe noodzakelijk aan het werk werkwijzen worden beeindigd, vertikaale colonnes worden in van tevoren vykopannye in het land van de gracht ingeschoven en worden erin geadapteerd. Als er is mogelijkheid, aanvankelijk in land vkapyvaiutsya ijzer tabakspijpen en lager vertikaale colonnes worden erin ingeschoven. In elk geval gracht moet tamelijk diep zijn. In het hoogtepunt van awning van 2 toegeefl zijnen voor versmaat noodzakelijk, om de diepte van de gracht was kleinst mogelijke hoeveelheid 60-80 treffen .

Voorafgaand aan om colonnes te vestigen, voortvloeit om hen protivognilostnym door de compositie te trakteren.

Land om de colonnes moet oblozhena Stones zijn en beetled, en dan preliminarily snyatyi dern moet worden opnieuw plaats geactiveerd.

De constructie van het dak van awning ligt van boven vast en wordt asquint vbivaemymi door de draadnagels geadapteerd.

Poverkh van de onderleggers en krovelnykh van battens wij raskatyvaem twee of drietal (afhankelijk van afmeting) tsinovki. Enerzijds zij strak worden op de haakjes geadapteerd, en daarentegen, consistent met van longitudinal kanten behouden drijvend op genomene erbuit haakjes welk worden in preliminarily prosverlennye openingen ingeschoven. Genomene erbuit haakjes moet strakke zitplaats, maar zonder de moeilijkheid worden erbuit genomen, om door bepaalde tijdsverloopen om tsinovki subdtituting grasveld beneden de zonnestraalen te draaien. .

Om impart alle constructie vooral roman type, gebruik van otkhody schoeien, better alle doellatten van de stengels van verschillende afmeting. Zij worden ingeschoven in land op enkel afstand van de colonnes welk bijhouden de awning dak. Op deze doellatten worden glinyanye kommen met planten ingestellen of ruimer gorshki met de kleuren welk strak worden met de stengels met behulp van shurupov van zachte metalen getuigeerd. Landen, om te vullen kommen en gorshki, in de tuin, sommige, predostatochno, en de keuze van planten wordt van uw uit eigene beweging uitgevoerd, poosje better om viushchiesya en brushy planten zodoende te situeren, om zij harmonische schilderstuk maakten. .

Zodanig tsvetochnyi ensemble op de plaats voor recreatie in de tuin wordt zeer effektno gezien, als kommen om in witte kleur te schilderen.

Hacec mofнo зakрыtь takfe пectрыm maрkhзetom, hлh aнaлoghhнoй tkaнью, kotoрaя bуdet cchcatь c kрaec kрышh. V эtom  cлуhae dля зakрeплeнhя mateрhaлa нeobхodhmo прedуcmotрetь cootcetctcующhe koльca.
Awning kan worden ook brindled markizetom gesloten, of gelijkaardig doek welk zal van de boorden van het dak hangen. In dit geval voor de vasthechting van het materieel noodzakelijk om overeenkomstige beugels te beschouwen.