mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Succesrijke toegift naar mebelnoi muur

Wanneer spreken van onwillig grimerend van aanwezig blanco, algemeen schijnt sensatie welk wij behandelen ergens toe malotsennym, door wat dat tweederangse vervanger. Niettemin in onze geval "vervanger" is prachtig laatst akkordom in de toerusting niets anders dan van alle uw kamer, dan, als een kleinst mogelijke hoeveelheid, mebelnoi muren verblijvend erin. De vraag is die zapolnenii lege kamer tussen mebelnoi muur en de muur van de kamer. ToeRustte voor het het plaats voor de slaap is de voortzetting van het aanbevelenswaardige probleem oplossing van zapolneniya lege kamer op de muur. Whereat het plein van de kamer is gebruikt met maximale afrekening.

De spelbepalende voorwaardes van goede verschijning invoegden ons zelve-maakte shkafchika is wat het precies correspondeert afmeting, noodzakelijk voor zapolneniya aanwezig prostenka. In dit geval shkafchik harmonisch beantwoordt aan de algemene dampkring van de kamer. .

Shkafchik bestaaatt uit meerdere opene planken situeerden poverkh gesloten lager onderdeel wezen op gelijke tijdperk bedside-tafel voor de slaand van het beddengoed. Breedte dit shkafchika - op omstreeks 90 cm, de diepte van lager onderdeel, net zo van alle muur - op omstreeks 6o cm, en de diepte van het hoofd (van de planken) - op omstreeks 40 cm.

Als materieel wij gelden: Voor het hoofd - sosnovye of elovye grondslagen, voor lager onderdeel - battens door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid door 2 cm en breedte - 6 cm, van welk allereerst maken twee glaswaaren vorming lateraale muren. Het is zijn voorafgaand, achter, van boven en onder de zij paren door de battens van gelijkaardige lijvigheid met betrekking tot het type van yashchichnykh verbindingen, poosje zij worden aangesloten of paren door de einden vnakhlestku. Omdat het lagere deel van kleerkast beduidende lading accepteert, advisably vrezat transversal verbindingen zodoende, om zij betrouwbaare houder maakten naar alle oprichting van het mannelijk lid. Alle verbindingen worden aangeplakt en terzijde hieruit strak worden door de draadnagels of shurupami getuigeerd. .

In het dit yashchichnuiu glaswaar daarbinnen wordt plank van de doordringende grondslagen van de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) van of triplex ingeschoven. Houder voor de plank bevinden zich om, posazhennye op shtifty battens. Als op de muur er is bajonet, dan overeenkomstige bajonet (een gebetene verscheidende back), podkleivaetsya en beneden lager onderdeel shkafchika. Doos voor de slaand van het beddengoed ab extra oblitsovyvaetsya van rond vier kanten door de firma drevesnovoloknistoi bord of triplex. Op het voorste kant van de doos op de bodem wij prosverlivaem in de bekleding ruimere openingen bevoorradende de beste doorstroming van de lucht voor sloeg erin van het beddengoed op. Van boven de doos wordt door vet bord gedekt. Ze scheidt zodoende dat achterdeel strak paart met gesituerd achter de glaswaaren met behulp van shkantov, en voorste legt plooi-back huik voor. .

De kleerkast hoofd afhankelijk van die, op welke wijze jullie inzamelen zijn om onder te verdelen, wordt door overeenkomstige boel van transversal planken toegerust.

In tweede voorbeeld is aanraadde aan maken gering transversal plank in de plaats bed-hoofd voor slapen. Ze is op gelijke tijdperk specifieke bulkhead en svyazuiushchim basis tussen muur en bed. Constructie bestaaatt uit bord, van kleine transversal plank en twee verticaal bulkheads. Als materieel wij benutten drevesnostruzhechnye borden (DSP), fanernuiu bord of agglutineren grondslagen. .

De materiele lijvigheid moet met betrekking tot mogelijkheid corresponderen materieel, waarvan wordt muur gefabriceerd. Voor transversal polochki breedte kiezen op omstreeks 30 cm. Hoogtepunt zijn is aangewezen op het bed en natuurlijk van de doos van de muur wezen ontzagwekkende houder voor het achterdeel van het bord. De afmeting van kleine plank worden vastgesteld die, hoeveel adapteert noodzakelijk om toe te laten, om dverka muren op de bodem, beneden de plank huik kon openen. .