mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Aan het werk kabinet in voormalig kladovoi

In de vele appartementen van oude huizen (voornamelijk in ruimere steden) in de kookgelegenheid er is kleine huisvesting welk dikwijls is gebruikt op welke wijze kladovaya voor de slaand van de producten of kamer schommelen. Het is nu, zijnde verschuldigd naar de koelkasten en morozilnikam, kladovaya verlorene de betekenis. Het is tevens, in het oud huis, doorgaans, er is meer van de mogelijkheden voor de slaand van de dingen en producten, dan in nieuwe huizen. Zelve soboi naprashivaetsya conclusie welk van kladovki kan zijn maakte aanvullend bed-huiskamer.

In onze voorbeeld wij voortkomen uit wat in deze huisvesting bestaan venster en die, omdat huisvesting, doorgaans, abuts aan de badkamer, erop telen muur er is wijzer. De gedrevene afmeting van de kamer, sommige, zijn absolute approximatief en in ieder betonnen geval vereiste herzieningen. Huisvesting welk is blueprinted om te herstructureren, moet aan een evenwicht ontwikkelen van noodzakelijke voorwaarde voor normaal, van kalm werk of ucheby. In de re-toerusting van de kamer noodzakelijk om te beschouwen, om haar kon alle onmiddellijke gezin benutten. .

Huisvesting voortvloeit om op twee onderdelen onder te verdelen: Eerst - dit aan het werk ugolok en seconde - meubileerde stellazhami kweken muur voor de boeken, van de directory's, skorosshivatelei, kleiner zeggend, klein archief op. Belangrijkste plaats in de kamer zal aan het werk ugolok lenen. Bureau bestaaatt uit twee bedside-tafels met opene planken wezen het houders, en nadstavki in de vorm van de stellazha poverkh tafel. Zeker op de schilderstuk, bureau wordt op het venster geadapteerd en heeft vorm pyatiugolnika. Verblijvend eronder gedeelte dient op gelijke tijdperk houder en plaats voor de slaand van de meeste diverse materielen welk niet door alle middelen moet beneden de hand zijn. Afhankelijk van wat wordt op de planken, hen misschien twee of drietal gesteld beschikbaar. .

De diepte van gedeelte - 25 - 30 cm. De lengte van gedeelte abutting aan het het, is aangewezen op de kamer tussen bureau en muur, bij wie deur bewoont. Is mogelijke, de breedte van de kamer wil niet meer 40-50 treffen, Maar ook hier, afhankelijk van behoeftes, tvloeit vmontirovat planken voor. Ander lager bedside-tafel ligt onder vast. Povernutoi naar het centrum van de huisvesting door het kant van het bureau, moet breedte op omstreeks 40 cm hebben, om erin het is mogelijke was om de dozen van het bestand of zoiets te stellen beschikbaar. De tafel huik moet komen voorwaarts overheen het dit bedside-tafel door rond 5-10 treffen .

Nadstavochnaya gedeelte poverkh van de tafel, completeert alle ensemble. Ze is maakte tot toe zelve plafond; a propos is het niet door alle middelen,, ze misschien en niet zodanig hoog. Gedeelte moet worden planken zodoende onderverdeeld, om erin werden alle uitgeschrevene toebehorens gesteld beschikbaar. Hier en handig aan het werk lamp. Niettemin voor nadstavki met behulp van metaal lateraale afrasteringen kunnen worden nastennuiu podvesnuiu plank toegerust. Dan aan het werk plein van het vlak van de tafel zal groeien. Als materieel voor alle planken wij willen om spant door de lijvigheid 2 cm te benutten. Het is het is aanbevelenswaardig, om dit waren van hout onderdelen van oude kleerkasten. Stoleshnitsa misschien en massivnee, niettemin zijn lijvigheid moet 3 cm niet overtreffen. Better alles met het dit uitdraaien op uitzicht komt boven versterkte bord of glaswaar met poperechinoi. Van boven zijn door noodzakelijke oblitsovat firma drevesnovoloknistoi bord. .

De kanten van stellazhei gedeeltes en hun plank koppelen shkantami. Hen kunnen worden gekoppeld en door de draadnagels, niettemin leix alsdan, als wij krasim constructie door de verf. Dan van de opening van de draadnagels tvloeit zashpaklevat voor. .

Stellazhi gezind op de gezinde kweken muur van de huisvesting op, liggen door zelfde afbeelding vast, als die constructies, omstreeks welk maar juist toespraak reden. Whereat kan zijn complementarily rustte anders en toe! Remiseer. Tevens enkel te sluiten afdelingen dit stellazhei aanbevelenswaardig om met behulp van plooi-back huiken, om wat onwaarheden op de planken, niet pylilos.

Ecлh пomeщeнhe cлhшkom maлo, koнehнo прhdetcя otkaзatьcя ot cteллafeй. Vmecto нhх c эtу cteну рekomeнdуetcя cmoнthрocatь пo ceрthkaлh плactmaccocыe шkaнtы, a k нhm прhceрнуtь шурупamh шhрokhe deрecянныe рeйkh. Eth рeйkh cнabfaюtcя kрюhkamh, рacпoлagaemыmh c нeboльшhmh hнteрcaлamh. Ha kрюhkh ceшaюtcя нeboльшhe плockhe ящhhkh рaзнoй ceлehhны (шhрhнoй 4-10 cm). V нhх рaзmeщaюtcя kнhgh h пaпkh, kotoрыe ctacяt нakлoннo k cteнe (kak c gaзetных khockaх).
Als huisvesting ook weinig, natuurlijk het zal noodzakelijk om stellazhei zich te verlaten. Voor hen in deze muur wordt vmontirovat met betrekking tot vertikali plastic shkanty, en ernaar privernut shurupami monding van hout battens aangeraad. Deze battens bevinden zich meubileerde kriuchkami met kleine intervallen. Op kriuchki worden gering molteken yashchichki verschillend velechiny (door de breedte 4-10 cm) opgeknoopt. Erin worden boeken gesteld beschikbaar en directory's welk stellen op de hoek naar de muur (als in gazetnykh kioskakh) in.