mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Wanneer scherven vermaak brengen

Spreek die posuda pulseert gelukkig. Waarheid, wanneer ergens toe pauzes, wij meer dikwijls de sensatie ervaren van de hinder, nezheli vermaak. Niettemin op de tijdperken en scherven broken kan genoegen dragen. Het is bijvoorbeeld, van kusochki tichel kan impart naar uw appartement nepovtorimuiu, effektnuiu individualiteit.

Voor de beginneling, met behulp van kusochkov tichel kan prachtig geordend van de gering stolik multigoal benaming, door het hoogtepunt op omstreeks 50-b5 cm zijn; De meeste upotrebitelnye afmeting stoleshnitsy - 60 kh 60 cm. Podstole maken respectievelijk twee amalgameren tsargami lager rum, allen van welk in zijn zwenk bestaaatt uit twee battens (van nozhek tafel) en poperechiny. Nozhki en poperechina worden gekoppeld door tussen elkaar breeuwt. Whereat nozhki liggen op de hoek vast zodat in lager onderdeel distantieren tussen hen correspondeert de breedte van de tafel (treffen Schilderstuk is boven op de gelaten). .

Verschil in de lijvigheid van battens voor nozhek en tsarg - 2-3 treffen In het hoofd van koppelend batten vkleivaiutsya drietal shkanta; Openingen beneden shkanty prosverlivaiutsya van lager kant stoleshnitsy. Verbinding tsarg met nozhkami wordt op dezelfde manier met behulp van twee shkantov uitgevoerd. Als materieel voor stoleshnitsy zijn gebruikte triplex of pressshpan (door de lijvigheid 2sm), omdat gebruikelijke spant wordt korobleniiu onderworpen, daardoor wat kan postradat en kafelnoe strijkend. Precies gesneden erbuit en ostrugannaya stoleshnitsa wordt door battens welk nakleivaiutsya of door pribivaiutsya draadnagels ingelijst. De lijvigheid van battens - 0.5 - 1 cm, een breedte is aangewezen op de lijvigheid stoleshnitsy van en de stratum van de tichel. .

Wanneer alle stolyarnye werken beeindigen, artistiek werk begint. Tichel klieven in van kusochki richt op waarde. Kusochki bed op stoleshnitsu, rekening houdende niet alleen hun waarde maar ook kleurig gammu, om te daardoor bepaalde schilderstuk ontvangen. Op gelijke tijdperk moet wacht die, om afstand tussen losse kusochkami overtrof niet 2-3 mm. Kusochki tichel in de zwenken kleefstof naar stoleshnitse alomvattende kleefstof, amply vettende hen en dicht door prizhimaya hand. Volgende dag het is mogelijk zameshat dik gipsovuiu kashitsu en polit het alle vlak stoleshnitsy. Dan met behulp van rebristoi gubki noodzakelijk om alabaster zodoende rond te delen, om het bezwangerde alle pazy tussen kusochkami tichel, daardoor wat moet worden zelfs bovenaards gekregen. .

Tijdens solidification scheen asperities kan worden demping gubku water uitgestreken. Waarna, hoe alabaster zal bevriezen, blijft om vlak door dorre servet aan, en onze kafelnyi stolik gereed te fatsoeneren. Deze methode is gebruikt en voor andere thema's, omstreeks welk wij willen vertelen onderaan. Met behulp van kusochkov tichel kan zijn maakte luxueuze, effektnuiu glaswaar voor de spiegel in de corridor naar of badkamer. De basis van deze glaswaar gebruikelijke glaswaar componeert, op inner en buitenzijde kant welk krepyatsya op shtiftakh de battens van diverse breedte. Van de residuen van het materieel kan zijn maakte ander of meerdere polochek (met okantovkoi beschikbaar in de verkoop metaal plankami) welk met behulp van koord of bedradingen consolideren op de muur en in de combinatie met de spiegel glaswaar zal gemeenschappelijk ensemble formeren. .

Het derde voorbeeld van de aanbevelenswaardige toepassing van kusochkov tichel zijn dozen voor de kleuren.

De van hout basis van de dozen wordt van de grondslagen door de lijvigheid 1.5-2 cm gefabriceerd. Als beschreef op onze schilderstuk, met het dit draaien op uitzicht worden twee vast materiaal lateraale grondslagen uit, twee klein poperechiny, geschikt met betrekking tot afmeting grondslag voor de bodem van de doos (met preliminarily prosverlennymi openingen voor de luchtverversing) en twee battens, podkladyvaemye beneden de doos gegolden. De doos waarde is aangewezen op beschikbaare plaats, echter in elk geval doos moet vergelijkenderwijs klein zijn, omdat noodzakelijk om in de rekening en het gewicht te nemen. .

Nakleivanie tichel worden in zodanig opeenvolging verricht: Aanvankelijk tortsovye kanten (zapodlitso met de topgevels van lateraale grondslagen, dan lange kanten en in de conclusie oppere zomen).