mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kamer in ruime huisvesting

Wat ene ruime huisvesting door misschien op gelijke tijdperk slaapkamer, aan het werk kabinet en bed-huiskamer, voor menig zal niet door zich vertonen wat dat ontdekking. Maar wat alle die kan worden in een huisvesting innemend los het onderdeel gesteld beschikbaar, treft verreweg minder frequent. Onze kandidatenlijst namelijk zodanig geval beschouwt. Whereat wij kamer nemen door de breedte op omstreeks 4-4, 5 m en door de lengte 4-5 m.

Als de principieele variant van de toerusting in de kamer van de zones voor het werk en slapen totaliter kan gebruikt het systeem van de constructies gepresenteerd op oppere schilderstuk zijn. Betonnene beslissing moet de betonnene voorwaardes van de kamer corresponderen. Op vierkant op omstreeks 180 kh 190 cm (ze wordt wasdom vastgesteld die, die zal later dit te benutten) wordt beschouwd de zone toerusting voor slapen, consistent met voor recreatie. Voor de beste toepassing van beschikbare huisvesting kiezen voor roomy bed plaats uitbreidde tot toe de lagere zoom van het balkon venster (het totaliter kan er) zich ontpoppen. Het voordeel van zodanig constructie houdt in in wat kamer eronder het is mogelijk zal voor adapterend van de meeste diverse thema's benutten. .

Op eerst uitzicht wordt gemaakt indruk welk zodanig oprichting van het mannelijk lid zal blij van ruimere materiele vertering verlangen. Het is sommige, koe-wat geld het zal noodzakelijk om te spenderen, maar deze variant twee voordelen heeft. Hier kan gebruikt de meeste diversified materieel van oud, zijn als vroeg als niet gebruikt meubeltje en otkhody van ander stolyarnykh van de werken. Het is tevens, na de fabricage van belangrijkste oprichting van het mannelijk lid (plaatsen voor slapen en belangrijkste glaswaar), constructie het is mogelijk dostraivat beet door beet, voor dolgogo tijdperk, pristraivaya ernaar losse details. In de blauwdruk van de oprichting van het mannelijk lid van de plaats voor de slaap precies wordt gemerkt, hoe wordt de verbinding van losse onderdelen uitgevoerd. Bijzondere aandacht voortvloeit om prochnosti constructies uit te keren. .

Tussen vertikaale houders (uitzonderen dat adapteert, waar dan zullen vastliggen remiseer) worden de intervallen van de glaswaar van gelijkaardige lijvigheid bevoorradende noodzakelijke prochnost constructie ingeschoven. Vertikaale onderdelen verblijvend op de muur, strak paren met de om haar shtyryami of shkantami, andere paren met de seks shtyryami of ugolnikami. Als de stichting (van de glaswaar) is gebruikt het ontzagwekkende materieel (namelijk van hier better alles materieel te benutten van bijstere inktkoker hield meubeltje). Drie buitenst plein van de glaswaar (treffen Schilderstuk op de bodem op de gelaten) dichtbij naglukho, vierde verblijvend in de hoek, dichtbegroeiden door de plooi-back huik zodat kamer verblijvend beneden deze huik, kan gebruikt voor de slaand van de kostuum-gevallen zijn en andere thema's, bij wie jullie moetanan word niet zo bezoeken. Als zacht podlozhki bed zijn gebruikt porolonovye matratsy of podushki. .

Om het bed stichting wordt uitwendige glaswaar toegerust, de grondbeginsel van de constructie welk wordt op belangrijkste schilderstuk gemerkt. Hier betr nachtkastje, poperechiny welk dienen voor adapterend van de boeken en waarover resideert strak zwerm stoleshnitsa. Naar de schuiflade onder pridelyvaiutsya roliki (treffen Schilderstuk is op de bodem aan de rechterzijde). .

In onze geval worden van drie zodanig doos beschouwd. Geportretteerd op de schilderstuk doos zijn voorafgaand wordt op welke wijze nachtkastje toegerust, en in de achterk afdeling (in overeenkomstig hoogtepunt) kan worden koftochki, blousen en lijkend op thema's van de kleren opgeknoopt. Onderdelen maakten in de vorm van de dozen waar, kunnen gebruikt voor de slaand van de veldfles linnen zijn. Hier wordt overvloedige kamer en voor de verkaveling obuvi, sommige, in de dozen gevonden. En die zal het gezin archief voor een van kleine nachtkastjes steken, zal overvloedige kamer vinden en met het dit draaien op uitzicht uit. Het is belangrijk daarover alle constructies beneden de belangrijkste glaswaar van het bed waren ontzagwekkend. .

Naar het plafond op shkantakh privertyvaetsya shurupami batten welk zijn voorafgaande dichtbegroeiden kozyrkom, en onder (als in onze geval) - door vet decoratief batten.