mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gering thuis winkel

Thuis winkel wordt algemeen in de kelder gesteld beschikbaar, de timmerhout kamer van het appartement of barak, en erin, doorgaans, weinig adapteren. Om winkel benuttend minimaal plein - zeer aanlokkelijk uit te rusten, hoewel, natuurlijk, gemakkelijker om erover te spreken, dan om te maken. Daarvandaan beschikbaar plein noodzakelijk te benutten met maximale rede toerusting tot toe zelve plafond gesteld beschikbaar. Waarheid hier nieuw probleem schijnt: Allemaal dat wil wordt genodigd hebben want dat werkt, moet worden geschikt gesteld beschikbaar. In de gesuggereerde ons variant wij tkomen uit dat grondbeginsel welk thema's gebruikte vergelijkenderwijs ongewoone voor, bijvoorbeeld, zandplaaten met de verf en andere toerusting voor malyarnykh werken voortvloeit om op oppere planken te stellen beschikbaar. .

Draadnagels, shurupy, doos met alle manier van kin door de gering wijziging en t. D. Het is noodzakelijk om in het lagere deel van onze kleine winkel te begiftigen. In de raming van node zal om plaats voor battens (shtaketnika) niet zich vergeten, van kleine grondslagen te onderkennen. Niettemin meeste belangrijke - correcte te stellen beschikbaar instrumenten welk worden meest genodigd hebben. Hen noodzakelijk sosredotochit in de gering otseke en bijstere inktkoker om te adapteren; In dat tijdperk, als noodzakelijke, zij moeten zonder de moeilijkheid worden afgedaan. Tevens naar ons ponadobitsya kleine grondslag, waarover kan worden werk, niet veeleisende vele errata volbracht.

De gesuggereerd door ons winkelen kan zijn maakte in de vorm van de ruime kleerkast. Het is het is aanbevelenswaardig quitte, om deze kleerkast op slot deed, niettemin principieel tamelijk en onbuigzaam ramochnoi constructie van battens. In onze voorbeeld wij beschouwen constructie volbracht in de vorm van de kleerkast. .

De afmeting van de constructie, zijn hoogtepunt, breedte en diepte worden door noodzakelijke voorwaardes en beschikbare mogelijkheden vastgesteld; Echter diepte van de kleerkast moet zijn niet kleiner 50-60 treffen Deze afmeting liggen niet alleen vast om meer om te stellen beschikbaar. Belangrijkste voorwaarde is wat vydvizhnye muren, waarover worden instrumenten gesteld beschikbaar, en grondslag, waarover worden werken verricht, moeten overeenkomstige diepte hebben. Enkel handleiding beroerde van de eigenaardigheden van de toerusting van de kleerkast, beschouwen niet van evenmin wijzigingen aangaande adapterend van de planken welk, hoe algemeen, bevinden zich op ontzagwekkend, lager battens en reliably paren met lateraale kanten. .

Om battens, doellatten en andere details van de spant vielen niet van bezworen voor hen otseka (op belangrijkste schilderstuk op de gelaten) af, kunnen de gering transversal onderlegger vastliggen. Met het dit uitdraaien op uitzicht tvloeit vypilit twee kolodki in de vorm van Latijn brief "U" voor, naar overeenkomstige lijvigheid van op slot doend batten en om hen aan te draaien of door pribit bespijkert hoogtepunt wensten op inner kanten otseka toe. Batten steken van boven en, wanneer noodzakelijk, erbuit nemen. Kolodki-houders het is mogelijk van niet vypilivat, en skolotit van drie doellatten ieder. .

Afstanden tussen bulkheads liggen vandaar dat vast, om beweeglijke muren het is mogelijk was zonder de moeilijkheid om fort en zadvigat back in te stellen. Stopor geeft geen muur om compleet uit te gaan erop. Gelijkaardige grondbeginsel, slechts in horizontale variant, wordt beschouwd en voor aan het werk grondslag welk kan worden tussen twee planken verhaald. De schikking van de instrumenten op razdvizhnykh muren alle moet zelve plannen. Belangrijk leix die, om afstanden tussen muren gelaten geschikte stelen beschikbaar en hinderlijke instrumenten. Voor de betrouwbaar adapterend van de instrumenten op de muren kan zijn lussen maakte van de residuen van lederene riem of ceinturen. Kunnen zijn ook overeenkomstige apparaten maakten met behulp van battens of doellatten. .

Cteллaf mofнo уceлhhhcatь do feлaemых рaзmeрoc c шhрhну h cыcotу. Maлeньkhe ящhhkh dля gcoзdeй, шурупoc hлh dруghх meлkhх прedmetoc mofнo уctaнochtь tak, htobы oнh cыdchgaлhcь пo cпechaльнo hзgotocлeнныm рamam, a mofнo прocto пoctachtь otdeльныe ящhhkh dруg нa dруga. Ecлh прoctрaнctco otdeлeнhя hcпoльзуetcя прh эtom пoлнoctью, ящhhkh ctoяt c cteллafe плotнo h нe ccaлhcaюtcя c нego.
Stellazh kan worden vergroot tot toe wenste afmeting breadthwise en hoogtepunt toe. Klein yashchichki voor de draadnagels, van shurupov of andere ondiepte thema's kunnen zo vastliggen, om zij werden ingestellen fort met betrekking tot speciaal glaswaaren vervaardigden, en het is mogelijk eenvoudig ingestellen losse yashchichki vriend op vriend. Als de afdeling kamer is gebruikt whereat compleet, yashchichki kosten in stellazhe dicht en niet svalivaiutsya erbij.