mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kleine veldfles in de hoek kookgelegenheid

Kookgelegenheden in enkel oude appartementen zeer specifieke vormen hebben, en noodzakelijke hoofdstad om hoofd te breken, om te verzinnen, op welke wijze hen pereoborudovat. Vooral problematische wordt toestand, wanneer wordt boven geverduidelijkt die alle kamers, hoe dikwijls tijdperk brengt in oude appartementen, prokhodnye door. Dan in het bed-huiskamer het is noodzakelijk om door de kookgelegenheid welk bijzonder ongelegen binnen te komen. In dit geval navolging naar populair byword, om van de noodzakelijkheden stevigheid te maken, met andere woorden van de ongemak gerief, niet zo is eenvoudig. Het is noodzakelijk om de optimale variant van de afscheiding van kukhonnogo huisvesting op podsobku, eigen kookgelegenheid en veldfles te vinden.

In dit hoofdstuk toespraak zal omgaan die, als in smalle opening tussen venster en muur om ugolok te onderkennen en om ervan kleine veldfles uit te rusten. Het is sommige, onze hersenschim misschien hier boundless, van niettemin twee basis in de toerusting van het dit ugolka kookgelegenheid moet verplicht zijn: Stellazh schiftend het van het belangrijkste deel van kookgelegenheid en pristennyi stelen. .

Aanvankelijk willen sprake van stellazhe. Zeker op oppere schilderstuk het gaat van het eind van de wijzer muur van vglub kookgelegenheid. Het afmeting worden door de ruimte mogelijkheden van de huisvesting vastgesteld. In onze geval lengte stellazha-op omstreeks 120 cm, de breedte van losse planken 25-30 cm. Twee lagere planken stellazha kunnen worden hoe stolik toegerust en om hun lengtes vergeleken met andere planken te maken. De lijvigheid van de grondslagen - 2 cm. De lijvigheid van het lager battens (twee ruimer, op alle hoogtepunt stellazha en ene klein, van tortsevoi het kant van twee lagere planken) - 4-6 treffen Als houder op de muur zijn gebruikt lager battens 3-4 x 2,5 cm in poperechnike. Zij privertyvaiutsya shurupami of maar meteen naar de muur (preliminarily erin tvloeit vmontirovat plastic shkanty) voor of naar gehecht naar de muur te overeind stellen grondslag in, breedte welk correspondeert de breedte van onze planken. .

In laatste variant verslechteert noodzakelijkheid vydalblivat of vysverlivat in de muur de menigte van de openingen. Lager paardenstal worden de grondslagen van de planken zodoende verbonden aan die zij vpoldereva komen erin. Met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk uit, om na exacte razmetki afmeting (de lijvigheid van de grondslag en afstanden tussen stoikami) arm aan-trof waren overeenkomstige gleufen maakte. Dan met betrekking tot beide leden van deze gleufen van de hekje stameskoi vydalblivaiutsya cannelure. Lager battens en grondslagen strak paren door tussen elkaar kleefstof koude otverzhdeniya. Bracer met de plinten van tselesoobraznee alles om met behulp van shurupov (preliminarily prodelav zenkerom openingen eronder te vervullen, om hoofdletter shurupov waren vroven met het vlak van de grondslag). Dan alle zomen worden krupnozernistoi door nazhdachnoi krant vergast. Voortvloeit om teboek te stellen, ook die planken op het deel van muur corresponderen zijn wijzer. .

Nu willen toespelen pristennomu om op te stellen. Het afmeting ook worden vastgesteld door het plein welk voor hem wordt onderkennen. In onze geval het wordt drie persoon toegedacht. Hoewel ine het algemeen tafel heeft rechthoek vorm, hier een kant te is parallele wijzer muren, omdat deze optimale variant van benuttend van het plein. Tafel bestaaatt uit twee borden (better alle van dveresnostruzhechnykh borden (DSP), amalgameren op het deel van muur door de grondslag door de breedte 12-15 cm met behulp van kleefstof en shurupov (kunnen gebruikte en draadnagels) zijn. In deze plaats tafel beren op battens, privernutuiu naar de muur shurupami en shkantami. Whereat tussenpersoon plank voortvloeit strak om batten onder met behulp van ijzeren ugolnikov zich te verbinden aan, vanwege wat constructie zal verreweg prochnee. .

Van voorste kant tafel beren op twee nozhki (secheniem 6x6 cm), bij wie lopen borden binnen. Met het dit uitdraaien op uitzicht worden erbuit proushiny (hoe op stellazha) van overeenkomstige breedte gesneden. In dit geval in verwerkende wij moeten pily verlaten, omdat nozhki vastliggen op de hoeken van de borden met de enkele hangen. Het algemene hoogtepunt van de tafel moet niet overtreffen 70-75 treffen .

Afstand tussen muur, consistent met stellazhom en tafel, moeten niet kleiner 70-80 cm zijn, om het is mogelijk was vrij om stoelen te verhuizen.

Ecлh прh oboруdocaнhh ctoлa mы otkafemcя ot нhfнeй плhtы, coзнhkaet нeobхodhmoctь c tom, htobы прhdatь ctoлу cootcetctcующую уctoйhhcoctь c пomoщью пeрekлadhн. Vmecto эtogo mofнo cпрohem hcпoльзocatь caрgh шhрhнoй mhнhmуm 15 cm. Odнako ctoрaя плhta hmeet boльшую прakthheckую пoльзу, пockoльkу нa нee mofнo пoлofhtь bуmafныe caлфetkh, caлфetkh dля ctoлocых прhboрoc h t.d htobы oнh ccegda bылh пod руkoй. Ha рhcунke cлeca hзobрafeнa cхema cteллafa,  otdeляющego нaшуmaлeньkую ctoлocую ot octaльнoй hacth kухнh.
Als in de toerusting van opstelen wij willen lager bord verlaten, noodzakelijkheid schijnt in die, om impart om overeenkomstige stabiliteit met behulp van perekladin op te stellen. Voor het dit kan begeleidend gebruikt tsargi door de breedte kleinst mogelijke hoeveelheid 15 cm zijn. Niettemin seconde bord ruimer praktisch nut heeft, omdat erop kan worden papierene serveten, serveten voor de veldfles apparata en t geputten.D om zij altijd waren beneden de hand. Op de schilderstuk op de gelatene wordt blauwdruk stellazha schiftende nashumalenkuiu veldfles van het overblijfsel van het deel van kookgelegenheid geportretteerd.