mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Vydvizhnoi stelen

In de laatste compositie van de appartementen altijd gebruikt het succes van de beslissing staand te toegeefl zijnen voor nuttig gebied. In dat tijdperk allemaal ostree wordt gevoeld noodzakelijkheid om in het appartement plaats toe te rusten, waar niemand zouden niet om van uitgeschrevene krant maken. In talrijke "uur'en bestaan sekretery, bestaan gering vstavnye grondslagen, ook beschouwden voor schreven kranten uit. Niettemin sekretery worden niet vooral toegedacht die, om te erop ruimere werken maken, en vstavnye grondslagen lenen in de muur ook van vele plaats welk het is mogelijk zou zijnen om elk meer redelijk te benutten.

Daarvandaan suggereren wij de constructie. Deze hoge gecombineerde kleerkast welk misschien gevestigd aslant huisvesting (in ruime kamer kan op gelijke tijdperk de rol spelen van bulkhead), en kan en langs de muur staan. In deze kleerkast misschien rustte vydvizhnoi bureau toe. .

Het is aanvankelijk noodzakelijk om aan de kleerkast oprichting van het mannelijk lid zich te begeven. Breedte het op omstreeks 140 cm, hoogtepunt - 160-180 cm. Diepte moet niet kleiner 30 cm zijn. Als kleerkast wordt geplannen om langs de muur op te richten, vertrouwen het misschien vergelijkenderwijs smal (beschikbaar voorradig materieel). Als het ligt aslant muur vast, dan in de belangstelling van de stabiliteit diepte het moet zijn als vroeg als 35-40 treffen Noodzakelijk prochnost wordt, zijnde verschuldigd naar de toepassing fanernykh van de borden van oud meubeltje bereikt. Beide lager vertikaale onderdelen worden van het materieel door de lijvigheid niet kleiner 3 cm gefabriceerd. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan worden genomen corresponderend battens welk worden tussen elkaar aangeplakt of paren met behulp van transversal battens met kleine interval. (Als wij, zodanig variant accepteren, het zijn type van kleerkast voorafgaand moet feilloos) zijn. .

Omdat de lengte van de planken van de kleerkast in het hoofd meer gebruikelijk (op omstreeks 90 cm), wordt bolster boven hun door battens door de lijvigheid 2-3 cm vooraan en in back van (podkleivaiutsya onder) aangeraad aan. Dan in de verkaveling op de planken van de boeken en anderen onderwerpt zij buigen zich niet. Als vertikaale houders worden door transversal battens niet gekoppeld, waarover op gelijke tijdperk kunnen van opiratsya plank, is aanraadde aan planken koppelen met bokovinami vet van hout shkantami. Op de schilderstuk wordt gemerkt die voor de uitbouwing van het lager capaciteit alsmede voor beste verschijning, wordt beschouwd om op de planken de vertikaale doellatten van fanernoi bord in te schuiven. Van boven en onder de zij paren met de planken met behulp van shkantov. In het lagere deel van de kleerkast van gedeelte niet zodanig lange, daarvandaan zij zonder de leuningen approviander lager capaciteit corresponderen. .

Het recht kant van het lagere deel van kleerkast draagt deel van gerouleerd bureau, op de gelaten vergelijkenderwijs smal onderdeel bewoont met de schuiflade of plooi-back huiken. Tussen brede en smalle onderdelen er is vrijje kamer, bij wie, wanneer tafel resideert in ingezamelde toestand, wordt het nozhka gesteld beschikbaar. Beide deze lagere onderdelen paren door achter het vet battens bevoorradende alle constructie noodzakelijk rigidness. Als planken worden dvertsami niet gesloten, zij moeten worden met de achterk muren ondergebracht. Protractile bureau heeft yashchichnuiu constructie, naam: Bestaaatt uit stoleshnitsy, van twee bokovin en lager bord, afmeting welk vallen met de afmeting stoleshnitsy samen. Tafel kan, bijvoorbeeld, volgende afmeting hebben: Breedte - 80 cm, diepte - 50 cm en hoogtepunt bokovin - 20sm. Bokoviny kunnen worden op shkanty tussen borden of ab extra beplant. .

Het hoogtepunt van de oppere zoom van het bureau moet 78sm niet overtreffen. Volgens het het worden afmeting voor het lagere deel van kleerkast en het hoogtepunt van nozhki tafel vastgesteld. Nozhka krepitsya op shkantakh op de homp van de grondslag en deze grondslag privertyvaetsya onder shurupami op het lagere bord van het bureau. De tafel aswenteling wordt uitgevoerd zijnend verschuldigd naar vet van hout shkantu welk van lager bord slaat opening, verricht in de oppere plank van het lagere deel van kleerkast. .