mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Is ongedeeld, reliably en praktichno

Tafels toeschrijven aan de types van meubeltje welk vernemen diversified, "multigoal" toepassing. Bijzondere categorie stileren aan het werk tafels. Om was overvloedige kamer voor onderwijze besprekingen, chercheniya en zittend, van diverse dingen, better, als tafel zal een gebetene lengtes gebruikelijk, hoewel zelfs een gebeten als vroeg zo. Die zal niet zin te hebben at een gloren stolko plaatsen welk zelfs razlozhennye dingen kunnen worden volgende dag gelaten? Wij aanbieden aan uw aandacht van drie variant van de tafels welk kunnen zijn de hands maakten. Eerst (treffen Oppere schilderstuk) principieel correspondeert de klassieke vorm van de tafel, heeft vier gesitueerd met betrekking tot hoeken nozhki, amalgameren twee lang en twee klein tsargami en van boven nakrytye stoleshnitsei. .

Voor nozhek tafel worden doellatten 6 x 8 cm, en voor tsarg – grondslag door de lijvigheid 2 cm en breedte 12 x 14 cm gegolden. (Hoe paren tsargi van nozhkami tafel, als vroeg als was verlinkte de pagina's van onze boek). Complementarily willen tussenvoegsel (de lengte vertrouwen van de tafel) tussen tsargami - van twee homp van de grondslag welk worden shkantami of door pribivaiutsya ab extra draadnagels, consistent met privertyvaiutsya shurupami aangebracht. In dit geval tvloeit utopit draadnagels voor en shurupy, en vormden openingen zashpaklevat zamazkoi voor de spant. Voor ruimere stabiliteit voortvloeit om poperechiny van het smalle kant van de tafel op de bodem nozhek in te schuiven. Stoleshnitsa onder ab intra eenheden met tsargami shtyryami en houders. Ze alles behalve helemaal valt met de uitwendige zomen van nozhek tafel samen. Als materieel voor stoleshnitsy kunnen gebruikte dverki of de lateraale muren van oude kleerkast zijn. .

De van hout doos van het bestand kan worden op de tafel ingestellen of om shurupami naar stoleshnitse te schroeven. Toen het zal de rol van de schuiflade volbrengen en op gelijke tijdperk kan stel op het boek tafel handhaven. Eenvoudige plank van drie doellatten van de grondslag overheen de tafel dit completeert aan het werk ugolok. De tweede variant van de tafel - deze tafel van de grondslagen. Schilderstuken (rond de middelmaat van op de gelaten en aan de rechterzijde) schrijven aan naar de constructie schepsel toe. Wij stileren met het dit draaien op uitzicht glaswaar van de grondslagen door de breedte 12-15 cm en lijvigheid 2 cm welk skolachivaem door de draadnagels uit. Nozhki tafel van gelijk materieel en worden ab extra shurupami aangebracht. Poverkh hoofdletter shurupov aanbod pribit mebelnye hoofdletter als specifieke decoratieve basis. .

Van de afmeting stoleshnitsy afhangt, hoeveel van koppelende eerste beginselen voortvloeit om tussen lange lateraale grondslagen te begiftigen. Als afstanden gering, tamelijk als strijkend om ene firma drevesnovoloknistuiu bord te begiftigen. In andere gevallen kunnen worden diverse materielen gegolden. Stoleshnitsa verblijf zelfs, zijnde verschuldigd naar de glaswaar. Zodanig tafel is vergelijkenderwijs gemakkelijke en aanblik zeer modern. De derde variant van de tafel - van deze werkplek voor twee mensen in strakke huisvesting (treffen Schilderstuk is op de bodem op de gelaten). Met het dit uitdraaien op uitzicht naar ons noodzakelijke twee stoleshnitsy die krepyatsya door royalnymi lussen met strak amalgameren met de muur door battens. Wanneer stoleshnitsy zijn niet gebruikte, zij opstijgen naar de muren en worden erop betrouwbaar zashchelkami geadapteerd. Lager onderdeel stoleshnits het is mogelijk okleit door de meeste diverse dingen begin van refreshers en aankomst elk pakketen van de schilderstuken, van de foto's en. T. D. 000000 .

Als middelmaat houder wij benutten nachtkastje welk kosten op rolikakh. Dit nachtkastje moet tamelijk stabiel zijn en ontzagwekkend, en zijn breedte moet op om corresponderen breedte stoleshnitsy. Om impart naar het nachtkastje bijzondere stabiliteit, voor de achterk muur kan worden tussenpersoon muur door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 1.5-2 cm ingeschoven. Waarheid, in dit geval nachtkastje moet zodanig diepte hebben, om met betrekking tot beide leden van tussenpersoon muur het is mogelijk was om boeken ingestellen. Algemene diepte moet in dit geval, op omstreeks, 40 cm zijn. .