mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Gordijn brengen tijdperk niet enkel in het toneel door

In kleine dorpen, en vooral in landelijk gebied, vele gezinnen zetelen in odnokvartirnykh huizen. Whereat dikwijls bepaald probleem hal presenteert. Wanneer het huis deur stelt dat huis open maar meteen wordt in de diepte doorgekeken. Het is overigens, zodanig corridors dikwijls kunnen worden getroffen en in oude appartementen. In dit hoofdstuk worden van twee voorbeeld van specifiek optisch bulkhead prikhozhei gepresenteerd als aanbevelenswaardige en praktichnogo uitgang van entanglment.

Eenvoudiger allemaal om hal zanaveskoi af te scheiden. Naar het plafond aslant huisvesting met behulp van shurupov en shkantov krepitsya karniz overeenkomstige breedte, en erop consolideert zanaveska met rolikami.

Het is tussen haakjes niet zo reeds geschikte, dikwijls doorreis hal, alle langs razdvigat en zadvigat zanavesku. Echter probleem kan worden beslist en whereat om bepaalde decoratieve uitwerking te verkrijgen. Wij willen koordvormig hiervan materieel nemen door de breedte op omstreeks 5 cm en podvyazhem zanavesku in de bodem zijn thirds (als beschreven op oppere schilderstuk aan de rechterzijde), om handige rijstrook verbleven. Lint wordt naar de muur aangebracht. Kamer welk whereat wordt doorgekeken, zal schouwen vooral decoratief, als om diepte overeenkomstige onderwerp van het meubeltje een aanvang te nemen of elk andere onderwerp van de toestand, waarover involuntarily stopen uitzicht komen. Op onze schilderstuk deze rol volbrengt verdieping-staand vat. Voor vergelijkenderwijs zwaar materieel kan zijn maakte zanavesku van gemakkelijke spoel-net. In overeenkomstige hoogtepunt kan worden helemaal onverwachte, roman uitwerking gekregen. .

Seconde variant om meerdere meer moeilijk, uit te voeren echter het, schijnbaar, verreweg interesnee maar ook praktichnee. Wij bouwen specifiek slalomnuiu trace, poosje instellen aslant decoratieve muren kunnen dokhodit tot toe plafond of, hoe op de tentoonstelling, kan veel onderaan zijn. In elk geval hun hoogtepunt moet kleinst mogelijke hoeveelheid 2 M. zijn

Deze muren bestaanan uit planken door de diepte op omstreeks 30 cm welk worden van de borden, van de grondslagen of rum gecomponeerd. Vertrouwend het doel van de benaming, zij hebben transversal planken of huisvestingen voor podveshivaniya en, ukhodya in glub huisvestingen, beeindigen zanaveskami. Kanten gericht op deur, hebben kweken muren van de firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP) welk krasyat door de verf of okleivaiut oboyami op. Voorste muur kan gebruikt zijn als garderoba met de spiegel en gering yashchichkom voor de handschoenen. Bekleedt het is mogelijk povesit in de achterk otseke. Op opkweken muur wordt podstavka voor de paraplu's gesteld beschikbaar. .

Afstanden tussen transversal muren en de breedte van deze muren zijn aangewezen op de afmeting van de huisvesting, echter muren moeten superceded zo veel zijn, om optisch compleet om huisvesting te sluiten. Dit stellazhi, opkweken muren welk eigentijds decoratieve back-knarste, kan strak verbonden aan overeenkomstige muur van de kamer (dit zijn, doorgaans, wordt met behulp van shtyrei) uitgevoerd of koppelen niet, om het is mogelijk was indien nadobnosti om hen te verhalen. .

Als jullie stopen op laatste variant, dan noodzakelijk om stellazhi te funderen vooral ontzagwekkend, toedachten die, om hen het is mogelijk was om op rolikakh, niet razgruzhaya te verleggen. Het is tevens voor hen noodzakelijk om overeenkomstig stopornoe apparaat te verzinnen, om stellazhi begon niet om buiten vleermuis zich te verroeren. Beweging stellazhei op rolikakh heeft, sommige, het voordeel, omdat kan worden hen helemaal uren en ergens verhuisd. Het is daarvandaan, bijvoorbeeld, vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid kan worden gestald of om corridor te herstellen. .

En andere waarneming toucheerde van de verschijning van de muren. Als alle huisvesting wordt in een toon weerstaan, kan zijn Gent gebruikt contrast verven. Oboi andere kleur, maar met gelijke schilderstuk, als oboi, nakleennye op de muren van de corridor, predpochtitelnee anderen. .

Rhcунkh пokaзыcaюt прhcпocobлeнhe dля пodceшhcaнhя зaнaceckh c рaзрeзe, kak oпhcaнo c пeрcom cлуhae, h caрhaнt рamнoй koнctруkchh cteллafeй. Ha heрtefe пokaзaнo, kak mofнo oboруdocatь koрhdoр.
Schilderstuken merken huisvesting voor podveshivaniya zanaveski in de gleuf, hoe wordt in eerst geval, en variant ramnoi constructie stellazhei beschreven. Op de werkje wordt gemerkt, hoe kan worden corridor toegerust.