mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Planken op rolikakh

Planken altijd waren gebruikt voor de meeste diverse doelen (van de kelder tot toe zolderkamer), en als vroeg als langgeleden hun diversified vormen strak werden onderbouwd en totaliter huisvestingen van het appartement. Ine het algemeen oprichting van het mannelijk lid planken, zullen die stellazh, of sektsionnyi kleerkast, ligt langs de muur vast of verhuizingen van de muur en wordt aslant zijn ingestellen. Niettemin waarom niet om zodanig sektsionnyi kleerkast in de vorm van de toren te maken? Omdat zodanig onderwerp van het meubeltje kan worden in elk plaats van de huisvesting gesteld beschikbaar. Ervan kan zijn maakte en specifiek bulkhead, poosje als om het rolikami te bestellen, het maar meteen zal woeligheid kopen, en het kan worden aankondiging libitum gedraaid, om te toegang winnen naar alle het kanten. Het is de ideale onderwerp van het meubeltje in de eerst plaats voor die mensen die liefde frequent om interer te herstructureren; Omdat niet waarschijnlijk kan worden gevonden ergens toe van het meubeltje welk zou gemakkelijker om van de plaats op de plaats zijnen, over te boeken dan deze toren.

Het basisprincipe van de oprichting van het mannelijk lid van deze constructie is prochnost, omdat beweging op rolikakh verrijst in complete zagruzke planken. Het is het is aanbevelenswaardig, als mogelijkheid bestaan, om te gelden als materiele ervarene spant van de verschillende delen van oud meubeltje, poosje diverse planken kunnen en helemaal diverse lijvigheid hebben. Worden hier en drevesnostruzhechnye borden door de lijvigheid niet kleiner 2 cm gegolden. .

Afmeting welk wij willen lood onderaan, zijn, beslist leix approximatief en kan varirovatsya aankondiging libitum. Presenteerde op de schilderstuk constructie met opene planken heeft hoogtepunt 170 cm. De vorm van losse planken - plein en moet 70 x 70 cm niet overtreffen. De afscheiding van de planken, als merkte op oppere schilderstuk aan de rechterzijde, assimetrichnoe. .

Veranderende zodoende schikking van het lager muren of complementarily schuivende gering bulkheads, kan worden deze belangrijkste structuur veranderd. Het is in elk geval belangrijk zo om lager muren te situeren, om constructie was onbuigzaam en paardenstal. Op de schilderstuk (op de bodem op de gelaten) wordt geportretteerd, hoe zamelt onze kleerkast in. Allereerst met de correspondentie met gegevene afmeting worden erbuit losse onderdelen gesneden. In onze geval wij gaan over twee staande kanten, poosje ieder correspondeert de complete breedte van het belangrijkste project van de kleerkast, en andere bezet slechts tweederde. Als wij solliciteren moeten planken het materieel van diverse lijvigheid, wij natuurlijk voor lagere planken elk meere vette borden nemen. .

Om te invoegen gedeeld vriend scheidt in vriend, in de materiele lijvigheid zijn maakte vrezki (doorgaans slechts vpoldereva - op de half van de breedte van de basis van de constructie). Na zapilivaniya kusochki spant vydalblivaiutsya van beide leden stameskoi. Alle onderdelen strak paren door de kleefstof koude otverzhdeniya, en alle zij moeten dicht vriend binnenlopen in vriend. Om evermore om houder te vergroten, op de vliegtuigen, waar smalle muur natalkivaetsya op brede, wordt aanvullende verbinding met behulp van van hout shkantov verricht of skvoz brede muur in de zoom van smalle muur worden shurup geintroduceerd.

Alle zomen nauwelijks zavalivaiutsya en de protrusive hoeken van de planken meerdere zakruglyaiutsya. Voor de verkaveling rolikov tvloeit om voor of privernut shurupami beneden lagere plank de doellatten van overeenkomstige lijvigheid te lijmen. Roliki moet voorwaarts beneden de kleerkast zo veel komen, om het kon vlot worden verhaald. Wordt podkleit beneden de lagere zomen van de muren de vette bef van het vulsel, aangeraad om in de ruime rekening van de kleerkast niet postradal seks. .

Naar zodanig kleerkast het is mogelijk natuurlijk bezweren in de kamer en permanente plaats. Dan consistent met verslechteert noodzakelijkheid in rolikakh. Voor het dit wordt aangeraad podkleit bajonet door het hoogtepunt op omstreeks 8-10 treffen Niettemin lager kanten moeten dokhodit tot toe seks, om alle rekening betrouwbaare houder won. Als bajonet nit liggt met kleine raming voorwaarts vast, noodzakelijk om er mee kleerkast met behulp van vypila te koppelen. .