mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Planken op het legertje van centrale verwarming

In enkel jaren weersgesteldheid niet ons vergalde door hartelijke dagen. Omstreeks onze gezondheid en handelswaar samochuvstvii zorgde dan voor de zon het legertje van centrale verwarming. Daarvandaan zichzelf soboi naprashivaetsya vraag: Hoe om naar ons batterij te stellen beschikbaar, om ze in de beste weg beantwoordde aan de algemene schilderstuk van de kamer. Om in dit geval te stellen beschikbaar, sommige, beduidt niet die wij zullen batterij ergens verhuizen, om te kiezen voor om haar beste plaats. Onze batterij, doorgaans, ligt op bepaalde vast, permanente plaats, en wij moeten thema's bezinnen, om te rusten terzijde ervan of erover ergens toe geschikt toe die met een kant wil bijstere inktkoker smotretsya, en daarentegen zal geven aanvullende mogelijkheden om verschillende thema's te stellen beschikbaar.

Wij willen nemen het gebruikelijke legertje van parovogo verwarming. Werp op ijzer gedeeltes, doorgaans, de decoratie van de kamer zijn niet. Onnodig om te zeggen die onze kandidatenlijst in dat graad kan op alle types batterijen spreiden.

Alvorens wij willen spelen samenstellend van het plan van de werken naar toe en direct ontwerpend, noodzakelijk aandachtig te maken kennis met de handleiding van vuren-controle zekerheid. Belangrijkste, om in verplichte orde werden de ingestellen door de ontwikkeling van de afstand tussen batterijen en meubeltje verricht. Daarvandaan voor de afstand vereenzelviging tussen batterijen en meubeltje het is onmogelijks eenvoudig om de toonladder van de schilderstuken te benutten, altijd noodzakelijk om te worden geleid door slechts afstanden betuigd in de handleiding. Onze lagere schilderstuken aanbod van twee variant van de planken welk kan of gelieerd met de muur met betrekking tot beide leden van de batterijen gesituerd door rond het hoogtepunt van de tafels vastliggen. Te maken zodanig planken kan elk begin thuis magister. De oorspronkelijkheid van de verschijning van beide planken wordt door de specifieke afscheiding van het lager verticaal onderdelen en door diverse intervallen met betrekking tot hoogtepunt tussen losse planken bereikt. .

Planken vervaardiging van de grondslagen door de breedte 15-20 cm, amalgameren tussen elkaar met behulp van shkantov of shurupov. Kanten gericht op batterijen, in onze voorbeeld worden zodoende gekoppeld, om was overvloedige kamer voor de doorstroming van hartelijke lucht en tussen planken. In deze plaatsen kunnen worden thema's van gesteld beschikbaar of plant, voor welk zodanig temperatuur noodzakelijk of welk ze te minder meten loopt niet van evenmin afbreuk op. .

Vertikaale onderdelen helemaal uizoekt van de planken moeten worden zodoende ingeschoven, om compleet om lager te volbrengen en lager functie en op gelijke tijdperk om overeenkomstige rekeningen te verzetten. Op oppere schilderstuk wordt een van alternatieve ontwerpen om de ruimere legertjes van centrale verwarming gemerkt, met behulp van welk op gelijke tijdperk in de beste weg staat bol pustuiushchee de kamer van de muur. Als (hoe op oppere schilderstuk) planken zijn gezinde ten batterijen, noodzakelijk om toe te schouwen die, om klommen hartelijke lucht konden vandaan bovenstaand verhuizen. .

In onze voorbeeld dit verrijst rond de middelmaat van op de gelaten. Daarvandaan op lateraale plank wij kunnen plant vergende veel warmte instellen. De gelatene groepering van de planken strak paart met dvernoi door de glaswaar, tevens langste zijde van de planken diverse. Planken situeerden aan de rechterzijde in de hoek, zijn bedded op shtyri, preliminarily vgipsovannye in de muur, en privertyvaiutsya onder shurupami. Natuurlijk om zodanig batterijen het is mogelijke soorudit en vaste constructie. Niettemin whereat noodzakelijk om tamelijk ruime afstand tussen batterijen en planken te verrichten. .

Batterij en plank altijd tvloeit om intensief voor, door lichtende verven, contrast betreffende de muur kleur te schilderen. Noemden door ons voorbeelden kunnen volledig genomen voor de basis in de roman laatste compositie van de muren door de planken zonder de verandering van de batterijen zijn. Zeer interessante, animative huisvesting misschien de combinatie van diverse constructies welk werden dit hoofdstuk gezwicht. .