mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Zelve planken-maakte in standaarde kookgelegenheid

Steeds meer huizen vezzhaet in nieuwe appartementen. De kookgelegenheden van nieuwe appartementen, doorgaans, worden door standaard ingebouwd meubeltje toegerust. Echter dit niet stremt niemand om individualiteit en in de kookgelegenheid toerusting binnen te lopen. Op onze schilderstuk wordt een van zodanig varianten gegeven. Op ingebouwde kleerkast met betrekking tot beide leden van het venster vastliggen de zelve planken-maakte, dokhodyashchie tot toe muren. De afmeting van beschikbaar standaard meubeltje, sommige, diverse, maar shire of als vroeg als zullen van de plank, van principled betekenis heeft niet. Niettemin voortvloeit om in de rekening te nemen die in de ruimere breedte van de muur op de planken moet van meer verticaal bulkheads zijn. In elk geval planken moeten worden in alle breedte van de muren om het venster gesteld beschikbaar.

Als materieel zijn gebruikte drevesnostruzhechnye borden (DSP) of agglutineren grondslagen door de lijvigheid op omstreeks door 2 cm en breedte 25-30 cm. Wordt ook om de delen van oud meubeltje aangeraad, bijvoorbeeld, muren van en dvertsy platyanogo kleerkast te benutten. Vanwege de plank in de kookgelegenheid alle gelijke het zal noodzakelijk krasit, als materieel heeft plaatsen geschaad, tvloeit zashpaklevat hen arboraceous zamazkoi voor. In onze voorbeeld wij voortkomen uit wat op de gelaten en naar het recht van het venster afstand tot toe muren lijkend op en stileert op omstreeks 80-90 treffen .

Om planken smotrelis roman, noodzakelijke om te ontwerpen, op welke wijze hen better om onder te verdelen. Whereat voortvloeit om in de rekening te nemen die wij inzamelen om op de planken te stellen beschikbaar. Schilderstuk zal uitlenen naar ons de voldoende boel is van diversified varianten. Whereat thema's, niet berekend voor frequent gebruik, voortvloeit om in oppere gedeeltes te situeren; Gelijke thema's welk zijn gebruikt dagelijks, moeten altijd zijn beneden de hand. Tussen deze zijn, bijvoorbeeld, banochki met de kruiden en povarennye boeken. De constructie van de planken vergelijkenderwijs is eenvoudig. Waarna, op welke wijze wij willen vaststelen, in wat weg willen verdelen planken, zodoende raspilim materieel onder. Het is doorgaans, transversal planken worden tussen vertikaale muren ingeschoven. Uitzondering lagere en oppere planken componeren. .

Voortvloeit om anders op meerdere de eigenaardigheden van onze planken te maken kenbaar. Plank overheen het venster dient op gelijke tijdperk voor adapterend van de houder van de kadet blind (of jaloezie) of karniza voor podveski zanavesok. Het algemene hoogtepunt van de planken op 10 cm onderaan de kamer hoogtepunt.

In de toerusting van de planken jullie kunnen alle de hersenschim manifesteren. Het is zo, bijvoorbeeld, bijster nou wordt gedeelte met klein vydvizhnymi yashchichkami voor de kruiden gezien. Als dit gedeelte moet verf onderkennen, ze zal alsjeblieft better vlakken. .

Als jullie willen om op de kookgelegenheid permanente plaats voor de kleuren toe te rusten of planten, er is in staat mogelijk vypilit dit uitdraaien op uitzicht doorsnede (waarheid niet verslapen algemene constructie), om plant kon worden gehoosd om te ontsteken. .

Als wij zullen sooruzhat zodanig planken op de kookgelegenheid van oud appartement, dan, daardoor overeenkomstige verandering kan worden beschikbare tabakspijpen gesloten. Whereat losse gedeeltes het zal noodzakelijk om ondiep te maken, omdat voor hen zullen tabakspijpen verblijven. .

Vmecto macchcных docok cteнok mofнo cdeлatь рamу hз bруckoc шhрhнoй прhbлhзhteльнo 4-5 cm h toлщhнoй 3 cm. Poлkh mogуt bыtь cdeлaны hз bруckoc kak cteллaf - нeплoхoй caрhaнt, пo meньшeй meрe dля oпрedeлeнных cekchй.
Voor de massieve grondslagen van de muren kan zijn glaswaar maakte van breedte verspert op omstreeks 4-5 cm en lijvigheid 3 cm. Planken kunnen zijn maakten van de doellatten hoe stellazh - neplokhoi variant, met betrekking tot minder afmeting voor bepaalde gedeeltes.