mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Sektsionnaya meubeltje in lange corridor

Lange en smalle corridors treffen niet enkel in oude appartementen. Hen kunnen worden getroffen en in de huizen van nieuw type, waarin zij werden daardoor het redelijke planning van de kamers gekregen en de maximaal benuttend van gebied vloeren van de storey. Omstreeks een corridor in nieuw huis en zullen in onze hoofdstuk verteld worden.

In meeste gevallen lange corridor in de voorste half optische suzhaetsya tot toe de afmeting van de deur (dit wordt naar de constructie-technische eigenaardigheden) toegekennen, echter hierachter zone begint ander vierkant van de muur uitgebreid op meerdere versmaaten en presenterende goede mogelijkheden voor het gebruik, vooral in houskeeping, waarin gezin bestaaatt uit meerdere persoon. Onze voorstel houdt in volgende in: In zodanig corridor noodzakelijk om sektsionnuiu meubeltje op te richten. Er is mogelijkheid om hier op gelijke tijdperk gering razdevalku, afdeling voor obuvi, maar ook - tal van planken voor de boeken, van brochures, van archival materieel en diverse collecties toe te rusten.

Noemden verderop afmeting welk voortvloeit om hoe absolute approximatief te beschouwen, totaliter kunnen gebruikt en in andere uw huisvestingen zijn, er waarin zij corresponderen die betonnene voorwaardes. .

Belangrijkste eerste beginselen sektsionnoi meubeltje zijn glaswaaren. Voortvloeit vooraf om te benadrukken die deze muur op losse gedeeltes afgescheiden, voortvloeit niet om van de finale otdelkoi deze onderdelen te dribbelen. Dat middelen die wij bouwen alle constructie is blij lang en whereat als vroeg als totaliter kunnen losse planken benutten. De tempoes van het werk corresponderen onze mogelijkheden, om slechts na het eind van aan het werk dag te funderen. En wanneer wij beginnen om nieuwe otseki te benutten, ons niet gevoel verlaat van de bevrediging, gevoel van het succes. Dit, natuurlijk, noopt ons hereto, om te alle oprichting van het mannelijk lid bewerken. .

Voor onze muur wij stelen generaal lengte - 5 m vast. Diepte wil, sommige, zijn aangewezen op de breedte van de corridor, niettemin, doorgaans, wil ergens in het gebied 30 cm. Muur sooruzhaetsya tot toe plafond, t.Door hem. Op het hoogtepunt 250 cm (beretsya het standaarde hoogtepunt van nieuwe appartementen), en omvatt beschikbare invoer deur. Voor de rum worden gegolden van batten door de lijvigheid 4-6 treffen Distantier tussen vertikaale muren vorming losse sectoren - 8o treffen Elk meere brede intervallen te maken kost niet, anders hol in ruim zagruzke kunnen provisnut. Glaswaaren paren door tussen elkaar transversal verbindingen. Afstand tussen hen correspondeert aankomende afscheiding dat gedeelte. .

Vandaar, dat middelen die voor iedere transversal plank wordt transversal verbinding genodigd hebben, om planken betrouwbaare houder hadden. Better alle, als deze transversal verbindingen wil op breeuwt. Niettemin kunnen worden ook verbindingen op de draadnagels, shurupakh of shkantakh uitgevoerd. In de verbinding op de draadnagels of shurupakh de bonnets van de draadnagels of shurupov op verdachte voorste zomen utaplivaiutsya en zashpaklevyvaiutsya. Wanneer losse glaswaaren zijn gereed, bewandelt op de wachtrij van overeenkomstige transversal planken. Zamelt onderdeel achter onderdeel, hoe in bemantelend van mebelnoi muur in. Begin met een kant, eerst glaswaar consolideren naar de muur met behulp van shtyrya, namelijk in zodanig plaatsen welk belated zal niet zijn uitstekend. Dan zwerm glaswaar volgt; Op gelijke tijdperk zijn bedded planken en strak paren met de glaswaaren met behulp van shtiftov. .

Afscheiding op onze schilderstuk beschouwt ongedeeld en plooi-back dverki welk worden van de rum, obshitykh door de firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP), van drevesnostruzhechnykh van de borden (DSP) van of fanernykh borden gefabriceerd. Planken erbuit bestrijden achter deze geslotene onderdelen op de lijvigheid dverki.

Voor de beperking gedeeld otsekov het is mogelijk pribit door de draadnagels naar de glaswaaren firma drevesnovoloknistye borden; Tselesoobraznee alles dit te maken in dat opstapt welk worden van het gezichtspunt dekorativnosti gezien vooral effektno. .

Voor de achterk muur van gedeeltes preliminarily nakleivaiut op de muur van de corridor van neutrale oboi intensieve kleuren.

Vmecto пoлok зakрыtoй hacth mofнo oboруdocatь do cteны нakлoнныe прhcпocobлeнhя dля рaзmeщeнhя obуch. V otceke, gde oboруdocaнa ceшaлka, hmeюtcя плactmaccocыe h metaллhheckhe зafhmныe ctрoйctca dля рaзmeщeнhя зoнtoc, a cнhзу c рamу hз toнkhх рeek уctaнacлhcaetcя плockoe плactmaccocoe bлюdo. Ha рhcунke cлeca нagляdнo пokaзaнo, kak прohcхodht moнtaf пoлok. Rekomeнdуetcя прohзcodhtь obшhckу рam tceрdыmh dрececнocoлokнhctыmh плhtamh пo cekchяm.
Voor de planken van gesloten onderdeel kan worden tot toe muur gezinde huisvestingen voor de verkaveling obuvi toegerust. In otseke, waar wordt veshalka toegerust, er zijnen plastic en metaal zazhimnye stroistva voor adapterend van de paraplu's, en op de bodem in de glaswaar van doordringend battens ligt de molteken plastic bliudo vast. Op de schilderstuk op de gelaten grafisch wordt gemerkt, hoe verrijst bemantelen van de planken. Is aanraadde aan vervulen obshivku door de rum firma drevesnovoloknistymi borden met betrekking tot gedeeltes.