mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Sektsionnyi kleerkast in dormitory

Als gelaten de mogelijkheden van het appartement, menig gewillig rusten gedeeld dormitory toe. Niettegenstaande het dit, kosten te proberen om huisvesting zodoende uit te rusten, om het aangevullen door enkel andere thema's van het meubeltje, kon gebruikt op welke wijze alomvattend zijn. Hiertoe wij suggereren om dormitory meerdere specifieke afbeelding te ordenen.

In onze voorbeeld wij voortkomen uit wat een muur is bezet door de kleerkast voor bovenste en beddegoed door het hoogtepunt tot toe kamer plafond. Tegen deze muur gekoste niet gebruikelijke bedden, en zeer breed kushetka of twee gebruikelijk matratsa op nozhkakh situeerde door de toerbeurt. Bed-hoofd kushetki obramleno door twee sektsionnymi kleerkasten. Deze variant kan zonder de moeilijkheid waarmaken en begin stolyar - amateur.

Als materieel voor belangrijkste houders wij benutten beschikbaar in verkopend van batten welk kunnen van verschillende lijvigheid zijn. Voor onze variant willen nemen battens door de lijvigheid 4 x 4 cm, en voor de planken - drevesnostruzhechnye borden (DSP) door de lijvigheid 1,8 X2 cm. Het is niettemin misschien om voor transversal planken kleenuiu spant of fanernye borden van het oud, niet gebruikt op het moment meubeltje te benutten. .

Wij willen verdelen aanvankelijk kleerkast volgens gegevene afmeting onder. Afstanden tussen planken met betrekking tot breedte en hoogtepunt kunnen zeer eenvormig zijn en symmetrisch, en kunnen worden uitgesproken assimetrichnymi gekozen. Op de schilderstuk wordt een van zodanig varianten gepresenteerd. In de oprichting van het mannelijk lid van de kleerkast wij kamer maken in nieuw appartement hoogtepunt op omstreeks 250 cm uit. De diepte van onze kleerkast, op welke wijze wij willen regeling treffen, zullen niet 35 cm overtreffen. .

Door de ingestellen intervallen van tussenpersoon planken willen schuiven tussen het tweetal van het lager battens transversal battens in. Onbuigzaame verbinding is uitvoerde dichtbij breeuwt of shkantami. Als zijn gebruikte shurupy, dan poverkh hen nabivaiutsya gering decoratief metaal hoofdletter, in het algemeen podbivaemye naar de bodem van nozhek stoelen. Wanneer worden gedeeld lager onderdelen gekoppeld, snijden erbuit vstavnye planken, vypilivaem hen op de lijvigheid van de verticaal battens en bed planken tussen staande onderdelen. Planken welk worden van boven doorgekeken, krepyatsya onder, en die welk worden onder krepyatsya van boven doordringend shurupami doorgekeken. In de plaatsen welk worden niet doorgekeken, kan worden kleerkast naar de muur met behulp van shtyrei aangebracht. .

Vooral effektno kleerkast aanblik, zijnde verschuldigd naar deels geslotene afdelingen sboku of zijn voorafgaand. (Op de schilderstuk zij worden door vertikaale doorgeefluiken) gestempeld. Met het dit draaien op uitzicht tussen decoratieve draadnagels uit of shurupami wordt decoratief koord getrokken, poosje noodzakelijk, om werd complete kleurig correspondentie met de planken verricht. Als materieel better om doordringend battens te benutten. Dit hoewel zelfs palend, maar nog doorzichtige Bask moet vastligt vandaar dat, als niet naar beschadigen zijn, het is mogelijk was om in de ongedeeld ugolki onze nieuwe meubeltje binnen te dringen. .

Als gemerkt op oppere schilderstuk, in het recht otseke misschien rustte gering bemesting-tafel uit. Eronder bevindt zich grondslag, waarover opiraetsya stolik verdraaiing van de boord stolika in de diepte op 5-10 treffen Overheen de laagte bemesting-tafel ophangen ruime spiegel staande te ons moeten hen en sidya (naar benutten vooral jonkvrouwen navodit knapheid cultuur) en staand, wanneer kunnen worden het type van de kleren afgelezen. .

Is mogelijke, koe-die beschouwt dit polochnuiu constructie op welke wijze speelbal, hoe balovstvo, echter sensatie van elegance kwam in de huisvesting door deze constructie binnen, hedenen waardig counterweight zauzhennoi, te verdichten mebelnoi muur van situeerde op de overzijde kamer. Daarvandaan tvloeit niet nabivat deze kleerkast door de dingen rond de bande voor. Boek, glas, keramiek van en schilderstuk, - alle die, zonder de twijfel benaderingen los otsekam, niettemin noodzakelijk om thema's te schouwen, als niet te werd gemaakt indrukken welk planken zijn overbelast. Tevens kan worden afwisselend ontwerp, hoogtepunt welk vdvoe onderaan de hoogte van het plafond van de kamer geprobeerd.

Ha рhcунke cлeca hзobрafeн прhнchп рaзmeщeнhя шнурa. V нahaлe h koнce otрeзka зacязыcaюtcя узлы. Sнур прoпуckaetcя heрeз gcoзdhkh h нatяghcaetcя.
Op de schilderstuk op de gelatene wordt de grondbeginsel van adapterend van het koord geportretteerd. Op het begin en het eind van de interval worden knooppunten verbonden. Koord wordt door de anjers verzuimd en wordt getrokken.