mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Nieuw sekreter van oude spant

Meubeltje weerhoudende de adem van oud timt, imparts naar enkel appartementen bijzonder kolorit. In het volgende hoofdstuk toespraak zal algemeen omstreeks sekretere gaan, maar niet omstreeks die welk alle wij weten, hoe het component van stijlvole mebelnoi muur, en omstreeks die, hoe verstond het onze primogenitors vele jaren oud geleden.

Waarheid het is onmogelijke skolotit zodanig onderwerp van het meubeltje voor elk meerdere uur. Niettemin thuis magister bepaalde stolyarnyi ervaring, zal tijdperk van vinden en naberetsya geduld, om te vervaardigen dit bureau samen met nadstavkoi en zal vermaak dragen die, die zal sekreter schouwen en om hen te benutten.

De vorm van de tafel, plein stoleshnitsy en nadstavka top welk kleine afmeting onderscheiden, zelve met betrekking tot zichzelf is wisselborgtocht wat het zal in de kamer tal van plaats niet zich bezighouden, en die het kan worden ergens op de muur, en misschien voor het venster ingestellen. Whereat, sommige, noodzakelijk om in de rekening en te nemen die, om nieuw meubeltje hinderde niet om oud windows open te stellen. .

Op eerst uitzicht het schijnt die op alle oprichting van het mannelijk lid zal ook van vele materieel gaan. Maar hier noodzakelijk te bepeinzen materieel welk wij willen krijgen, als willen nemen in tweeen bijstere inktkoker hielden meubeltje welk wij zodat dat redeneert niet langer gebruik. In onze constructie, waarin wij zullen figurnymi onderdelen, gering vydvizhnymi yashchichkami en t behandelen. D., Naar ons ponadobyatsya de doellatten van fanernoi bord of vet kleenoi triplex, ervarene en ontzagwekkende spant, juist wat naar ons kan oud meubeltje uitlenen. Tvloeit om voor en te bedienen wat de verschillende lijvigheid van het materieel hier juist zeer overigens. .

Sekreter geportretteerd op de schilderstuk, voortvloeit om leix op welke wijze een van varianten te nemen in acht. Eigen smaakvermogen en beschikbare jullie hebben materieel zal jullie de meeste verschillende verschilen van dit model aandrijven.

Aanvankelijk willen de belangrijkste afmeting stelen van onze aankomende constructie vast. Het hoogtepunt van de tafel 75-78 cm (het hoogtepunt van oppere zoom), hoogtepunt nadstavki met betrekking tot minder meten 40 cm, breedte stoleshnitsy - 120-140 cm, diepte-60-80 cm af. Op dezelfde manier kan worden vastgesteld en alle het overblijfsel van de afmeting. In de fabricage van diverse details noodzakelijk preliminarily om hun exacte schets te componeren, waarvan het is mogelijk zal losse constituenten nemen. Voor figurnykh bokovin en hoeken noodzakelijk (met betrekking tot minder afmeting voor figurnykh bokovin) naar de vervaardiging vooraf boetseert en om vormen door zachte potlood op materieel te verplaatsen. Meerdere handleiding met betrekking tot aanmaak sekretera. .

Tafel bestaaatt uit twee bokovin welk op gelijke tijdperk staan nozhkami door, stoleshnitsy (protrusive op 3-5 cm), van de glaswaar van remiseer (welk op gelijke tijdperk vergroot prochnost alle constructie van de tafel) en versterkende de constructie van het vet batten gezinde aan het einde bodem thirds van de tafel. Glaswaar en stoleshnitsa paren met bokovinami met behulp van shkantov, ook, net zo poperechiny volbrengende rol bijzonder nozhek. Kweek lager planka splachivaetsya met bokovinami met behulp van propilov en na agglutination eenheden anders en shurupami op. Volgens de gegevene breedte van de schuiflade tussen hen worden kunstmatig planki ingeschoven. Misschien zelfs bestaan mogelijkheid om schuiflade beschikbaar in de thema's van oud meubeltje te benutten. .

Als hen, het zal noodzakelijk te maken hen zelve (gekoppeld op skvoznykh breeuwt). Naar nadstavke samengesteld uit bokovin, van oppere grondslag en kweken muur op, groeien van beide leden diversified yashchichki (in onze voorbeeld op de gelaten polochki met horizontale en vertikaale afdelingen). Wekkende nostalgicheskie gevoelen, de kleine eigenaardigheden van de constructie manifest bijvoorbeeld in opper polochke nadstavki, alsmede in zakruchennykh hoeken (voorgaand kan worden gezien en op de zelve tafel op de gelaten en aan de rechterzijde beneden remiseer). Er is in staat in de verbinding het feit die in de constructie is gebruikt verschillend materieel, wordt verf sekreter aangeraad aan, poosje het is aanbevelenswaardig in twee bijstere inktkoker gecombineerd met elkaar bruine toonen. .

Ha cocedнeй cхeme пokaзaнo, kak beз cпechaльнogo hнctруmeнta deлaюtcя hз mateрhaлa зadaнныe фoрmы dля cekрeteрa. Vнahaлe нofockoй deлaюtcя oboзнaheнныe рaзрeзы do нahaлa kaлeckh. Çatem ctameckoй cыdaлbлhcaetcя hactь mateрhaлa (c obehх ctoрoн). Çatem cыпoлняюtcя kocыe рaзрeзы h зatem cнoca cыdaлbлhcaюtcя ctameckoй. Kaлeckh h зakруgлeнhя doлfны otdeлыcatьcя рaшпhлem.
Op naburige blauwdruk wordt gemerkt, hoe zonder speciaal instrument maken van materiele gegevene vormen voor sekretera. Aanvankelijk door de arm aan-trof zijn maakte aanmerkelijke gleufen tot toe beginneling kalevki. Dan stameskoi vydalblivaetsya het deel van materieel (van beide leden). Dan worden askew gleufen en daartegenover vydalblivaiutsya stameskoi volbracht. Kalevki en zakrugleniya moet worden rashpilem uitgemonsterd.