mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

"Seconde verdieping" in hoge kamer

Besef "oud huis" betr te menig onderbrengt scheen op de beginnende eeuwen. Hen zijn vooral behoorlijk wat in ruimere steden. Het hoogtepunt van residentiele huisvestingen - 360 cm is niet in zodanig huizen zeldzaamheid. Is mogelijk, koe-naar welk zodanig hoge huisvestingen schijnen prettig, omstreeks de smaakvermogens, hoe wordt gesproken, is disputeren niet, echter meerderheid bestaan in zodanig appartementen, ongerust podumyvaiut omstreeks de instandhouding. Tevens door hem in volgende tijdperk het is noodzakelijk om dat moderne meubeltje vrijgemaakt door de industrie, ook klein voor de afmeting van zodanig kamers te zorgen. Waarom alsdan zal niet ongemak verbonden aan de toetsen ook nog ruim hoogtepunt van de huisvestingen, om in het gerief zich te draaien?

Onze voorstel bedraagt die, om van een kamer om poltory te maken. Dit kan zijn maakte met behulp van galerei die zal horizontale afscheiding van ruime verrichten en hoge kamer erin tweede residentiele verdieping geintroduceerd. Kan zijn maakte zo, om dit geleken totaliter modern en in dat tijdperk, op welke wijze dit wordt op onze schilderstuk gemerkt, wordt in alle toestand van de kamer nekuiu nostalgicheskuiu notku binnengekomen. Whereat belangrijkste constructie verblijf zonder de wijzigingen. .

Wij voortkomen uit wat van beide "verdieping" de voldoende boel winnen van ontsteken van beschikbaar venster. Het hoogtepunt van het plafond van lagere huisvesting stileert in dit geval kleinst mogelijke hoeveelheid 190 cm. In het hoofd tvloeit dovolstvovatsya door de overige van het hoogtepunt van de kamer voor. Whereat worden verhaald met betrekking tot bovenverdieping het zal noodzakelijk,, nauwelijks sognuvshis blijken. Daarvandaan oppere adapteren kamer better naar het gebruik hoe voor het lees of recreatie. Er het bevindt zich mogelijk totaliter suitably zijn in staat op matratsakh of zelve-maakte banketkakh van penoplasta. Sdvinuv alle die aaneen, kan gebruikt van de kamer hoofd op welke wijze slaapkamer zijn. .

Belangrijkste constructie dit galerei bestaaatt uit vette onderleggers welk (hoe wordt op de blauwdruk op de bodem op de gelatene geportretteerd, waarvandaan wordt gepresenteerd type boven) berusten op vet lager onderleggers. Voorgaand strak worden de brickwork van de muur, consistent met met de seks verbonden aan. Het is aanbevelenswaardig om hen te benutten als onderdeel konterfeitte op oppere schilderstuk stellazhei. .

Voorafgaand aan om de re-toerusting van de huisvesting te beginnen, noodzakelijk te hebben concluderen van schade-experts betreffende de staande capaciteit van de seks van de kamer en het fitheid voor voornoemde oprichting van het mannelijk lid. Van node door zaruchitsya behulp van de deskundige die tijdens de werken zou achter de nauwkeurigheid van hun eiser keren, vooral achter de betrouwbaarheid van de verbinding van de onderleggers en, als noodzakelijke, zelve werd naar de uitvoering van de meeste ingewikkelde operaties gekoppeld.

Stellazhi worden zodoende gebouwd, om te schijnen onder oplopende vaste doorreis zowel "verdieping", als om hen bokoviny, waarover het het is noodzakelijke belangrijkste rekening, precies viel samen, hoe wezen voortzetting elkander. Seks wordt shpuntovannymi door de grondslagen gedekt. Onderleggers perekrytiya, afhankelijk van individuele smaakvermogen, richten zodat hen uitstekend onder, of oblitsovyvaiut op.

Balustrade en barriere kunnen worden van de ongedeeld battens of vypilivatsya van de grondslagen gefabriceerd, als laten wij naar impart naar de eerste beginselen van de barriere figurnuiu vorm (hoe wordt op oppere schilderstuk) geportretteerd. .

De constructie van de ladder wordt op de werkje op de bodem aan de rechterzijde gepresenteerd. Whereat bijzondere aandacht moet worden de staande capaciteit van de constructie betaald. Van nozhek oude kleerkasten kunnen zijn decoratief gelul maakten voor de ladder welk wil impart naar haar aanvullende oorspronkelijkheid. Voortvloeit, hoe algemeen, om en omstreeks de benuttende mogelijkheid in onze constructie anders van toepassing naar het gebruik het materieel van oud meubeltje of van hout postroek over te denken.

Omdat de gesuggereerd door ons variant van re-toerusting zal vele constructie materieel vergen, alles moet bijstere inktkoker rasplanirovano en vooraf bereid zijn. Bijzondere aandacht, hoe algemeen, wordt de meeste serieuze werken, naar betaald aan vooral de verbindingen van de details van de spant. Dan uw "tweeledige kamer" zal naar jullie vermaak voor vele jaren dragen. .