mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Scherm in alledaags leven

Wordt gemaakt indruk welk scherm rond de middelmaat van de kamer eindelijk erop ging van de mode uit. Schermen kunnen worden razve gezien die in de films of spektaklyakh. En toch schermen totaliter kunnen gebruikt in onze alledaagse leven zijn. Zij gelaten ergens toe razgorodit of ergens toe naar dicht.

Onze eerst kandidatenlijst aanraakschermen, met behulp van welk kunnen worden handige werkplek toegerust. Twee werkplek in smalle kinder kamer, meubileerde bokom naar het venster, zal uitlenen kinderen mogelijkheid om te doen, niet heten. Met het dit uitdraaien op uitzicht tussen stelt stel de bulkhead van zodanig hoogtepunt welk kinderen op, hoewel zelfs kunnen staan, treffen poverkh het aan, sidya, elkander treffen niet. En wat kinderen tijdens de verlovingen helemaal worden van elkaar geschift, draagt bulkhead welk op de bodem afdalen beneden de tafels, dokhodit tot toe seks bij.

Het is doorgaans, wij strak zodanig combinatie koppelen. Natuurlijk kan worden zijn en zo gekoppeld, om latere gezwind om op de constituenten te detacheren. Bulkhead moleno te maken van beschikbare jullie oud materieel hebben; Whereat gewicht kan hebben wat dat betekenis slechts alsdan, als wij componeren combinatie leix op van niet tijdperk continueerden. .

Als wij sooruzhaem bulkhead van nieuw materieel, wordt vervaardiging glaswaar van battens (door de lijvigheid 2sm en breedte 6-iu cm) united door tussen elkaar einden vnakhlestku aangeraad aan. In de verbinding met de ruimere afmeting van de constructies (en zij worden vastgesteld door de breedte van gebruikt bureau) wordt boven geverduidelijkt die noodzakelijk om transversal onbuigzaam striemend te beschouwen, alle de meer als wij (als beschreven op de schilderstuk) wij wensen om op bulkheads anderse toe en gering polochki toe te rusten. Glaswaar wij zorgvuldig obshivaem van beide leden door de firma drevesnovoloknistymi borden (TDVP). .

Gering polochki wij fabriceren van skolochennykh de draadnagels op juiste hoeken van kusochkov grondslagen door de breedte 12-15 treffen De schikking van de planken moet worden zodoende uitgevoerd, om zij houder wonnen van transversal verbindingen welk krepyatsya shurupami, vvinchivaemymi daarentegen bulkheads en langsvarend zijn naskvoz.

Omdat planken niet verblijven tegen andere, het is mogelijk povesit op de hoofdletter shurupov verblijvende daarentegen, afneembare kalender, kan worden grondslag voor het archief of apparaat voor de potloden en t aangebracht. D. Door bepaalde intervallen vvinchivaiutsya gering kriuchki, waarover worden de meeste verschillende dingen opgeknoopt. Omhoog krepyatsya lampen bevoorradend noodzakelijk ontsteken. .

Om bulkhead had ontzagwekkende houder en beneden stoleshnitsei, als nozhek (als het is duidelijk van de schilderstuk) zijn gebruikt lager doellatten.

De andere variant van benuttend van de scherm wordt op de schilderstuk op de bodem gepresenteerd. Kan zijn gebruikt zijn in de kamer verstrakt alvorens kinder krovatkoi voor de bescherming van ontsteken en ophef. Prigoditsya ze en in de tuin om voor keer naar de slagboom buiten de plaats, waar iemand kan zitplaats en om te lezen of om badend zwembad te sluiten. .

Met het dit draaien op uitzicht sooruzhaem glaswaaren door het hoogtepunt op omstreeks 180 cm welk door enerzijds obivaiutsya elk materieel met nabivkoi uit. Als materieel kan gebruikte tsinovki zijn of stro rogozhi, markizet, flodderend (zijn a propos kan zijn zeer roman schilderde) of zelfs karton welk het is mogelijk hereto okleit oboyami. Met behulp van shtekernykh sharnirov glaswaar zal scherm vormen.

Voor erbuit benutten-van de -deuren op de bodem naar iedere glaswaar worden twee lang shtyrya welk vtykaiutsya in land aangebracht. Met behulp van kolyshkov voor de vasthechting palatki (als beschreef op juiste schilderstuk) scherm ligt zo veel strak vast die zijn van niet sduet evenmin strengelen. .