mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Vzletnaya schrap - op de kamer muur

Praktichnye thema's in kinder kamer, bijvoorbeeld gelijke planken, kosten op de tijdperken om geenszins generaal, en misschien zelfs meerdere eigenaardig van conventioneel gezichtspunt te ordenen. Maar die om te maken, als uw kinderen dromen, bijvoorbeeld, om strooibiljeten te worden of cosmonauts, wensdroom obletet alle wereld en worden getild te stert, wensdroom omstreeks het leven ingevulde wet van braveries en avonturen. En jullie houden met de betrekking ernaar uvlechennosti stand, vertogen zijn, en misschien en zin, om uw kinderen voerden actie naar de mensen van gelijke leeftijd ergens toe roman, gedemonstreerd met de trots, omdat deze constructie zij gebouwd samen met jullie. Natuurlijk, wil wordt bepaalde hersenschim, genodigd hebben om in de tixtures van de planken van razglyadet de gedaante van het vliegtuig. Maar als hier door de toerbeurt kalender op verontrustend thema, van het boek of meerdere plastic modellen, alle die aaneen algemene schilderstuk maakt. Basisidee het is mogelijke, sommige, overdracht op elk andere gebied van technische verrichtingen, bijvoorbeeld op snellende machine, schip en t d. En t. P.

Als belangrijkste vorm willen situeerde kies in de vorm van de dozen van de plank, amalgameren van inner kant (daarvandaan van buiten onmerkbaar) shtyryami met de muur. In onze geval sooruzhaem middelmaat doos welk onder beren op vette grondslag portretterende de stabilisator van het vliegtuig en abuted tegen de seks. Hoekige verbindingen worden op de draadnagels of shurupakh uitgevoerd. Wedervoer thuis magisters kunnen, natuurlijk, verbindingen volbrengen op breeuwt. Lateraale planken maakten van napodobie de vleugels van het vliegtuig, tvloeit om middelmaat onderdeel voor en tussen elkaar better alles met behulp van van hout shkantov zich te verbinden aan. .

Zodanig systeem van de planken hiernaast met decoratieve uitwerking heeft anders en dat voordeel welk behalve de diversified mogelijkheden van de toepassing, ze leent hereto helemaal een gebetene plaatsen. .

De plooi-back huik van de middelmaat onderdeel in de ontluiken toestand kan tafel voorleggen. Hengsel is klein yashchichek, bij wie wordt ingeschoven geklommen van hout nozhka (treffen Lagere schilderstuk is). Plooi-back huiken verblijvend aan de rechterzijde en op de gelaten in het lagere deel van constructie, kunnen worden naar de muur getild. In verzuimde toestand zij kunnen de rol van de zitplaatsen volbrengen of tafels, waarover kan worden diverse dingen gehouden. Onnodig te zeggen dat materieel met het dit uitdraaien op uitzicht voortvloeit om te kiezen vooral ontzagwekkend, en beukend naar de muur ook moet exclusief betrouwbaar zijn. Talent en de hersenschim van de kunstenaaren, gewillig om de constructie van de plooi-back planken aan te trekken, natuurlijk, kunnen boundless zijn. .

Nadstavka af vanboven vormt in zichzelf de meeste sundry constructie kleine wijziging welk kan onze zaaden doen. Voorste gezinde muur nadstavki moet otkidyvatsya voorwaarts; Vandaar dat wij winnen ander klein doos slooten. Op voorste muur misschien schilderde pribornaya grondslag. Echter ze anders effektnee zal smotretsya, als wij willen bouwen in deze muur gelaten oud, maar anders spel klok in. Het is bijvoorbeeld, rond de middelmaat van kan worden alarmsein-klok begiftigd. Barometer, sekundomer of taimer, zelfde noodzakelijke, nuttige thema's ook totaliter plaats winnen op pribornoi de panelen van onze vliegtuig.

Op onze van hout turbovintovom vliegtuig moet, sommige, zijn en totaliter duidelijk stempelde schroeven. Daarvandaan aan de rechterzijde en op de gelaten op oppere planken wij adapteren van twee van hout churbachka overeenkomstige lijvigheid. In voorste onderdeel churbachkov plaats twee mobily adapteerde plastische sluitringen brachten met ruimere ptichimi veders onder. In geringst skvoznyake in de kamer, vliegtuig 'wordt in de motie gepresenteer'd". .

Omdat onze vliegtuig in elk geval zal geschilderd worden, wordt met betrekking tot mogelijkheid om oud aangeraad, bijstere inktkoker ervaren materieel te benutten. Whereat bespeelt niet noch rol, als de lijvigheid van de grondslagen diverse. Het is van node aan de geest, om beide delen van planken, symmetrisch situeerden betreffende de middelmaat onderdeel, bestaan uiten het materieel van gelijkaardige lijvigheid. .

Ha лecom рhcунke ctoл h otkhdныe chdeнhя oпущeны. Bлagodaря пodняtoй oпoрнoй нofke, ctoл уdeрfhcaetcя нa tрebуemoй cыcote. Vce otkhdныe hacth нуfнo cнabdhtь cootcetctcующhmh прedoхрaнhteльныmh уctрoйctcamh, htobы oнh bылh прohныmh h уctoйhhcыmh.
Op gelatene schilderstuk tafel en plooi-back zitplaatsen worden verzuimd. Zijnend verschuldigd naar recht overeind staand lager nozhke, tafel wordt op voorgeschreven hoogtepunt achtergehouden. Alle plooi-back scheidt noodzakelijk om overeenkomstige preventieve apparaten te bestellen, om zij waren ontzagwekkende en paardenstal.