mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Kamer... Beneden het bed

Op de ouderpaar altijd probleem scheen: Hoe om naar podrastaiushchemu kind het eigen plaats in het appartement toe te rusten en om dit op minimaal vierkant te maken. Wij hoopen, door die de gesuggereerde ons variant zal stimulus voor voorleggen die, die zinnen, om een alleen bed kon om alle een of anders te koppelen. Met andere woorden onze beschouwt project de creatie van losse kinder kamer in elk huisvesting op de plaatsen 2 kh 1 m. Belangrijkste grondbeginsel alle wat zal van op de basis onze schilderstuk gebouwd worden, moet prochnost zijn, daarvandaan alle lager eerste beginselen moet worden van gefabriceerd vooral vet battens (kleinst mogelijke hoeveelheid 6x8 cm). Betrouwbaarheid en zekerheid voor alle, die zal deze constructie benutten, moet de basis van alle zijn varianten welk zijn, misschien, wordt verlangd anders om aan te vullen en om te verbeteren.

De oprichting van het mannelijk lid hoogtepunt wordt vastgesteld, zij zeggen deskundigen, met betrekking tot de huisvesting hoogtepunt in hel en met betrekking tot wasdom die, die zal deze oprichting van het mannelijk lid benutten. Echter bed moet niet zijn hoger boven 160 cm. Onnodige om dat kamer verblijvend beneden het bed te zeggen, het is onmogelijk om, vstav in alle wasdom te benutten. In deze "kamer beneden het bed" kan leix seated op de tafel zijn of om op de planken van het tegengestelde kant te begrijpen. .

Nu berekenen maar meteen naar de constructie aanmaak door. In boven-geindiceerde afmeting naar ons wil wordt genodigd hebben van zes lager battens welk wij moeten strak verbinden ons aan lateraale kanten bedden (hoogtepunt bokovin op omstreeks 20sm). Verbinding wordt met behulp van shurupov, consistent met shkantov en ugolnikov uitgevoerd als podlozhki. In de voeten van het bed, op het lager verticaal battens, wordt grondslag door het hoogtepunt op omstreeks 40 cm (de breedte van het bed consistent met 90 cm) gesteld beschikbaar. In het bed-hoofd, in alle hoogtepunt van het bed, privertyvaetsya shurupami firma drevesnovoloknistaya bord (TDVP), posazhennaya op shtifty op battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 6-8 cm, poosje battens worden tussen elkaar in de vorm van de glaswaar gekoppeld. Van boven battens dichtbij door de grondslag, en eronder ligt de doos vast. Zodoende in ons plaats schijnt, waar kan worden geputten boek welk kind zal anders in de ledikanten achten. In de doos kan worden pet gesteld beschikbaar, van de handschoen en sharf, Beneden de doos kind heeft garderobnaya muur, waarin het is mogelijke povesit de thema's van de kleren welk van node naar hem voor de dag, alsmede scholen rugzak of summier-geval. .

De vertikaale delen van bed gericht op, naar de muur van de kamer, is aanraadden aan verbinden zich aan muur shtyryami zo, om werd absolute stabiliteit bevoorraden. Vastlig voorafgaande is in staat andere aanvullende verticaal batten tussen bedden beeindigen op het deel van voeten en door de middelmaat lager batten, en tussen kontsevymi battens worden ingeschoven met behulp van breeuwt poperechiny, daardoor wat wordt ladder gewonnen, met betrekking tot welk het is mogelijk worden op het bed getild. Omhoog staand battens paren door de horizontaal batten van gelijke lijvigheid (treffen Oppere schilderstuk) zodat mee de better half van de lengte van het bed zal specifieke barriere vormen. .

Ladder in het onderdeel op gelijke tijdperk is nozhkoi schoof beneden de tafel bed in. Het deel van tafel gericht op de muur van de kamer, wordt speciaal nozhkoi gemeubileerd, of naar de muur krepitsya vet batten welk houder legt voor stoleshnitsy voor. .

Tussen ladder en middelmaat houder wordt beweeglijk bord welk, otkidyvayas, beren op de plooi-back samen met het glaswaar - podstavku ingebouwd. Wanneer bord, otkidyvayas, wordt stoleshnitsei, wij aanvullende tafel winnen voor de wedstrijden of werken. Als het lagere onderdeel zodoende zakrasit, dan in recht overeind staande positie zijn totaliter kan zijn gebruikte op welke wijze lei - om te schilderen en om erop te schrijven. Doos beneden het bed-hoofd bedden (het kan gebruikt zijn en hoe podstavku beneden het aquarium) completeert hiernaast met lage zetel of stoel alle constructie. .

Stanina bed onder obivaetsya plastikom zodat in "podkrovatnoi kamer" wordt vlak plafond gewonnen.

Op de blauwdruk wordt het plan van onze constructie geportretteerd. Als om te krijgen grotste prochnost constructie, niet vypilivat onderdeel nozhek richtte zich op de muur van de kamer (voor de instandhouding van de plint), tvloeit van boven privernut naar stoike shurupami voor of pribit spijkert doellatten, lijvigheid welk correspondeert de plint breedte.