mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Romantika in kinder kamer

Door de dag - de leerling van het vierde stand, en door de avond - marineer. Die droomt niet erover? En, misschien, werkelijk willen proberen om in kinder kamer een gebetene marinier romantiki binnen te komen. Naar verplichte bijvoeglijke bepalingen romantiki zeeen standhouden, bijvoorbeeld, bunks, waarover worden niet anders teruggenomen, hoe met betrekking tot verevochnoi ladder, dozen, waar door de hengsels dienen obryvki korabelnykh snastei, en weinig hetzij die anders zullen naar ons onze rijke hersenschim souffleren.

Bunks op het schip worden in de cabine muur ingebouwd. Wij zullen om precies met betrekking tot zelfde grondbeginsel te maken. Huisvesting doshchatoi door bulkhead afgescheiden, willen krijgen nekoe vergelijkbaarheid de muren van de kleerkast (treffen Oppere schilderstuk is). Ontzagwekkende ramochnaya constructie op het deel van bed obshivaetsya door de triplex of firma drevesnovoloknistoi bord (TDVP). Kweek muur op en ene lateraale muur zal door de muren kamers formeren, waarmee overeenkomstige delen van constructie strak paren op plastisch shkantakh, preliminarily adapteerden in de muur. In de constructie hoofd worden dvertsy, onder tamelijk povesit zanavesku toegerust. Constructie heeft vreemd diep voor de kleerkast diepte, op omstreeks 90 cm, omdat noodzakelijk te nemen in de breedte verantwoorden van de bedden. .

Nu spelen bunks tussen muur toe, waar venster bewoont, en door de muur van de kleerkast. Plaats moet gebruikt exclusief redelijk zijn. Daarvandaan beneden twee bedden wij willen vier doos verhandelen voor de speelballen of andere dingen. .

Aanvankelijk wij willen worden met de zelve bedden betrokken. Zij zijn maakten hoe dvukhetazhnye bunks. Houder voor het bed-hoofd en nozhnoi onderdelen muur bevoorraden, waarover venster bewoont, en weken van de bedden muur onze muren van de kleerkast uit. Bokoviny, consistent met het bed-hoofd en nozhnaya het deel van bedden, bestaanan uit grondslagen door de lijvigheid 2 cm en breedte gaan cm. Bed-hoofd en bokovina richtte zich op muur, paren met haar shurupami door vooraf adapteerde in de muur van hout of plastic shkanty, nozhnaya onderdeel privertyvaetsya naar de muur van de kleerkast shurupami. (Bokoviny bedden preliminarily obivaiut, door het lager battens bestempelden als voor polovits). Beneden het bed-hoofd en nozhnoi onderdeel voor aanvullende zekerheid worden in alle breedte van de bedden vet battens (5X3 cm in poperechnike) geadapteerd. Voorste bokovina podgonyaetsya zijn voorafgaand naar het bed-hoofd en nozhnoi het deel van bed (hoe kozyrek) en wordt ermee ab intra ugolnikami welk (met betrekking tot twee van ieder kant) strak privertyvaiutsya shurupami getuigeerd. .

Dan podgonyaiutsya voor beide bedden van de grondslag door de lijvigheid 1,5 cm als terrein en draagvlakken voor vast materiaal porolonovykh matratsev.

Afstand tussen seksen en de lagere zoom van eerst bunk - 40 cm. Dit precies correspondeert hoogtepunt welk van node naar ons voor remiseer. Deze schuiflade paren rondom op breeuwt. De bodem van de dozen van de triplex of TDVP. Het hoogtepunt van iedere doos - op omstreeks 34 cm, omdat noodzakelijk om te beschouwen en situeerde eronder roliki. Zijn voorafgaande nakleivaetsya kozyrek die helemaal sluit kamer tussen lagere zoom ledikanten en door de seks. Voor instelden fort dozen willen fabriceren 5 rum stopmiddel hiaaten tussen dozen en op gelijke tijdperk wezen houder voor kozyrkov. Deze glaswaaren strak paren met lager bed en seks, consistent met met de muur en de muur van de kleerkast, met behulp van shurupov. .

Op lagere schilderstuken wordt geportretteerd, hoe lijkt dubbel preventief apparaat in het bed-hoofd, consistent met in nozhnoi het deel van opper bed, wordt het apparaat van remiseer (het lateraale type van de constructie van de doos en type van boven), gemerkt alsmede het profiel van de plank beneden het plafond.

Voor zakonchennosti onze marine dampkring rusten verevochnuiu ladder welk wordt op ontzagwekkend krom toe, vdelannom in het plafond geadapteerd. Deze ladder kan worden gefabriceerd en zelve van wrong vdvoe belevoi touw, bij wie als stupenek worden om beechen staafjes door de lijvigheid op omstreeks 3 cm ingeschoven. .