mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De residuen van de spant gerieven maken

Waarna, hoe werken klare zijnen, iedere zinnen een gebeten om te houden rust, ongeacht van die, het bewoont van huis of op de natuur. Het is daarvandaan, zoals, ieder eigener van de verkaveling is scherp in die, om te rusten gezellig ugolok voor recreatie toe. Onze voorstel moet demonstreren dat dit wordt niet altijd ruimere materiele uitgaven verbonden aan.

Ugolok bezwoor voor recreatie, moet hoe zijn-die otgorozhen van het overblijfsel van het deel van verkaveling. Daarvandaan willen oprichting van het mannelijk lid beginnen met betrekking tot type zagorodki.

Behalve ontzagwekkende houders, voor welk gebruik om de colonnes of onderleggers kleinst mogelijke hoeveelheid 6 kh 8 cm in poperechnike, naar ons noodzakelijk iets om hiaaten tussen hen te vullen. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan gebruikte oude dozen onderuit vruchten zijn. .

Op de dozen bodem schrappen, srezaem protrusive ugolki met uitwendige zomen en podbivaem glaswaaren door de draadnagels waarin zij, worden geschaad. Dan componeren dat schilderstuk welk naar ons noodzakelijk (het kan en onderscheiden van geportretteerd op de schilderstuk) en glaswaaren koppelen in gegevene vorm met behulp van draadnagels of shurupov. Whereat belangrijk, om styki (af twee amalgameren met elkaar rum) united door alle langs longitudinal kant. Op de blauwdruk (op de gelaten op de bodem) de grondbeginsel van de verbinding duidelijk uitstekend. De afmeting van de muren moeten in de rekening nemen die, om muren bogen zich niet en ontzagwekkende stuw bevoorraadden. Toen wij koppelen muren (ook met behulp van shurupov) met preliminarily strak vrytymi in land door de colonnes. .

Alle constructie bijwijlen wordt door de compositie (van bruine kleur) geschilderd, naar het afschrikmiddel verroten. Als wij ab extra willen zal plant viushchiesya van plant of bush, dan in snelle tijdperk onze ugolok gezellig type kopen.

Rechtbanken en tafel worden met betrekking tot volgende grondbeginsel toegerust: Wij twee glaswaaren componeren van battens door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid door 2 cm en breedte 6-10 cm welk (zeker op de schilderstuk op de bodem aan de rechterzijde) op de hoeken vypilivaiutsya kruisen-nakrest en paren door de kleefstof koude otverzhdeniya. Verschijning vandaar dat hoeken moeten met betrekking tot afmeting naar de lijvigheid van nozhek rechtbanken op de tafel rijmen. Zij paren met de glaswaar van boven en onder (hoe stupenki pristavnoi ladders) met behulp van shurupov. .

Voor de zitplaatsen van de rechtbanken en stoleshnitsy willen grondslagen nemen door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 2 cm welk privertyvaem shurupami naar de glaswaaren, poosje zitplaatsen en stoleshnitsa gekomen voorwaarts in alle kanten op meerdere santimetrov. Voor shurupov wij preliminarily van prosverlivaem verdieping, om hoofdletter shurupov niet gekomen voorwaarts. Alle zomen tvloeit nauwelijks skruglit voor. Dan onze sadovaya meubeltje wordt door de direct toegankelijk van de bescherming van de spant vergast. Waarna, hoe eerst stratum door 2-3 weken vysokhnet, dek stoleshnitsu en zitplaatsen door achromatic lodochnym vernis. .

Natuurlijk, dit ugolok voor recreatie het is mogelijke anderse en anderse aanvulling of varirovat het laatste compositie. Het is mogelijke, bijvoorbeeld, obshit ab extrae losse stadsdelen obramleniya onze ugolka door de grondslagen van de bilges van onze fruktovykh dozen. Dit misschien maakte door horizontale of vertikaale schilderstuk in de sigarenbandje met de intervallen 2-4 treffen Los otseki kunnen ook obshity (in dit geval ab intra) doellatten tsinovki zijn.

Als geen boom makende lommer, kan worden overheen onze ugolkom recreatie tent getrokken. Natuurlijk, met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk strak naar bolster boven in land meerdere colonnes niet onderaan 2-2, 5 m met overeenkomstige huisvestingen voor de tent striemend uit. .

In onze gezellige ugolke kan worden toegerust en plaats voor pojarivaniya op grile. Het is in dit geval van node door alle middelen om brandveilige stichting te beschouwen, waarover kan worden gril ingestellen.

Als de donkere-bruine toon van het schilderstuk zal naar jullie mrachnovatym schijnen, kunnen worden in het landschap van de verkaveling en elk meere helder binnengekomen, brindled plekken, niettemin alle die moeten zijn maakten met de smaakvermogen. .