mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

De toegang laatste compositie op de verkaveling

Gerechtvaardigde opzuiging zich te gedragen de vrijje tijdperk op de natuur door helemaal natuurlijke afbeelding wordt verbonden aan begeerte om ons eigen gezellige toestand te ontwikkelen. Metterdaad niet vermoeid voorkomen voorstellingen gestoken de basis van de re-toerusting van de verkaveling. Smaakvermogen is whereat, sommige, absoluut individueel. Een gezin toerust alle zeer is ongedeeld en als naar de -handel, andere uvlechenno en een gebeten romantisch, derd de voorkeur geeft aan versimpeld stilizatsiiu naar agrestic knul georienteerd. Voorstellingen met betrekking tot re-toerusting houden juist hieraan derde richting stand.

Onze eerst voorstel wordt invoer poort verbonden aan. Whereat wij voortkomen uit wat rasteren ons baksteen, of, met betrekking tot minder afmeting, de colonnes van de poort oblozheny door de baksteen af. (Zodoende veranderde, voorstelling, sommige, misschien voerde op andere basis en met andere houders uit.) Echter poort aanblik vooral strak en solidno. Whereat hen zonder de moeilijkheid om, en figuratie van hen naar waarheid roman te funderen. Volgens gegevene afmeting capstan, van battens door de lijvigheid 2 cm en breedte 5-8 cm wordt glaswaar gefabriceerd. Op de hoeken wij koppelen battens vnakhlestku. Gelijke wij maken met vertikaale tussenpersoon battens welk impart naar alle oprichting van het mannelijk lid noodzakelijk prochnost (treffen Detail is op de bodem aan de rechterzijde). .

Op deze glaswaar wij pribivaem door de draadnagels ingestellen is blij dichtbij bij elkaar met betrekking tot diagonali, de monding battens van gelijkaardige lijvigheid (worden rond de middelmaat van de schilderstuk) gemerkt. Poverkh hen, ook parallel, naar belangrijkste glaswaar pribivaiutsya de elk meer doordringend battens van gelijkaardige breedte zodat deur van beide leden het ziet er dus naar uit glaswaar met filenkoi.

Op onze poort met betrekking tot hoeken op de bodem en boven kan worden skvoz filenku gezien, niettemin functie van de betrouwbaarheid wegens het dit wordt niet beknot. .

Van boven het dit vergelijkenderwijs massieve constructie wordt door nauwelijks wijzer batten gedekt, om regenwater drong niet in de spant topgevel binnen. Om onze poort voet bij stuk hield op welke wijze het is mogelijke dolshe, hen (net zo andere sruby, omstreeks welk toespraak rijdt in onze voorstellen) het is aanbevelenswaardig om donker vodoottalkivaiushchimi krasitelyami te dekken, naar het afschrikmiddel verroten van de spant. .

Dak overheen de poort bevindt zich op twee, amalgameren in de vorm kozel, constructies van het vet battens welk af vanboven worden door de middelmaat batten getuigeerd. Met zijn bijstand de constructie van het dak strak paart. Dit dak bestaaatt uit twee rum, op de hoek amalgameren met de elkander welk, in de verbinding met de toepassing stabilising planok, hebben kleine wijzer en van smalle kanten, vanwege wat de karkateristieke vorm schijnt van het dak geportretteerd op de schilderstuk op de bodem op de gelaten. Dit karkas van het dak wordt door de doordringend stratum van rietene of stro gedekt. Natuurlijk, het is mogelijke podbit anderse doordringende grondslagen, allemaal dek taliu en af bovenstaand om cany tsinovku (misschien in twee stratum) aan te brengen. Seconde voorstel aanslagen cask met waterhoudend vkopannoi in land. Wij impart naar haar type rodnika. Met het dit draaien op uitzicht van ongeveer ostrugannykh grondslagen (uit of gorbylya) doos maken, waarin grondslagen dicht worden met betrekking tot hoeken, hoe op sruba gekoppeld. Afneembaar dak bestaaatt uit gelijkaardig materieel. Twee vrytye in de onderlegger land zijn houder voor het dak. De constructie van de zelve dak zelfde, net zo op de poort. Ze strak wordt staande onderleggers verbonden aan. Whereat wordt gebruik metaal ugolki aangeraad aan. .

Van de geschikte homp van de stengel maken klein, naar overeenkomstige algemene omgeving, rechtbank. Met het dit uitdraaien op uitzicht klieven brevno, aline vlak bestempelde als voor de zitplaats, en met behulp van pily en bijl prodelyvaem onder kanavki, bij wie tussenvoegsel als nozhek de kleine doellatten van de stengel of vet suchia. .