mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Stellazhi op elk smaakvermogen

Begeertes in de beste weg om het appartement wijziging met de tijdperk loop uit te rusten als, bijvoorbeeld, nu en alweer laten wij om op de muren nieuw oboi aan te treffen. Zich baserend op het dit, wij suggereren naar uw aandacht stellazhi, van welk, in de begeerte, altijd kunnen worden elk nieuwe combinaties gecomponeerd.

De constructie van eerst variant wordt in de volgende weg gecomponeerd. Verticaal lager battens worden van de grondslagen door de breedte gefabriceerd, op omstreeks, 12-14 cm welk paren van poperechinami gelijkaardige breedte. Om stellazhi waren onbuigzaam, hun hoogtepunt in geen geval moet 160 cm overtreffen. De diepte van de planken moet 30-40 cm zijn, en distantieren tussen los lager eerste beginselen moet niet zijn verreweg meer 80-90 cm, om gedownloade planken bogen zich niet.

Grondslagen voor vertikaal stoek worden volgens geplande afmeting stellazha geselecteerd. Dan op stoikakh, door bepaalde intervallen, door de dampen (door de toerbeurt met elkaar) prosverlivaiutsya openingen. De diameter van de openingen wordt door de lijvigheid shkantov welk vkleivaiutsya in transversal verbindingen vastgesteld. Lengte van hout shkantov correspondeert de lijvigheid van de grondslagen, bij wie zij worden ingeschoven. .

Wordt prosverlivat openingen precies met de interval 10, sootv aangeraad. 15 cm, vanwege wat later het is mogelijk zal de diverse varianten van de constructies benutten. Waarna, hoe staand battens worden met transversal onderdelen gehecht, voortvloeit, tevens, in de belangstelling van de betrouwbaarheid strak om lager en bovenste poperechiny met vertikaal stoikami met behulp van shurupov te koppelen. Als treinde planken waybills, door zelfde afbeelding tvloeit om shurupami met betrekking tot een plank van boven voor en onder te adapteren. Voor vstavnykh planken voortvloeit, te gelden agglutineren grondslagen nietwaar amalgameren, maar bedded dicht bij elkaar. Kunnen worden ook glaswaaren van en obshit hen door de firma drevesnovoloknistoi bord, met betrekking tot minder afmeting, van bovenstaand gefabriceerd. .

Het voordeel van niet agglutineren grondslagen houdt in in wat losse onderdelen neprochno worden tussen elkaar gekoppeld. Zodoende wordt ontdekken mogelijkheid op elk tijdperk om constructie stellazha te veranderen. Onze tweede project (wordt gepresenteerd op de middelmaat schilderstuk) heeft volgende naturalnye afmeting: Hoogtepunt - op omstreeks 160 cm, breedte - op omstreeks 250 cm. Dit tvloeit predposlat een waarneming voor. Het is mogelijk precies podognat lager glaswaaren beneden blueprinted variant, soglasovav alle afmeting, en tussenvoegsel leix dat boel poperechin welk noodzakelijk voor deze variant. Niettemin kan zijn maakte glaswaaren als bepaalde prototype en erin door gelijkmatige hiaaten om poperechiny in te schuiven. .

Als materieel wij gelden battens door de lijvigheid 2-3 cm en breedte 6-8 treffen De diepte van de planken - op omstreeks 25-30 treffen Dan hoger boven stellazh, van de thema's dieper moet het zijn, om te stabiliteit houden, anders noodzakelijk om er mee de muur van de kamer met behulp van shtyrei te koppelen. Scheidt rum paren vnakhlestku (treffen Schilderstuk is op de bodem aan de rechterzijde). Afstand tussen poperechinami moet, op omstreeks, 30 cm stileren. Voor de planken kunnen zijn gebruikte agglutineren grondslagen, fanernye borden, alsmede drevesnostruzhechnye borden (DSP). Hun lijvigheid moet niet minder 2sm zijn. Afstand tussen glaswaaren stileert, op omstreeks, 80 cm.

Wanneer glaswaaren zijn gereed, narezaem de planken van noodzakelijke afmeting. Whereat voortvloeit om uit te maken die planken met betrekking tot lengte moeten vallen buiten de beperkingen beperking opleggen aan hen rum kleinst mogelijke hoeveelheid 15-20 treffen .

In de plaatsen, waarin planken glaswaaren, zij zapilivaiutsya en van beide leden vydalblivaiutsya stameskoi tot toe de half van de lijvigheid van materieel (vpoldereva) binnenlopen. Whereat voortvloeit om in de rekening te nemen die planken achter moeten prilegat naar de muur, en zijn voorafgaand zakhodit leix op de half van de breedte van de glaswaar. Zodoende, interessante verschijning schijnt van de afscheiding stellazha.

Beneden de glaswaaren worden podstavki gesteld beschikbaar, als beschreven op de schilderstuk op de bodem op de gelaten staand te instellen glaswaar back moet naar de plint steunen. .