mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Verwerkend van de boom door ontzetten

De velen van hout thema's van populaire kunst worden door de knippatroonen volbracht vyzhiganiem gedecoreerd. Door zodanig methode met behulp van vuur kunnen worden knippatroonen op het meubeltje, op de grondslagen, op van hout pot veroorzaakt. Over het algemeen onderwerpt met vyzhzhennymi door de knippatroonen kan worden voor de meeste verschillende doelen gefabriceerd. Natuurlijk, deze producten ook, net zo gorshki verbranden van niet goden, en noodzakelijk aanzienlijk potruditsya (met betrekking tot mogelijkheid, niet verschroeien vingers), om te bepaalde handigheid verkrijgen in dit veld.

Voor vyzhiganiya knippatroonen kunnen gebruikte de meeste verschillende instrumenten zijn. De meest geweten is, zoals, payalnik. In de verkoop er is volledige pakket payalnikov aan het werk van elektrisch net. Met hun bijstand, sommige, nabiv hand, het is mogelijk zonder de moeilijkheid vyzhigat op de boom diversified knippatroonen. Kan worden gewerkt en ongedeeld payalnikom, preliminarily raskaliv het op het vuur van de kaarsstandaard of andere ontluiken vuur. Zodanig payalniki algemeen de vorm hebben van kleine hamer, door daarvandaan voorste vliegtuig het is mogelijk vyzhigat plein, door lateraal vliegtuig - rechthoek, en door acuate kant oorzaak ondiepte doorgeefluiken. Voor vyzhiganiya kan gebruikt van en metaal vyazalnye spitsy diverse lijvigheid zijn. Dit spitsy ook worden op de ontluiken vlam of binnen de brand furnaces gestookt, en toen hen nemen door de tangstelling, en zelfs better ploskogubtsami en vyzhigaiut knippatroon vergden. .

Het is sommige, kan worden op het vuur gestookt en andere, de meeste diversified metaal thema's en om hen hoe specifiek cliches voor vyzhiganiya, bijvoorbeeld, de half van de gesp van de ceintuur of zoiets te benutten. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan gebruikt en de bonnets van ruimere draadnagels zijn. Niettemin hun door noodzakelijke bijzondere afbeelding om toe te bereiden. Het is bijvoorbeeld, bonnet het is mogelijk zatochit napilnikom imparted naar de om haar de vorm van pyatikonechnoi ster of driehoek. Als hereto in ons spijkert met de bonnets van diverse waarde, wij willen zijn in staat met behulp van zodanig cliches om de diverse combinaties van de knippatroonen te maken. .

Zo met behulp van metallieke beugels kan worden om de knippatroonen veroorzaakt. Met het dit uitdraaien op uitzicht zijn gebruikte metallieke podkladnye beugels diverse opdracht geven - chiny in de combinatie met overeenkomstige houder. Dat, die dikwijls dient deze technologie vyzhiganiya aan, na een poosje als vroeg als heeft zoenen de collectie van zodanig schimmels. En, hoe wordt, de kwestie van magister vreesen gesproken. Natuurlijk, met het dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om een gebeten van het geduld te hebben en, sommige, fluiten naar niet wat met het vuur moet altijd met de voorzichtigheid werken. Voorafgaand aan om werk te beginnen, noodzakelijk om het een aantal van de schikkingen met betrekking tot ongeval voorkoming te maken. Passend om vuur thema's te nemen, behalve vergastten op het moment spant, noodzakelijk om podalshe van de werkplek in te sluiten. .

Vyzhiganie moet worden op ontzagwekkende paardenstal podlozhke verricht. Met het dit uitdraaien op uitzicht wordt aangeraad de plaats van direct werk om door de dunne metaalplaat vel te dekken. Kan gebruikte de overzijde van het vel of slecht, waarover wij ine het algemeen pechem koeken en koeken in onze elektrische of gasachtig bord zijn. Onnodig om te zeggen die juist indien beneden de hand moet accomodatie voor tusheniya vuur verblijven. Het is tevens noodzakelijk te approviander zendend corresponderen, omdat in vyzhiganii schijnt rook en Tsjaad, en niet waarschijnlijk worden gevonden bereid om de tvorenie door de traanen te bewerken. Daarvandaan beste betaamde huisvesting voor vyzhiganiya met betrekking tot boom, als werk wordt van huis verricht, is kookgelegenheid, en erin, met betrekking tot mogelijkheid, plaats beneden het venster. .

Wensten knippatroonen wij preliminarily oorzaak door zachte potlood, poosje zodoende toe; Om belated, als daardoor vyzhiganiya voetspooren van de potlood niet verdwijnen, hen het is mogelijk zou zijnen om door de gom te gommen. Tvloeit om voor en daarover te attenderen, om boom, waarover wij vyzhigaem knippatroonen, was, met betrekking tot mogelijkheid, zonder de pek. Zachte boom gemakkelijker wijkt voor behandeling, dan dicht. Op onze schilderstuken wordt naar meerdere de stalen van de knippatroonen gegeven en wordt gemerkt, in wat weg hen het is mogelijk vyzhech. Op de schilderstuk op de gelatene - meerdere thema's met veroorzaakt erop, succesrijk, op onze uitzicht, door de knippatroonen. .