mebeль ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh - gлacнaя ctрaнhcagлacнaя ctрaнhca - mebeль ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh руkamhhзgotocлeнhe mebeлh ccohmh chлamh
прedлofeнhя пo hзgotocлeнhю mebeлh ccohmh руkamhkak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamh, ctatьhmebeль ccohmh руkamh, cocetырekomeнdachh kak cdeлatь mebeль ccohmh руkamhcocetы kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamhmebeль ccohmh руkamhруkocodctco kak hзgotochtь mebeль ccohmh руkamh

Prikrovatnye nachtkastjes

Onze eerst kandidatenlijst van volgend hoofdstuk - dit kruidde in standaarde afmeting (180 x 90 cm) bed, op welk beide spinki worden in de vorm van de nachtkastjes (cm volbracht. Lagere schilderstuk is).

Voor zowel spinok, bokovin als furnitury, alsmede de vering van het karkas kan gebruikte de delen van karkas (glaswaaren) oud bed zijn. Spinka verblijvend in de voeten, pereoboruduetsya in het nachtkastje. Met het dit draaien op uitzicht naar ons noodzakelijke lateraale grondslagen door de breedte 25-30 cm uit en lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 2 cm welk paren met het noodzakelijke aantal van planken, puilend op 5-8 cm. Verbinding wordt met behulp van shkantov uitgevoerd.

Nachtkastje in het bed-hoofd bestaaatt uit twee onderdelen, gesloten onderdeel voor de slaand van de beddegoed en ieder stelen onderdeel open. Met het dit draaien op uitzicht sooruzhaetsya glaswaar van battens kleinst mogelijke hoeveelheid 3 kh 3 cm uit. Bovenste batten wegens spilivaemogo stadsdeel voor de plooi-back huik moet breedte kleinst mogelijke hoeveelheid 5 cm hebben. Deze glaswaar heeft drietal vertikaale onderdelen, alsmede ene lagere en bovenste poperechiny. Nachtkastje breedte, op omstreeks, 40 cm, eenheden dan met spinkoi bed-hoofd. Transversal verbinding wordt door battens, op omstreeks, zelfde secheniya, uitgevoerd zoals voor glaswaar. Het nachtkastje glaswaar eenheden shkantami, en door als van node ook spijkert of shurupami. Onder met betrekking tot alle lengte is bedded en door pribivaetsya draadnagels polik door de lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid 1 cm. Dan van de zijdelings en opkweken muur van nachtkastje sloot, alsmede tussenpersoon muur obshivaiutsya TDVP of door drevesnostruzhechnymi borden (DSP). Voor tussenpersoon plank en stelen onderdeel privertyvaetsya shurupami lager batten open. Opper bord wordt onderverdeeld. Een kant strak door privertyvaetsya shurupami of pribivaetsya draadnagels, andere is gebruikte, hoe de huik van gesloten onderdeel, en krepitsya met behulp van royalnoi lus. Seconde variant geportretteerd op oppere schilderstuk, beschouwt benutten van de planken voor de redelijke en prachtige laatste compositie van de muur, op welk kost bed. .

Grondslagen door de breedte, op omstreeks, 20 cm (of materieel van oud meubeltje), paren tussen elkaar de planken van diverse vorm gevormd. Whereat planken, consistent met poperechiny, altijd worden tussen uitwendige onderdelen ingeschoven. Kweek muren van TDVP pribivaiutsya draadnagels op. Plank (op oppere schilderstuk op de gelaten) wordt van boven opengesteld, om het is mogelijke was geschikte om zelfs ruimere boeken te stellen beschikbaar. .

Derde variant geportretteerd op de middelmaat schilderstuk, beschouwt het nachtkastje aanmaak met ruimer remiseer. Op schematische schilderstuk (rond de middelmaat van aan de rechterzijde) wordt het basisprincipe van de fabricage van nachtkastje gemerkt. Allereerst noodzakelijke twee vertikaale glaswaaren. Gold met het dit uitdraaien op uitzicht battens moet lijvigheid, op omstreeks, 2 cm en breedte 6-8 cm hebben. Richtte zich op muur glaswaar wordt van twee verticaal stoek en drietal poperechin, voorste glaswaar - van twee verticaal stoek en twee poperechin gefabriceerd. In lager onderdeel poperechina, wordt, niet ingeschoven omdat er vdvigaetsya doos. Glaswaaren paren met behulp van van hout shkantov. Oppere glaswaar ook bestaaatt uit twee lange en drie kleine onderdelen en na de aanmaak privertyvaetsya naar het lager glaswaaren. .

Als houders op de bodem en rond de middelmaat van (waar is bedded middelmaat plank) worden battens ingeschoven. Op het deel van bed nachtkastje obshivaetsya doordringend TDVP. Door zelfde afbeelding obshivaetsya nachtkastje en in het bed bed-hoofd. Als tussenpersoon plank willen nemen van hout batten door de lijvigheid 1,5 cm. (Het is voor haar, alsmede voor de schuiflade, noodzakelijk, met betrekking tot mogelijkheid, om materieel van oud meubeltje) te benutten. .

Schuiflade wordt van de grondslagen door de lijvigheid gecomponeerd, op omstreeks, 2sm, poosje het hoogtepunt ervan muren moeten opening corresponderen, waar vdvigaetsya doos, min afmeting situeerden eronder rolikov. Zijn voorafgaande doos dichtbegroeiden door de grondslag welk correspondeert de algemene afmeting van de opening plus op de gelaten, aan de rechterzijde en van boven met betrekking tot 1-2 cm, om doos, wanneer het vdvigaiut, abuted tegen het nachtkastje glaswaar. .